פה הרעם בטיסת צד פשוט דוגמן המטוס הזה
ג גל שפונדר New member 1/7/05 #23 הקרנף הלא זהו ההוקולס נחת נחיתה קצרה ומדהימה, הוריד כוחות ופינה את המסלול ב.. רוורס !
ג גל שפונדר New member 1/7/05 #24 לא יודע מה השם שלו בעברית אבל אני יודע שלמסוק הזה קוראים "דולפין" והוא משמש את חיל האוויר בים מסוק מדהים ביופיו !
לא יודע מה השם שלו בעברית אבל אני יודע שלמסוק הזה קוראים "דולפין" והוא משמש את חיל האוויר בים מסוק מדהים ביופיו !
ג גל שפונדר New member 1/7/05 #30 עוד טיסת מבנה אם אני לא טועה של הצופית והבוננזות אני רק יודע שלצופית (?) השם האמיתי שלה זה Beech Craft King Air זה מהפלייט סימולטור
עוד טיסת מבנה אם אני לא טועה של הצופית והבוננזות אני רק יודע שלצופית (?) השם האמיתי שלה זה Beech Craft King Air זה מהפלייט סימולטור
ג גל שפונדר New member 1/7/05 #32 ועכשיו למטוס שהכי ריגש אותי ה"נחשון" גולפסטרים. מדהים כמה שהוא שקט !
M Matan103 New member 4/7/05 #87 אני טסתי יום חמישי לטורקיה והוא היה בדרך למפגן, הייתי רביעי בתור אחריו ואחרי ה 707 שהציג תדלוק אווירי
אני טסתי יום חמישי לטורקיה והוא היה בדרך למפגן, הייתי רביעי בתור אחריו ואחרי ה 707 שהציג תדלוק אווירי
ג גל שפונדר New member 1/7/05 #36 ועכשיו תידלוק אווירי "ראם" בואינג 707 מתדלק F16 ועוד 4 F16 מלווים אותו