ההפקה ממש מרמה!!!

גריני

New member
ההפקה ממש מרמה!!!

שימו לב, אני מעתיקה לכאן הודעה מהפייסבוק, אחרי שנכנסתי בעצמי ליוטיוב ובדקתי, ואכן הטענה שכתובה בהודעה נכונה.
ההפקה לא רק שהתערבה אלא שינתה את תוצאות הפרסה האחרונה וגרמה לכך שמעיין ובתאל נבחרו כביכול, כשבמציאות זה היה צריך להיות דבי ודנה.

אני מציעה שתיכנסו לפייסבוק, לאתר הרשמי של המירוץ למיליון, שתעשו שיתוף כדי שכמה שיותר אנשים יקראו. זו פשוט שערוריה וצריך לגרום לזה להתפוצץ בפרצוף של ההפקה.
תכנסו בעצמכם לסרט, תצפו שוב ושוב ותראו שזה נכון. ספרו לעיתונאים.

הנה ההודעה מהפייס:

צפייה מחודשת בבחירת הפרסה בפרק 12 מוכיחה שההפקה רימתה ותחמנה את קהל הצופים ובחוסר מקצועיות הקליטה חלקי משפטים ממקומות שונים והציגה בחירה מומצאת של טליה וקובי במעיין ובתאל במקום בדבי ודנה אשר היה 'מפרסס' את האחרונות. ההפקה הציגה את טליה וקובי ככפויי טובה, הביאה למבול של הערות קשות נגדם, וכמעט וגרמה לסכסוך בינם בין מעיין ובתאל.

בפרק האחרון, לכאורה, טליה וקובי הפגינו כפיות טובה שאין כדוגמתה כאשר העיזו לבקש עזרה ממעיין ובתאל ביישורת האחרונה אחר ששמו להן פרסה. הפגיעה העמוקה של מעיין ובתאל דווקא מטליה וקובי (ולא מאחרים) ותדהמת טליה וקובי על חוסר העזרה של מעיין ובתאל גרם לי לתהות על אותה פרסה.

טליה וקובי הצהירו פעם אחר פעם שהם שמים פרסה לדנה ודבי ללא קשר ליכולתן אלא בגלל שכך עשו בהתחלה ו*אין ברצונם לפתוח חזית חדשה*.

טליה וקובי עוזרים *לכל* הזוגות כולל דנה ודבי (בהחדרת תקווה ומוטיבציה על תרגיל המיטות בסביליה) ומעיין ובתאל (בבניית ויישור הכוסות בצרפת).

אז מה קרה? מה השתנה? למה לפתוח חזית חדשה פתאום? לא היה ולא נברא.

מסתבר שמדובר בתרגיל פוגע של ההפקה אשר קשה לפרשה כטעות תמימה. ואם אכן מדובר בטעות, על ההפקה ליטול אחריות על כך ולהתנצל בפני טליה וקובי, שימי ויסמין, והצופים הנאמנים.

חברים, אתם לא מאמינים? צפו שוב באותו פרק של הפרסה (פרק 12) או קראו את הנקודות הבאות.
https://www.youtube.com/watch?v=TB87oeF3Aeg
בדקה 23:22 – טליה מצהירה שאין שינוי ובוחרים שוב בדנה ודבי. קובי מסכים בתחילה, אך ההפקה באותה העת מחדירה קול ממקום אחר שאומר "סכי ושטי". המשפט המוקלט מורכב משני קטעי משפטים שונים. אבסורד.
בדקה 23:26 –רואים שטליה לוקחת כרטיס מחבילת דבי ודנה אשר מיקומה אחת לפני חבילת הכרטיסים הימנית ביותר.
בדקה 23:28 – רואים (בתמונה לא כל כך ברורה) שטליה מחזיקה בכרטיס של דבי ודנה.
בדקה 23:29 – עם ידיים אשר לא של טליה ולא בכיוון הרמת הכרטיס, נבחר כרטיסם של מעיין ובתאל שהוא הכרטיס הימני ביותר.
בדקה 23:30 – שוב הקול אינו הקול של קובי באותו העת כאשר הוא אומר "סכי ושטי".

מה זאת אומרת? דבי ודנה היו אמורות לקבל את הפרסה ולא מעיין ובתאל!
ההפקה שינתה להם את ההצבעה!

איפה ההערכה לאינטליגנציית הצופים? איפה משחק הוגן? איפה התנצלות לטליה וקובי על העוול? איפה התצלות לשימי ויסמין שעפו אולי טרם זמנם?

ההפקה "בישלה" פרק ואותנו הצופים האכילו שקרים ודרמות שפשוט לא היו. זה דבר אחד להקצין את הקיים, אך דבר אחר לגמרי ואסור בעליל לשקר ולהמציא תוך פגיעה בכבוד המשתתפים והצופים. תעודת עניות למירוץ למיליון!

choco2602

New member
פשוט גועל נפש =\

והאמת שלא שמתי לב לזה בפרק אבל היה נראה לי מוזר קצת הבחירה שלהם, כי.. למה להם לשנות? =\

choco2602

New member
הכוונה שלי למה לבחור במעיין ובת אל

אם הם דבקו בגישה של "לא פותחים חזית חדשה".

חבל על הכעס - זה לא סוד גדול שההפקה מתערבת

לא צריך להתרגש מזה יותר מדי.

אני רק מצפה שההתערבות לא תהיה גסה מדי, ושהצופה הממוצע לא ירגיש בקלות שהתערבו לו. זה הכל.

את חושבת שהמשתתפים במירוץ בוחרים למי לשים פרסה תמיד על פי רצונם החופשי? תחשבי שוב!!

מישהו שהשתתף ב"היפה והחנון" סיפר לי שבפרק הראשון הייתה משתתפת שהתגלתה כחכמה מדי , והיא לא התאימה להם למה שהם רצו: טפשה ויפה.

מה עשתה ההפקה? יצרה מצב כאילו לאחד המשתתפים (לא זוכר את שמו) הוצמדו 2 בנות (שוב, לא זוכר את שמן) כשאחת מהן הייתה החכמה.

לכאורה הוא היה צריך לבחור תוך 24 שעות מי מהן תישאר , אבל בעצם ההפקה זו היא שאמרה לו לבחור להעיף את החכמה ולהשאיר את הפחות חכמה.

זו רק דוגמא אחת לאלף ואחת התערבויות במשחק של "היפה והחנון" ואני בטוח שעושים את זה בכל תוכנית ריאלטי, כולל האח הגדול, וכולל , שומו שמיים, המירוץ למליון.

גריני

New member
יש הבדל בין התערבות לבין לרמות

אם היו מצליחים לשכנע (מאחורי הקלעים כמובן) זוג אחד לתקוע פרסה למישהו אחר, ניחא, זה לא יפה, זה לא "אתי" אבל - זה עובר. אבל לקחת את התמונה שלא התאימה להם, לגרום לזוג אחר לעשות פרסה, זה כבר שקר, זו תרמית.
נכון שזו לא תוכנית דוקומנטרית, אבל בכל זאת ישנם דברים שאסור שייעשו.

Jason2

New member
יש לך הוכחות?

טליה וקובי יצאו נגד זה?
בסך הכל לא קרה כלום מזה, הסגולות הגיעו בסוף לסיום אז מה זה משנה.

תצפי בטלויזיה, זו תוכנית קיץ בסך הכל, תהני.

גריני

New member
טליה וקובי בטח חתומים על הסכם, לגבי הוכחות

צריך רק לראות את הסרטון שוב ושוב, לשים לב לדקות שכתובות בהודעה מהפייס. זה ברור שנעשה שם חיתוך והדבקה.
ומה זאת אומר לא קרה כלום? אם דבי ודנה היו עושות פרסה במקום מעיין ובת-אל, ייתכן שהן היו נושרות (תלוי כמובן בעזרה של הסבא של דבי, כן?....) במקום שימי ויסמין. זו התערבות שמשנה את כל המשחק.

דבר אחד נכון, זה רק טלוויזיה....

Jason2

New member
ראיתי את הסרטון אין כאן הוכחה חותכת

הצעה שלי, רדי מזה ופשוט תהני.
אם להם לא אכפת אז מה זה משנה.

Jason2

New member
אגב הייתי מעדיף שדבי ודנה יעופו

אבל אני מאמין שזה יקרה בקרוב

uma cuica

New member
באח הגדול מתערבים הרבה יותר

גם כאן זה נכון שזה "כולה ריאליטי" ההבדל שהפקת האח משנה תוצאות של צופים שבחרו בSMSים... משמע, הם מוצאים כסף מאנשים במרמה.

אין לי הוכחות חותכות אבל יש המון המון המווון מקרים מעוררי חשד והרבה שמועות על זה ...אין עשן בלי אש...

נוש14

New member
לצפות בסרטון שוב ושוב זו לא הוכחה

אני צפיתי בסרטון הזה ולא שמתי לב לשום דבר חריג. הוכחה זה יהיה כשמישהו מהמתמודדים ידבר על זה. בינתיים כולם נשמעים לי די מרוצים אז זהו. לא צריך לחפש רמאויות איפה שאין

גריני

New member
זה שאת לא ראית עוד לא אומר שזה לא שם

אני לא מחפשת רמאויות והזוגות לא ידברו משום שאסור להם. אבל OK אני מבינה שלא שכנעתי אתכם.

נוש14

New member
אני יכולה להגיד לך אותו דבר

זה שאת ראית זה לא אומר שזה שם

גריני

New member
העובדה היא שאני לא היחידה שראתה

יש תגובה מאוד משונה של ההפקה בדף שלהם בפייס. הם לא הכחישו, אלא אמרו שיעבירו את הפנייה... יעבירו למי??? ההפקה תעביר את הפנייה? לאן בדיוק?

נוש14

New member
טוב אבל

אני מבינה למה כולם פתאום חושדים בטענה הזאת אבל כל ההסברים שהבאתם לא אומר שזו הוכחה ואפשר למצוא להכל הסברים אחרים (אני מאשימה את העריכה המשונה בכך שהיא בילבלה אתכם). הטענה הזאת פשוט כל כך חמורה שהיא נראית לי מופרכת לחלוטין. אולי קרה שם משהו אחר אבל אני בספק שזה מה שאת אומרת שזה.

Jason2

New member
לא משונה

יש מי שאחראי על הפייסבוק והוא יעביר את הפניה להפקה. נוהל די סטנדרטי.

אני שמעתי סכי ושטי

בקול שהוא לא של קובי. לא הבחנתי בזה בתוכנית, אבל שמעתי עכשיו, וזה באמת מקומם. וגם דאגו למזער את המסך כדי שלא נראה את התרמית. חבל שההפקה מתערבת כל-כך בבוטות

למעלה