ההרשמה להישרדות-O

Boran

New member
אופטימוס פריים:

מחכים לך
כשירשמו מספיק אנשים לדעתך חלק אותם לשבטים ותתחיל את העסק, אתה המנחה...

טוב, נראה לי שאני אצטרף גם.

שמי חמוטל, בת 28 מבאר-שבע. פריט המותרות שלי: (אחרי מחשבה מעמיקה) לוח שש-בש.

סולדד

New member
גם אני מצטרפת

שמי קרין בת 16 מראשון לציון פריט המותרות שלי:תמונה ושרשרת שהיו של אמא שלי (שנפטרה)

Boran

New member
מצטער, אבל...

תמונה ושרשרת זה שני פריטים. יש אנשים בהישרדות שהביאו תמונה, יש כאלו שהביאו שרשרת. כנראה גם זה וגם זה זה נחשב שניים. מצטער

uvdude

New member
אממממ...... מה?!?!

מישהו רוצה להסביר WHAT THE FUCK אתם מדברים?

ירוןtv

New member
באמת נחמד...אבל מי יכול להסביר...

מי יכול להסביר לי קצת יותר על המשחק?!

או קיי...

אני נטע קלנר, גרה בבאר שבע, אני בת 15 וחצי, אני חניכה בצופים כבר 5 שנים, אוהבת לראות טלוויזיה ולשמוע מוזיקה.. פריט המותרות שלי הוא אולר...

2Ivan Pedroso

New member
זה אני, איבן פדרוסו הישן, פשוט

שכחתי את הססמה שלי, אבל אל תדאגו, זאת הפעם היחידה שאני כותב בשם הזה, כי אח"כ אני חוזר לשם הישן... אז ככה קוראים לי מיכאל, אני בן 15.5 מפתח תקווה ובמקרה אני גם חברו לכיתה של Boran הלא הוא ירון...
. פריט המותרות שאני מביא איתי הוא (ואל תצחקו) דילגית (חבל קפיצה). הסיבה היא לשמור על כושר בזמן שאני אשהה על האי הדמיוני (
), וסתם, כי זה כיף לקפוץ. מקווה שתאשרו את השתתפותי במשחק...

zeg

New member
יאללה בכיף... נירשם!

שמי עידן ממבשרת-ציון. בן 18, שמיניסט, מדריך בצופים. פריט מותרות: עט, כדי שאוכל לסדר את הראש על ידי כתיבת הדברים. ככה יוצאות לי התוכניות הכי מוצלחות! (אבל אתם חושבים שיהיה לי איפה לכתוב ( - ;?...)

gamegir

New member
אני רוצה...

למרות שזאת הפעם הראשונה שאני ממש כותב כאן, אני נכנס קבוע פשוט לא היה לי משהו חשוב וחכם לכתוב... אז הנה ההזדמנות. אז ככה- שם- גומא (גו כמו "בוא" ו-מא כמו הקול של הכבשה- וזה סוג של צמח.) גיל- 15 מקום מגורים- רעננה רקע- אההם... אני אוהב תאטרון ודי מתעסק בזה (בצפר אומנויות), לפעמים יש לי יציאות מצחיקות, וכל שאר היציאות שלי גם מצחיקות, אותי לפחות. זהו, נראה לי.. חפץ מותרות- קשה... אני חושב שיומן עם מלא דפים, כדי להתחלק בו עם מי שמביא עט, וככה יהיה גם איפה לרשום וגם עם מה. ובוראן- אחלה שמות... באמת. ומשהו קטן ולא כ"כ קשור- איך עצבנו אותי עם הפרק המסריח השבוע!!!!!!! גררררררררררררר...

חמשושית

New member
זה המצח הזה שעל הנילוס, לא../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif

הי גומא, סלב קטן שלי... עומריתוש וה-
שלה

mishmesh

New member
אוקיי:

שם: איציק
מקום מגורים: פתח תקווה
רקע: תסתכלו בכרטיס האישי שלי
פריט מותרות: אפשר להביא רדיו
ואם לא אז טטריס או משהו כדי להעביר את הזמן.

טוב אז גם אני...

אז ככה אני דניאל בת 14 וחצי מקרית אונו. רקע? אני חניכה בנוער העובד והלומד וזה גם פשר השם משתמש שלי אני משחקת כדוריד ואוהבת מאוד את השרדות... מה הייתי מביאה איתי? אמממ אלבום תמונות של חברים שלי אני מניחה... וזהו בינתיים... יוצא לי לעבור פה הרבה אבל אני לא מרבה להשתתף בדיונים אבל אני מניחה שאם אני אצתרף לאחת הקבוצות אני אחלוק את דעותיי... אז זהו בינתיים, דניאל

טוב אז גם אני...

אז ככה אני דניאל בת 14 וחצי מקרית אונו. רקע? אני חניכה בנוער העובד והלומד וזה גם פשר השם משתמש שלי אני משחקת כדוריד חולה על רוק ישראלי ואוהבת מאוד את השרדות... מה הייתי מביאה איתי? איזשהו דיסק צרוב טוב של אוסף שירי רוק ישראלי... וזהו בינתיים... יוצא לי לעבור פה הרבה אבל אני לא מרבה להשתתף בדיונים אבל אני מניחה שאם אני אצתרף לאחת הקבוצות אני אחלוק את דעותיי... אז זהו בינתיים, דניאל

אוופס

יצא לי פעמיים ובראשון חשבתי שהו נתקע אז גם הספקתי לשנות את הפריט מותרות שלי...

חמשושית

New member
אני...../images/Emo41.gif

שם: עומרית(וש) גיל: 15. מקום מגורים: ראשל"צ. אני קורסניקית במדצ"ים, משתתפת בפרויקט תיאטרונוער ולומדת html. חפץ מותרות: (אני מקווה שהבנתי למה הכוונה) מצלמת וידאו. תסבירו לי בבקשה ת´משחק... עומריתוש וה-
שלה

wee man

New member
אם מישהו יוכל להסביר

איך אתם תנהלו פה "השרדות" או להביא אותי לקישור שזה כתוב בו אני אשמח. בכל מקרה, גיא, 14, פריט מותרות... קלפים... עוד משהו? מקווה שאוכל להשתתף כי אני לא כותב פה ממש... אגב, בהשרדות האמיתי אסור להם להביא אולר כפריט מותרות... זה כמו שאסור להם להביא מצית.. או אוכל... או משהו כזה... wee man

למעלה