אתה כאן זה שמדקלם, לפי המסורת
הימנית. אני אומר עוד פעם, כן אתה צודק, לא ניצלנו את הלגטימציה, לא ניצלנו את מה שיכולנו לנצל, אולי אתה עדיין תקוע ב"כל העולם שונא אותנו", ו"צריך להתעלם ממנו...", כאילו המושג "לגטימציה" לא קיים, אז תתחיל להבין איך העולם עובד ואיפה ישראל נכנסת, בלי לגטימציה אנחנו לא יכולים לזוז, כל לחימה לא צהיה יעילה. כן הקטנו את החיכוך, אין לנו אלפי חיילים שתקועים בין עזה לרפיח ששומרים על עצמם ועל כמה אלפי חיילים, זה נקרא להקטין חיכוך, אין קשר לקסאמים ופצמ"רים. שום דבר לא מנע ומונע מאיתנו לחסל בכמויות גם שאנחנו בחוץ, למה אנחנו לא עושים את זה? אני באמת לא יודע, אני בטח שלא מסכים עם זה, אני נגד כל האיפוק הזה, איפוק הטקטיקה שניתן להשתמש בה במיקרים מאד בודדים, אך בטח לא אחרי עשרות קסאמים על שדרות. אני לא יודע מה החמאס אומר בכל הקשור ללמה הוא עלה לשלטון, את האמת, גם לא מעניין אותי, זה לא בגלל ההתנתקות וגם אם כן, זה ממש לא מפריע לי, אז פשוט מחסלים את ראשיו וחסל הסיפור. מי ישמע "החמאס" הם לא איום קיומי, הם מטרד קשה שצריך כאמור לנטרל אותו בכל הכוח, הפלשתינים עשו את הבחירה שלהם, אנחנו את שלנו, מבחינתם החמאס הוא מיינסטרים, מבחינתך קיצוניים, מחבינתי הם עוד תנועה/מפלגה במקרה או שלא במקרה גם אירגון טרור והם נבחרו בצורה דמוקרטית על ידי הפלשתינים ואם הוא ימשיך להטריד והוא ממשיך אז מפילים אותו, באמת לא סיפור גדול.