ההקבלה המעניינת

מסתבר שגם אני כזאת אבל הרוב לא.

לא אמרתי שגברים לא רוצים מ"י או שנשים מחפשות רק מ"י. אבל בגדול ותאמיני לי אחרי זה שעה בכיתי לחברה שלי והתווכחתי על זה גם איתה, שום דבר לא ישנה את דעתי או את העובדה ש,בגדול לרב בהכללה.. היצר המיני של גברים חזק יותר ורוב הנשים יעדיפו מערכות יחסים.

shuroo1

New member
אני באמת חושבת

שככה נח להרגיל אותנו לחשוב.
&nbsp
ושהיצר המיני שלי עולה על של בן זוגי. באמת.
&nbsp
לאחרונה זה דווקא מתאזן, כיוון המחשבה הזה, כי בדורנו נשים יותר משוחררות מינית משהיו לפני עשרות שנים.
&nbsp
ועדיין, דווקא הנשים הן לפעמים המין שיותר מאמץ את הדעות הקדומות.
&nbsp
יש כאן אינטרס של החברה לגונן על הנשים, ואינטרס של הגברים לחשוב על עצמם כמי ש"כובש" וש"מותר לו להתפרפר", כי, כביכול, היצר המיני שלו חזק יותר.
&nbsp
נשים לא היו נשארות במערכות יחסים זוגיות עם גברים, אם גברים לא היו מחפשים מערכות יחסים.

ומצד שני

אם נשים לא היו ניהנות מסקס במערכת יחסים הגברים היו עוזבים אותן.

שוויון זכויות גרם לנשים להתנהג בצורה גברית.
רב הנשים שאני פוגשת לא מחוברות לצד הנשי שלהן. זה מאד עצוב כי עדינות מועילה ומתאימה לנשים יותר מכוחניות.
זה לא אומר להיות מסכנה, ההיפך הגמור, זו עוצמה.

shuroo1

New member
הצד שאת מחפשת הוא לא "גברי" או "נשי"

- את מדברת על כוחניות, שהיא חלק מהחיים בחברה. יחד עם תחרותיות והישגיות, ושאר מושגים שהעולם המודרני מעודד.
&nbsp
אם מדברים על השפעות הטסטסטרון, הרי שגם הקימורים הנשיים מושפעים ממנו, והיכולת להתחטב והיכולת להנות מסקס באים שניהם מאותו מקום - מהצד ה"גברי", כביכול, מנוכחות הורמון גברי בגוף האשה.
&nbsp
החלוקה לצד "גברי" או "נשי" גם היא סטריאוטיפית, לפיכך.
&nbsp
ותכל'ס, נשים מושפעות מגברים ולהיפך בחברה המודרנית. לכן נשים כוחניות יותר ומיניות יותר, וגברים נעשים אבות טובים ורגישים יותר מהדורות הקודמים. הכל שאלה של אילו חוויות החברה מעודדת אותם לעבור, איזה מבנה משפחתי מתעצב בדורנו (לעומת הדור הקודם) וכו'.

למעלה