ההצגה האחרונה. בדיקת נוכחות חשובה..

mor sh

New member
ההצגה האחרונה. בדיקת נוכחות חשובה..

אני שוקד ברגעים אלו על רעיון לארוע מיוחד וחד פעמי לאלו הבאים להצגה האחרונה..
כל מי שבא מכאן בלי יוצא מהכלל שיכתוב פה בשרשור הזה- זה חשוב! אם הוא מגיע, עם כמה אנשים- ואיזה פעם של מרי לו זאת תהיה בשבילו.. זה ממש ממש ממש חשוב! תכתבו ותגידו לכל מי שאתם מכירים שיכתוב
הכותבים הם הראשונים שיהיו חלק מהארוע במידה והוא יצא לאור.

אני מגיעה../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

אני להצגה עצמה נכנסת לבד
אני גם יודעת שנגה ויעל מגיעות עם עוד כמה אנשים

ועוד משהו

להצגה עצמה אני נכנסת לבד אבל בכללי אני מגיעה עם אבא שלי שמסיע אותי ומצלם אותי תמיד עם השחקנים לפני ואחרי ההצגה

שירנטע

New member
אני באה...!

אני באה לבד וזו בערך הפעם ה-40 שאני רואה את ההצגה (אני לא זוכרת מספר מדיוק...)

shnu00zel

New member
אני../images/Emo127.gif + שאלה

אני בא להצגה האחרונה... ראיתי את המחזמר פעם אחת לצערי... בהצגות ה20 שלו... חחח אבל מי שמזהה אותי בוודאי יודע שאני עוקב אחרי המחזמר... החלפתי פשוט כינוי, זה אני, ניר, מנהל מיוזיקלס (האתר והקומונה) בכל אופן, אני גם אגיע להצגה האחרונה...
מי יהיה הקאסט בהצגה האחרונה בתפקידים הראשיים?

shnu00zel

New member
אה ו...

אני בא לבד... למה? כי התקשרתי להזמין לפני שעה ונותרו רק 3 כרטיסים להצגה האחרונה... שלושתם בודדים: 1 באולם, ו2 למעלה... במזל תפסתי את הכרטיס האחרון באולם... שורה 10 :)

נירוש את גם בא להצגה האחרונה?!

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה כיף אני ממש שמחה סוף סוף אני אכיר אותך פנים מול פנים

שירנטע

New member
בתפקידים הראשיים יהיו...

יעל, אמיר ואביטל... (לגבי קלרה אין לי מושג...)

אז ככה:

הקאסט יהיה:אמיר,יעל,קלרה עדיין לא ידוע בודאות אבל ידוע לי שאילנה אולי תעשה אבל אני ממש לא בטוחה,יגאל שדה,גומא,או אושרי או יונתן,או טלי או קרן,קורוס בנים:יגאל אלקיים,יוסי,ניר,יואב.קורוס בנות: קארין,אביטל און,נועם אורגד,דיקלה אשל.

אילנה אביטל יש סיכוי שהיא תהיה

לגבי טלי אני לא יודעת כל כך אבל אולי כי זו הצגה אחרונה אז היא תופיעה גם לגבי אילנה זה לא בטוח אבל קיים סיכוי שהשתיהן יופיעו

שירנטע

New member
אוף!

ראיתי היום את טלי ורציתי לשאול אותה על זה ושכחתי!!! בכל מקרה, בקשר לזה שכתבתי פה שבמאי היא הולכת לשחק את נופרית ב"שלמה" אז בסוף זה התבטל... (כתבתי את זה למטה אבל אני לא יודעת אם ראיתם...)

למעלה