ההר הירוק כל ימות השנה

dan st

New member
התמונות בתנור ויהיו מוכנות עוד מעט

תודה לאיתי על המסלול המעולה ולהדס, דורון ואייל על החברה הנהדרת! הדס המדהימה סחבה תרמוס עם תה כול העלייה למוחרקה התרמוס כול כך שבה את ליבנו שבהזדמנות הראשונה (קניון אמיר כיוף) רכשנו לנו גם. איתי הוא לא רק מוביל אדיר מסתבר שיש לו גם שליטה על מזג האוויר.... יותר מדהים מזה לא יכולנו לבקש כמה כיף לראות את הסערה שהתחילה מהצד הפנימי של שמשת האוטו מול החימום ודרך אגב, טל מוסרת לאיתי, שתודות לו היום היא נגמלה מחרדת הדרדרות שלה והיא מיד תחשוב על חרדות חדשות לפתח למי שיש הצעות מוזמן לשלוח נ.ב: יורם וויקטור - פעם הבאה להקשיב לנו!!!!! שבוע טוב לכולם

Eyal Hershtik

New member
ומשהו נוסף ששכחתי.... ../images/Emo31.gif

בעלייה למוחרקה נצפתה לה ע"י איתי פנימית זרוקה בשטח
, דבר שלאחרונה רואים ושומעים על זה יותר מדי
כמובן שדאגנו להראות לה קצת מהיופי של הכרמל ,קצת אוויר פסגות במוחרקה והיא המשיכה לטייל ולהנות לה איתנו
אייל

gilgilm

New member
שישי בצהריים עם ליווי בינוני

של גשם רכבנו איתי צחי ואנוכי למוחרקה התחלה בכניסה לדרך נוף כרמל מכיוון נשר, רכיבה מהירה למוחרקה וחזרה ללא עצירות ביניים הגעה למכוניות באור אחרון סה"כ 33 ק"מ . קור אימים שהסתלק לאחר שתיית תה עם נענע וסופגניות היה מעולה.

ody cohen

New member
בפעם הבאה, אני לוקח אתכם דרך...

...חירבת חרמש. הדרך האלגנטית לרדת מהמוחרקה. בלי פודרה, בלי הדרדרת של תחתית וואדי רקפת, הרבה נוף.

איתי נ

New member
חירבת חרמש ?

זה ממש צומת אליקים! נראה לי שזה מאריך את הדרך וגם דורש קטע כביש.

ody cohen

New member
זה "עולה" ב 1.5 ק"מ כביש, אבל

שאר הדרך פשוט נהדרת. יוקנעם-מוחרקה-חרמש-יוקנעם זה 20 ק"מ.

yahadas

New member
איתי- שאלה קטנה

כמה קמ רכבנו וכמה מטרים טיפוס אנכי?

dan st

New member
השעות שאת ערה הן לא חוקיות

ולשאלתך הפולר שלי הראה 30.2 ק"מ את הדגם של המד גובה עדיין אין לי
דן.

yahadas

New member
זה הכלבים../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

אשמים. רוצים פיפיקקי (וגם אוכל). תגיד, לא נשרפו התמונות בתנור כל הלילה

איתי נ

New member
הפסקתי להסתכל על המדדים האלה...

הנעתי למסקנה שמרחק וטיפוס אנכי הם לא מדד לקושי של טיול, וגם לא למידת ההנאה של המטיילים. אבל לשאלתך, המרחק שדן מדד כנראה נכון. אצלי האודומטר (בדקתי רק עכשיו) מראה 33 ק"מ... טיפוס אנכי? הערכה גסה בין 500 ל600 מטרים.

yahadas

New member
ממתק משובח../images/Emo77.gif

ממש סוכריה התמונות. שווה לחכות. תודה

liorca

New member
אתם יודעים איפה מערת רקפת??

כל פעם שאי עולה אני מחפש אותה ועדיין לא מצאתי...

לפעמים החלטה קשה שווה זריקת מטבע ..

אני מסתכל על התמונות. נהנה מאד ומצטער לא פחות. מצטער בראש ובראשונה שלא טיילתי עם אחלה אנשים. מצטער שלא נשמתי אתכם אויר הרים. אבל,הגשם ומזג האויר לא הרתיעו אותי. היתה לי עבודה קצת מורכבת שדרשה הרבה זמן. הרבה מחשבה. מצד שני הדחף הכמעט בלתי נשלט לעלות על האופניים כמעט ומשתלט על סדר עדיפויות הגיוני.. אז מה עושים כשהלב רוצה,נורא נורא רוצה והמוח אומר ללב..סליחה חבר מי שקובע זה אני !! החליטו הלב והמוח להטיל מטבע. מה שיהיה - זו ההחלטה. הלב נשא תפילה חרישית כשראה את המטבע על קצות האצבעות,התפלל באדיקות ובכוונה כל כך גדולה עד שממש כאב לי הלב.. ואילו המוח,שקול קר הפעיל את כל משאביו ההיפנוטיים,הקוסמיים הערטילאיים טרם התעופפה לה המטבע באויר. לעצם העניין נבחרה מטבע של 100 קרונות צ'כיים שהלב כ"כ אוהב. מטבע שיובאה מפראג ועמוסה עם מטען רגשי שרק הלב יודע מה נושאת המטבע כשתתעופף לה בחלל החדר. סוכם:הצד של 100=נשארים בבית, תמונה=יוצאים לטיול ולכל הרוחות כל העבודה. המטבע עפה באויר מתגלגלת מתגלגלת מתגלגלת...נופלת..הופ, מתחת למיטה
הלב צורח "הגרלה חדשה", המוח אומר חביבי, מילה זו מילה לא סוכם שמתחת למיטה מתחילים הכל מחדש.. הפנס שעל האופניים מתנדב לברר מה קורה מתחת למיטה. הלדים נדלקים...
יורם

timon1

New member
הנה שיטת קבלת ההחלטות אצלי:

כשהלב והמוח רבים אם לצאת לרכיבה או לא, קודם כל אני מתעורר ובודק איפה הם רבים, אם הם רבים מתחת לפוך אז אני חוזר לישון ונותן להם להמשיך לריב בשקט [שלא יעירו אותי]. אם הריב מתבצע בזמן שאני ער, אני מסתכל לשמים ומרים טלפון למני, אם הוא בא אז אני רוכב ואם לא אז לא...

למעלה