ההשקעה הכי טובה זה לימוד התורה

mיטלמן

Well-known member
כמו הדתיים במזרח אירופה שנספו בשואה? או כמו אריה דרעי ושלמה בניאיזרי שישבו בכלא, ובנאיזרי ערער ובמקום זיכוי קיבל את שילוש העונש.
שכחת דתי נוסף שלמד תורה ולא נשכח אותו, התורה לא עזרה לו, היושבת במרומים גם לא,
והבושה על האונס תעמוד לו לתמיד.
וגם הוא לולא גאוותו וטפשותו ולמרות האונס, לא היה מגיע לכלא, זוכרים את מסיבת העיתונאים? (נדמה לי).

evglev1

Well-known member
מנהל
וגם הוא לולא גאוותו וטפשותו ולמרות האונס, לא היה מגיע לכלא, זוכרים את מסיבת העיתונאים? (נדמה לי).
כן הקדוש ברוך הוא לא הציל אותו אפילו מהטיפשות שלו.

marabo

Well-known member
הוא היה נשיא, לא לומד תורה גדול
ובכל מקרה, זה היה עונשו על תמיכתו בגירוש היהודים

mיטלמן

Well-known member
הוא היה נשיא, לא לומד תורה גדול
ובכל מקרה, זה היה עונשו על תמיכתו בגירוש היהודים
עכשיו אתה מחליט איזה עונש מגיע למי,
פנטסטי, דבר אלוהים ממש.
השעות שאתה והדג מב(ט)לים כאן על קריאה ותגובות מוכיחות שללא קשר ביניכם, אין לכם שום עניין בלימוד תורה, גם לא שום כלום אחר.

mיטלמן

Well-known member
ששה המיליונים למדו תורה?
מיעוט מביניהם.
תודה על האמת, רובם היו מתבוללים ברמה זו או אחרת
מה מרתק?
שני הדתיים המוצהרים כאן, הדג ומר עבו, מציצים כאן (אולי, לכאורה) כבר עם כניסת השבת, ומכיון שאיני יודעת איפה גרים, בשלוש דקות האחרונות בערך לפני כניסת השבת.
אי אפשר להתנתק? לא מוזר, מעיד על חשיבות השבת בעיניהם.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה מרתק?
שני הדתיים המוצהרים כאן, הדג ומר עבו, מציצים כאן (אולי, לכאורה) כבר עם כניסת השבת, ומכיון שאיני יודעת איפה גרים, בשלוש דקות האחרונות בערך לפני כניסת השבת.
אי אפשר להתנתק? לא מוזר, מעיד על חשיבות השבת בעיניהם.
לא זכור לי שאי-פעם הצהרתי על עצמי כדתי כאן, כך שאם באנגלית הגרועה שבפיך אני אמור להיות "הדג" בסיפור הזה, הייתי מציע שתבדקי את האקסיומה שלך :). מעבר לכך עצה ידידותית, תתעמקי קלות מהי זמן כניסת השבת ביהדות (לא בעיתונים). אולי חשוב ליהודיות לדעת זאת, ככל שאת שייכת לקבוצה זו.

לאחר שתסיימי את כל הבדיקות הללו, אני מניח שתמחקי לבד את הפוסט חסר המשמעות הזה, שכל שהוא עושה זה להגחיך אותך וחבל.
אגב גם אם הכל בו היה נכון (וזה ההיפך מהמציאות), עדיין יהיה קשה לקבל אותך כמוסמכת על-ידי בורא עולם לנזוף ביהודים בשמו, מבלי שתציגי את נייר האסמכתא. בכל מקרה על חשיבות השבת בעיני כל יהודי, אף אחד מהם לא ילמד ממך, עם כל הכבוד הראוי :).

בהצלחה.

למעלה