ההתייעצות הראשונה

ד נ י ת3

New member
לפעמים אני לא מבינה

נשים. הן רוצות: גם חתיך, גם חכם, גם יפה, גם עובד ומרוויח הרבה, גם מפנק גם וגם וגם וגם. אין מושלם. אין. עכשיו השאלה היא - האם את יכולה לראות את עצמך נוגעת בו? מתנשקת איתו? אולי זה הלחץ של ההתחלה? אולי את צריכה להתרגל אליו? דווקא הייתי נותנת לזה צ'אנס של עוד דייט אחד או שניים. אם גם אז זה לא יעבוד - תמסרי לו את המפתחות לאוטו. (את יודעת, להיפרד תמיד אפשר). אבל! רק דבר אחד אחרון לסיום: תהיי אמיתית עם עצמך. תהיי אמיתית איתו. (אל תשחקי משחקים - או יותר נכון - אל תהיי "אישה"). תהיי קודם בנאדם. אם זה לא זה אל תשלי אותו.

אהבה ממבט ראשון

אומרים שאהבה ממבט ראשון היא בסך הכל משיכה פיזית/מינית שנוצרת בשניות הראשונות. האדרנלין הזה שאנחנו קוראים לו "אהבה ממבט ראשונה" זה בסך הכל הגוף שלנו מגיב לגוף של בן/ת הזוג. ואכן צדקת שכתבת שהאדם שאיתו מתחילים את המסע המשותף של החיים הוא לא אותו האדם שאיתו אנו מסיימים. אנשים משתנים, inside out. הבעיה היא שאי אפשר להפוך את היוצרות. אי אפשר ללכת מהסוף להתחלה. אי אפשר קודם להיות אחרי 10 שנים שאוהבים את האדם ולא את מעטפת הגוף שלו. זה לא עובד ככה. אי אפשר לדלג על השלב הזה של "האהבה ממבט ראשון" - אם אין משיכה, היא גם לא תגיע. ברגע שיש את הבסיס הראשוני הזה, של משיכה בסיסית, יש מקום לצמוח ממנו. אחרי שמכירים, ומתחילים להרגיש רגשות בצורה אמיתית יותר, המשיכה מתעצמת. זה כבר לא גוף לגוף, זה נפש לנפש. זו המשיכה שמחזיקה חיים שלמים. אבל היא לא נוצרת מאפס, אם אין את המשיכה הבסיסית הפיזית, גם זו לא תגיע. האמיני לי ניסיתי את זה. ניסיתי את סיפור כשהארי פגש את סאלי, על חיי, עם ידיד שלי מכיתה ט'. 3 פעמים ניסיתי, כל כך רציתי להתאהב בו, כל כך רציתי לרצות אותו, לאהוב אותו, להמשך אליו. 3 פעמים שהסתיימו במפח נפש, הוא נפגע ואני פגעתי. אי אפשר לכפות על עצמנו להרגיש דברים שאינם שם. לא כדאי לנסות, כולם יוצאים נפסדים.

לא מאמינה בזה

גמישות מחשבתית זה נשמע יפה, אבל לא קיים בנושא כמו משיכה. יש איברים בגופנו, בעיקר בגופכם, שלא באמת קוראים אותך עכשיו ולא ממש מחוברים לדבריך, if you know what i mean
. האיברים האלו פשוטים מאד ויש להם שני מצבים בלבד:
או
ניסיתי, אין דבר כזה. אתה מדבר מנסיון חיים?

bvb6

New member
תמשיכי להרהר

:) ( למרות שמדובר באי אלו מקרים שבתוך סרגל מסוים )

ואוו... תודה לכולכם../images/Emo51.gif

על התגובות. ממש כייף לקרוא ולקבל כיווני מחשבה קצת שונים.. אני בכל מקרה לעת עתה חושבת שאזרום עם מה שיש ואבדוק לאט אבל בצורה בטוחה מה אני מרגישה והאם התחושה הזאת מתעצמת או שנשארת סטאטית.. אין ספק שקשה לי אבל מצד שני זה דוקא טוב שהקשר מתפתח לאט כיוון שבינתיים אנחנו בונים בסיס לקשר. מניסיוני דוקא כשיש משיכה מרוב התלהבות עושים שטויות שמצטערים עליהם בדיעבד... אז מי יודע, אולי הכל לטובה.

למעלה