ההפקה ממש מרמה!!!

אם זה כך

ואני לא אומרת שכן. אבל אם כן, זה מאוד מוזר שחלק מן המשפט הוא אומר בקול מסוים וחלק אחר אומר בטון שונה לחלוטין

ddvic

New member
זה נשמע יותר קטע שהוקלט באולפן ולא באויר פתוח

ייתכן שלקחו או נגדיר את זה "גזרו" מניתוח אולפן של קובי את המילים "סכי ושטי".
ההבדל המודגש הוא בין הקול שהוקלט באוויר הפתוח לבין קול שתול שנגזר ממקום אחר כנראה מאולפן.
אם מישהו היה משלם לי הייתי יכול למצוא מאיפה בדיוק זה נגזר באמצעות מומחה לקולות עם מכשירים שהייתי מוסר לו את כל קטעי הוידאו של התוכנית ושיאתר לאיזה גזירה של קטע זה מתאים 1 ל-1.

תראי, בגדול גם אני לא מאלה

ממש לא אכפת לי אם ההפקה התערבה או לא. אני באה בשביל לצפות ולהנות, וממש לא מחפשת בכל פינה את ההפקה.
אבל, לאחר שעלו הטענות האלה, טרחתי לבדוק אותם, ומה לעשות הן נכונות. במו אוזניי שמעתי את קובי מדבר אחרת, גם ראיתי שלצורך ההטעיה צמצמו את המסך לשני חלקים, כשבחלק האחר מראים את בת-אל ומעיין. קובי אמנם דיבר, אך התכוון לאדומות.

באופן אישי, כשחושבים על כך, זה ממש מקומם. זו לא עזרה, או הכוונה, שניחא כבר התרגלנו לזה. זאת הטעיה מכוונת לשנות ולהפוך את כל המשחק. ההפקה התערבה פה לטובת דבי ודנה, שמשום מה נראה להם שהן אלה שמביאות את הרייטנג. לי אין בעיה עם דנה, אני חושבת שהיא מקסימה ומתוקה. לי קשה עם אימא שלה וכל ההתנהגות שלה, ולכן באופן אישי אם הן היו מודחות, הייתי נושמת לרווחה...

נוש14

New member
אני עדיין לא מסכימה עם התיאורייה הזאת

לא שמתי לב לדברים שציינת, למעט לזה שקובי אמר סכי ושטי בטון אחר (בוודאות זה הקול שלו) וזו לא ראיה שמספיקה לי.

Jason2

New member
יכול להיות שבהפקה

מקליטים מראש את הזוגות אומרים את השמות של כולם ואם יש בעיה בסאונד הם יכולים תמיד להדביק את ההקלטה ההיא.

האמת שזה די הגיוני.

אביבקיץ

New member
צודקת. את השכי ושטי - לא הם אמרו

פתאום איזה קול אחר אומר את השמות האלה, והחיתוך נראה גס

ובטח הם כולם חתומים על כאלה חוזים שאין סיכוי שהם יפתחו את הפה

רק חבל שהם סיכסכו לשוא בין טליה וקובי לבין הסגולות.
גם אני לא הבנתי כמה טליה יכולה להיות אטומה ולבקש עזרה אחרי ששמה פרסה

choco2602

New member
זה כן קובי אומר "סכי ושטי"

אבל שומעים שזה נאמר בקטע אחר של המירוץ כי טון הדיבור שונה לגמרי..

גריני

New member
ואם באמת קובי אומר - אז למה צריך לחתוך

ברור שישנה עריכה בקטע הזה, ואני מאוד רוצה לדעת למה?

choco2602

New member
מסכימה אני רק יודעת שזה כן הקול של קובי..

אם תשימו לב זה אותו קול פשוט טון דיבור שונה. מה שמראה שהמשפט מחובר משני משפטים שונים שנאמרו בזמנים שונים..

שלא תביני לא נכון, אני לגמרי מסכימה איתך שיש כאן עריכה..

נוש14

New member
יכולות להיות הרבה סיבות לעריכה הזאת

למשל שבקטע המקורי לא שמעו מספיק ברור מה קובי אמר אז ערכו את המשפט הזה עם קטע מחלק אחר של המירוץ.

choco2602

New member
גם במקרה היד של טליה לא הייתה ברורה?

זה באמת עריכה מוגזמת ומזלזלת בצופה. רואים בבירור שהם התכוונו לשים פרסה לדבי ודנה.

נוש14

New member
עריכה זה דבר אחד

בכל תוכנית ריאליטי יש עריכה מוגזמת ומסולפת, זה לא חדש. אבל אני ממש לא חושבת שההפקה התערבה עד כדי כך שהם סילפו את בחירות המתמודדים בסיבוב הפרסה ועוד בלי ידיעתם, כמו שנטען בשרשור

אורישקי

New member
לא ברור, בגלל שאני לא רואה סיבה

שההפקה תרצה להכשיל זוג פופולארי כמו מעיין ובתאל, כמה שדבי ודנה בולטות ורוצים להשאיר אותן.

ddvic

New member
חייבים חייבים באד גאיז אנטיפופולרי=יותר רייטנ

אנטי-פופולרי=יותר רייטינג מפופולרי.
וחוץ מזה נשארו מספיק זוגות שכל צופה וצופה יבחר עם מי להזדהות.
אם התוכנית תהיה טרגדיה או קומדיה זה כבר לא משנה אבל באד גאיז חייבים. לכן בעדיפות ראשונה להפקה להשאיר את דבי ודנה בכל מחיר.
תאר לך שהיו מצליחים להביא לתוכנית זוג מנטורי קרטא כמה רייטינג היתה לתוכנית? 85%? 90%? 95%? גמר גביע 1977 עם מיקי ברקוביץ' וטל ברודי
היה אפילו שווה להפקה לתת להם 50 מיליון מראש.

וחוץ מזה מעיין ובתאל "9 הנשמות" הן סתגלניות ומצליחות להתקדם די יפה.

ועוד אפשרות שאני לא שולל שמישהי פה בפורום העלתה שיש קשרים בין דבי ודנה להפקה.

אורישקי

New member
תמיד כשיש חשדות מדברים

על קשרים להפקה. זה מזכיר לי את שנה שעברה שכל שונאי בר ואינה אמרו שאבא של אינה עובד בהפקה כשהוא בכלל לא גר בישראל והיא לא ראתה אותו איזה 20 שנה.
נכון שצריך את דבי שהיא יעני על תקן הנבל העונתית (גם מור משחקת על התפקיד הזה) אבל הם היו צריכים גם את מעיין ובתאל.
ולא יותר פשוט להם במקום להסתכן בכל הבלאגן הזה להגיד לדבי ודנה מה התשובות למשימת קפה ולתת להן לסיים את זה כבר כשבאו?

גריני

New member
מה שאתה אומר זה שדבי סומנה בתור המכשפה...

עוד במהלך הצילומים. הממממ... זה בהחלט מעניין ומסביר הרבה דברים. אפשר היה באמת לעשות את זה בצורה קצת יותר מחוכמת, אבל כנראה שהראש הישראלי שממציא לנו פטנטים החליט להשתעשע קצת בחיתוך והדבקה, והאמינו שזה יעבור בשקט...

ddvic

New member
אל תשכח שהן הגיעו שישיות

והזמן שהן היו מפסידות רק בחזרה מלוח החשיפה עד למשימת הקפה היה ממש מסכן אותן כי שימי ויסמין לא הגיעו מי יודע כמה זמן אחריהם והם גם לא היו בטוחים שבמשימת השרירים השופטים יעבירו אותם במכה ראשונה(יכול להיות שהם גם השפיעו על השופטים כי לו הייתי שופט יחסית לאלה שהחזירו אותם להתאמן שנית גם אני הייתי מחזיר אותן)וגם אז הכל היה צמוד צמוד וההפקה לא יכלה לסכן אותן.
חוץ מזה הן בטח היו נשברות אם היו נתקלות בעוד פרסה ועד שהיו הולכים למשימה היו מבזבזות הרבה זמן.

לגבי מור אני מוחה! אני ממש מחבב אותה והיא אחלא בחורה והייתי רוצה שהזוג הזה יזכה במיליון!
שיהיה לו לבריאות לליאור הוא זכה באחלא אשה.

למעלה