אין לי מושג...*שורקת בתמימות*
G Gilliana New member 6/4/07 #19 תודה! ../images/Emo24.gif ואופס... רק עכשיו ראיתי שכבר העלית אותן, מסטולה שכמותי - כך ששיר, את יכולה להתעלם וכמובן לא צריכה לשלוח לי אותן. הצמונות יצאו מעולות מיכל!
תודה! ../images/Emo24.gif ואופס... רק עכשיו ראיתי שכבר העלית אותן, מסטולה שכמותי - כך ששיר, את יכולה להתעלם וכמובן לא צריכה לשלוח לי אותן. הצמונות יצאו מעולות מיכל!
A aerynsun New member 6/4/07 #14 היה ממש נחמד וכיף התמונות ממש חמודות. שיר את מככבת בכולם. וגילי, ההרצאה היתה ממש פגז. מעניינת! כל הכבוד לך ולחנן.
היה ממש נחמד וכיף התמונות ממש חמודות. שיר את מככבת בכולם. וגילי, ההרצאה היתה ממש פגז. מעניינת! כל הכבוד לך ולחנן.
T the whole shebang New member 6/4/07 #17 חחח איזה תמונות מצחיקות../images/Emo6.gif../images/Emo215.gif
G Gilliana New member 6/4/07 #18 ברור שזה בסדר! ../images/Emo13.gif איזו שאלה! לגבי התמונות - אם תשלחו לי אותן, אני אשמח להקטין. תזכורת למייל שלי: [email protected] ובהמשך היום יהיו גם התמונות שרז צילם. וכמובן - תודה תודה! שמחה לשמוע שנהנית, בכלל היה יום כייפי - חייבים לעשות את זה לעיתים יותר קרובות!
ברור שזה בסדר! ../images/Emo13.gif איזו שאלה! לגבי התמונות - אם תשלחו לי אותן, אני אשמח להקטין. תזכורת למייל שלי: [email protected] ובהמשך היום יהיו גם התמונות שרז צילם. וכמובן - תודה תודה! שמחה לשמוע שנהנית, בכלל היה יום כייפי - חייבים לעשות את זה לעיתים יותר קרובות!
M Majestic12 New member 6/4/07 #21 תודה לכולכם !!! ../images/Emo140.gif מקווים לראותכם גם בכנסים הבאים. פרטים מתפרסמים גם באתר המרכז לחקר עבמי"ם: WWW.UFOISRAEL.ORG חנן
תודה לכולכם !!! ../images/Emo140.gif מקווים לראותכם גם בכנסים הבאים. פרטים מתפרסמים גם באתר המרכז לחקר עבמי"ם: WWW.UFOISRAEL.ORG חנן
א אפשרות חילופית New member 9/4/07 #30 (; תמונה מספר 2 צידו הראשון של מסדרון העולמות. צולם בזמן הרצאות, כך התאפשר לצלם את השולחנות ונושאיהם
R RR AA ZZ New member 6/4/07 #22 ההרצאה הייתה מעולה! כל הכבוד לשושי וחנן! באמת מאוד מעניינת וממש נימשכה עד שהעיפו אותנו מחדר ההרצאות והתמונות מאוד נחמדות!
ההרצאה הייתה מעולה! כל הכבוד לשושי וחנן! באמת מאוד מעניינת וממש נימשכה עד שהעיפו אותנו מחדר ההרצאות והתמונות מאוד נחמדות!