ההשלכות של דיני המשפחה המפלים

ההוכחה מופיעה במסמכים שאת עצמך הבאת

בנוגע לכמה פסקי דין כופי גט ניתנים נגד גברים וכמה נגד נשים.

גאיה1323

New member
כאמור, את טוענת ההיפך ממה שהמקורות שלי מראים

מעדיפה להסתמך על ויקיפדיה, ולא מבססת טענותיך.
זה הופך להיות דיון די עקר כתוצאה מכך.

במקור *שלך*

כתוב שיש כפול פסקי דין המחייבים גברים לתת גט מפסקי דין המחייבים נשים לקבל גט. את הבאת אותו. תתכבד הגברת ותמצא את מה שהיא עצמה הביאה.
&nbsp
בויקיפדיה ישנתם הנתונים של בית הדין הרבני, לפיהם מבין התיקים שלא נסגרו 20% לא נסגרו בגלל סרבנות האישה, 19% בגלל סרבנות הבעל, ומפורטות גם יתר הסיבות עבור יתר המקרים.

גאיה1323

New member
גם כתוב שבית הדין הרבני לא כופה את פסקי הדין שלו

יש לבית הדין את הכוח לכפות גט דרך חוק הסנקציות, הוא לא משתמש בו בפועל כמעט בכלל. הם מעדיפים סחטנות גט.
וזה שיש כפול פסקי דין המחייבים גברים לתת גט מאשר נשים רק מראה שגברים פחות נותנים גט מרצון מאשר נשים.
btw אין בהלכה דבר כזה סרבנית גט, זה מושג משפטי [להוציא תקנות חרם דרבנו גרשום שבית הדין הרבני לא פועל לפיהן].
בגלל שאין הפרדת דת ומדינה והמוסד היחיד שיכול לרשום במפקד האוכלוסין את הסטטוס המשפחתי של יהודים ויהודיות, הגענו למצב הזה.
אבל שוב, פסק דין רק מראה שהם לא יכלו לפתור את זה ללא פסק דין. אז מה הוכחת?

הוכחתי שאותה סרבנות אליה מתייחס בית הדין הרבני

כפי שמצוטט בויקיפדיה, *אינה* רק מקרים בהם ניתן פסק דין לכפיית גט. יש יותר סרבניות מסרבנים, על אף שיש יותר פסקי דין כופי גט וסנקציות - הרבה יותר, פי 2 ויותר - נגד גברים מאשר נגד נשים, ועל אף שרוב רובן של תביעות הגירושין מוגשות על ידי נשים מאשר על ידי גברים.
&nbsp
במילים פשוטות, לגבר הממוצע שיוזם גירושין יהיה משמעותית קשה יותר להשתחרר, מאשר לאישה הממוצעת שיוזמת גירושין.

חד משמעית כן

מפנה אותך, בפעם ה1012, לנתונים של בית הדין הרבני (לרבות אלה שאת עצמך הבאת). את במקום מעדיפה להפנות אותי לגופים בעלי אינטרס. מעניין מה הסיבה לכך.

גאיה1323

New member
בית הדין הרבני אינו בעל אינטרס?!??!???!?!?!

את רצינית?!?
מבקר המדינה נתפש בעיני כגוף נטול פניות, בית הדין הרבני- כמובן שלא!
&nbsp

Berethor

New member
אוקי ראיתי תוידאו, אם תיאור המקרה שלך שם הוא נכון, אז בהחלט

מין הראוי שהאישה תשלם לבעלה לשעבר ולילדים המשותפים שלהם מזונות, בדיוק כפי שהיו דורשים מגבר לעשות במקרה ההפוך בארץ, האישה מצליחה לתחמק מזה רק משום שהיא אישה, אפילו שמדובר במקרה של אישה שהיא לא אמא ראויה, ויש גם מקרים כאלה.

RubberSoul92

New member
המצב שאת מתארת הוא מהסוג אדם נשך כלב

ראשית,רוב הילדים נשארים אצל אימם לאחר הגירושים, לכן יש יותר מקרים בהם הגבר נמנע מלשלם לה מזונות. כמו כן, אני מציעה לך לקרוא על הגברים שהחליטו שהם מפחיתים בשעות עבודתם על מנת לשלם פחות מזונות. שנית, המשפט שאמרת בסוף הוידאו שלאם הילדים יש גירסה משלה שכמובן צריכה להישמע ואז הוספת שלמעשה זה לא משנה כל כך, אינו מובן לי. האם ידועה לך הסיבה האמיתית מדוע ילדיה נלקחו ממנה? אולי הסחטנות היא דווקא מצד האב שנוקם על גירושיה ממנו דרך הילדים? יש מספיק דוגמאות כאלה בפרקטיקה המשפטית, יותר ממה שאת מתארת. ייתכן שהצדק בצד האב, לא פסלתי זאת, אבל דעי לך שזה כן משנה ואפילו קריטי לא רק לשמוע את הגירסה של האם אלא גם לפרסם אותה, ולתת לי ולאחרים להחליט בצד של מי הם.

לא, הוא ממש לא.

המקרה הזה הוא המקרה המייצג (מבחינת אי תשלום מזונות מצד האמא, לא מבחינת יתר הדברים כמובן) של ילדים שחיים עם האבא. בעוד שאישה שהילדים בחזקתה (גם אם רק במשמורת משותפת) אוטומטים נפסקים לזכותה מזונות גבוהים פי 3 מהממוצע במערב, לגבר לא פוסקים דבר, וצריך להילחם על כמה גרושים של "דין צדקה". גבר שאינו משלם מזונות חשוף למסלול חייבי מזונות בהוצל"פ (האוכלוסיה היחידה שניתן היום לעצור בגין חוב היא חייבי מזונות!), מסלול שאילו הסנקציות בו היו מופעלות כלפי כל אוכלוסיה אחרת של חייבים, מזמן כל יושבות הפורום היו מזדעקות. אישה שלא משלמת מזונות? ובכן, שום הוצל"פ, היא פשוט לא חייבת.
&nbsp
אני אכן חושבת שזה בכלל לא משנה מה הצד של האמא לצורך העניין. לא ביקשתי מאף אחד לבחור צד בין האבא לאמא, ביקשתי עזרה בשביל הילדים - במיוחד ילדה חולה שנופלת בין הכיסאות ואפילו את קצבת הנכות שמגיעה לה ואמורה לשמש לטיפולים שלה, אבא שלה לא יכול לקבל עבורה. מצדי, שכל תורם יעביר גם סכום זהה לחשבון הבנק המפוצץ של האמא. אני רק רוצה שלילדים יהיה.
&nbsp
תנוח דעתך, הילדים לא "נלקחו ממנה" (האם כשהילדים בחזקת האמא את אומרת שהם "נלקחו מהאבא"?), הם ברחו ממנה. ליטרלי. שני הבנים הגדולים היו מההתחלה גדולים מכדי שניתן יהיה לכפות עליהם עם מי לחיות, אבל עם הבת הצעירה המערכת עשתה כל שרק אפשר (לרבות עבירות על החוק, לרבות פקידת סעד שמודיעה לשופט שזמני השהות שהוא קבע לא יוכלו להתקיים כי ככה בא לה) בשביל שהיא תישאר אצל האמא. אבל מה לעשות שהשנים חולפות וגם היא גדלה ובסוף הפסיקו להחזיר אותה בכוח (משטרתי) לאמא, לא לפני שהיא זכתה בפרס לכל החיים - סוכרת נעורים.

קחי סיגריה ותעשי משהו עם הפה שלך שמציף לנו את המוח

יותר מדי שטויות שבוקעות לך מהגרון

את מכוונת תגובה אלי כמנהלת. איני המנהלת. תלמדי לשרשר

ואד הומינם(למדת מילה חדשה אבל חבל שאת לא יודעת להשתמש בה במקום הנכון)
&nbsp
בכיינית.

השרשור הוא, כמובן, על מנת להראות למנהלת

מהי ההודעה הבעייתית.
&nbsp
יש עוד משהו שאת יודעת לעשות, חוץ משפה ירודה?

כדאי כשאת מתבכיינת למנהלת, תשלחי לה באופן אישי

יש עוד הרבה דברים שאני יודעת לעשות.
אך להטריל פורום כפי שאת מטרילה בהחלט לא אחד מהם.
&nbsp

RubberSoul92

New member
אין צורך לרדת לפסים אישיים

התאספנו כאן בשביל לדון ולא לקלל. הדיון יהיה יותר פורה ומועיל אם תעלי לפה את המידע שיש בידך. ככה כולם יוכלו להשכיל.

למעלה