ההצגה האחרונה. בדיקת נוכחות חשובה..

shir shoshan

New member
אניי בהצגה ב-29/4

זאת ההצגה האחרונה.. זה לפחות מה שאמרו לי בטלפון :) גם אני כמו ניר לא ראיתי את ההצגה הרבה פעמים .. חבלל רציתי להיות באירוע של ההצגה האחרונה..

shnu00zel

New member
גם לי היתה בעיה ש...

שבהתחלה אמרו לי שאין יותר ל30/4 והציאו לי ל29 אבל אמרתי שנורא חשוב לי לבוא להצגה האחרונה. ואז שהדגשתי את העובדה שאני בא לבד - נזכרו שנותרו 3 כרטיסים אחרונים.

shir shoshan

New member
אוףף..אז אני לא באה להצגה האחרונה..

אני באה להצגה של הלפני האחרונה.. אוף.:( :( מישהו אולי רוצה להתחלף איתי בזוג כרטיסים ?<?? ..ח

mary lou

New member
אני ו3 חברות

לאחת מהן זה פעם שנייה לשתי אחרות בערך 5 ואני הפסקתי לספור...

mor sh

New member
מי יהיו השחקנים--

בתפקידים הראשיים בהצגת הסיום: יעל בר זוהר-אמיר פיי גוטמן-אורנה רוטברג-אביטל לבני-טלי אורן-גומא שריג על אלו ידוע לי שזה סופי, על השאר אין לי מושג.. עוד שאלות?

shnu00zel

New member
לי יש שאלה...

זו תהיה "סתם עוד הצגה" או שיהיו גם נאומים וכדומה?

mor sh

New member
תבואו ותראו ../images/Emo45.gif

הולך להיות מיוחד את זה אני יכול להבטיח

mor sh

New member
תבואו ותראו ../images/Emo45.gif

יהיה מיוחד. את זה אני יכול להבטיח.

בהצגה פרידה מאמיר ממרי לו

היה מאוד מרגש אני ממש בכיתי בסוף.בקטע האחרון שנכנסים לקולנוע של גבריאל אז אחרי שפרדי ומטי נכנסים כמו בכל הצגה(באותו זמן את פרדי שיחק אסף גולדשטיין ואת מטי שיחק רוס אליהו)אז אחריהם פתאום באו סמי וסיגי(אושרי וטלי)עם סממית חחחחחח וגם נכנסו לקולנוע ואחריהם פתאום הגיעה אלה(אביטל)והיא הגיעה אם בעלה שאותו שיחק גומא חחחחחחח היה ממש יפה ואחר כך אחרי מחיאות הכפיים אמיר נאם וניפרד מההצגה והביאו לו פרחים וחלק מהבנות מהפורום הכינו שלט והרימו אותו בסוף ההצגה.והייתה כתבה בגיא פינס על המופע הזה.אני ממש התרגשתי

למעלה