יוני
E E l S i New member 3/1/12 #17 20/06 סיום י"ב+18 באותו יום (עניין שעליתי עליו בגן חובה בערך, ועכשיו הוא קרוב מתמיד) <אבל כל יום דברים נהיים קרובים מתמיד, כי עובר יום, אז זה לא נחשב> המון פתקיות, טוש, והחיבור של המיקרופון
20/06 סיום י"ב+18 באותו יום (עניין שעליתי עליו בגן חובה בערך, ועכשיו הוא קרוב מתמיד) <אבל כל יום דברים נהיים קרובים מתמיד, כי עובר יום, אז זה לא נחשב> המון פתקיות, טוש, והחיבור של המיקרופון
M Miss Lavet New member 7/1/12 #31 1.6 השנה 15 (ההתרגשות שנה הבאה תעודת זהות ) בתאריך של מרלין מונרו, שישה ימים ו-31 שנה אחרי הלנה בונהם קרטר, אם היו מוסיפים אחד 1 ל-1 שכבר יש לי זה היה יוצא תאריך יום ההלדת של יו לורי (11.6)
1.6 השנה 15 (ההתרגשות שנה הבאה תעודת זהות ) בתאריך של מרלין מונרו, שישה ימים ו-31 שנה אחרי הלנה בונהם קרטר, אם היו מוסיפים אחד 1 ל-1 שכבר יש לי זה היה יוצא תאריך יום ההלדת של יו לורי (11.6)
V vbnaanbv New member 3/1/12 #19 ה19 לאוגוסט (אני בת 15 ו3 חודשים..) למרות שאני נוהגת גם בעברי ה' באלול שדין שמיכה וכרית (יש לי סט מצעים תואם בצבע אפרסק) קצה של מעיל שרפרףחבילת מסטיקים ריקה ... אוף
ה19 לאוגוסט (אני בת 15 ו3 חודשים..) למרות שאני נוהגת גם בעברי ה' באלול שדין שמיכה וכרית (יש לי סט מצעים תואם בצבע אפרסק) קצה של מעיל שרפרףחבילת מסטיקים ריקה ... אוף
N N o R i K o New member 3/1/12 #14 03.09 1991 למעמיקים לחקור שלושה דברים כתומים שאני רואה סביבי כרגע- קופסת טבליות ויטמין C (... יש לי מערכת חיסונית חלשה ), כרטיס לקולנוע של רב-חן לסרט 'נערה עם קעקוע דרקון' ואת 'הארי פוטר ואוצרות המוות'. (אני רואה גם מילון פסיכומטרי של יואל גבע, את הספר 'בתו של שומר הזכרון' ולק כתום... )
03.09 1991 למעמיקים לחקור שלושה דברים כתומים שאני רואה סביבי כרגע- קופסת טבליות ויטמין C (... יש לי מערכת חיסונית חלשה ), כרטיס לקולנוע של רב-חן לסרט 'נערה עם קעקוע דרקון' ואת 'הארי פוטר ואוצרות המוות'. (אני רואה גם מילון פסיכומטרי של יואל גבע, את הספר 'בתו של שומר הזכרון' ולק כתום... )
A Ayelet 363 New member 6/1/12 #29 מוסיפה דברים כתומיפ השולחן של המחשב בצבע כתמתם. חוץ מזה- אין כלום... בעצם... חלק מהרקע של כיתוב בחלק האחורי של אריזה של דובונים הוא כתום, וגם הסמיילי שאני רואה בשרשור מתחת.
מוסיפה דברים כתומיפ השולחן של המחשב בצבע כתמתם. חוץ מזה- אין כלום... בעצם... חלק מהרקע של כיתוב בחלק האחורי של אריזה של דובונים הוא כתום, וגם הסמיילי שאני רואה בשרשור מתחת.
N noa1510 New member 3/1/12 #18 22.11 כתום? אמ... מדבקה, בלון שתקוע לי בחדר עוד מהיומולדת , זר פרחים שיש לי על הראש בתמונה אחת...