ההתנגחות השבועית שלי, קורס מדריכים!

עמיחי נ

New member
../images/Emo13.gif פה כבר מתחילה להגמר ההבנה שלי

מובן שסימטריה בין מדריך לחניך היא מאוד בעייתית ברגע שיש צורך שתיהיה סמכות מסויימת, אבל כשיש קשרי גומלין מסויימים וכאשר צד אחד אמור לצאת מורווח מכך אז הלימוד יכול להעשות בצורה נינוחה מאוד. וכמו שאמרתי, פה נגמר הידע שלי...
בכל מקרה, אתמול קיבלתי את האישור של כמה גורמים רשמיים לכמה מהרעיונות שלי והמדריכה הסוררת(קצת רמזתי על מה שקרה אצלנו בתחנה ומי שקורא בקומונה שלנו יכול להבין בעצמו) שעשתה בעיות בסופו של דבר בכלל לא הגיעה לפגישה, והמדריכים שכן הגיעו בהחלט פעלו בצורה מעולה ולטובת החניכים(ולא אגו מנופח..).

עמיחי נ

New member
עמיחי ../images/Emo13.gif

חוץ מזה שכתוב את זה בשם משתמש שלי, אין משמעות אמיתית לשם אמיחי (עם א'), עם ע' אפשר להגיד שזה עמי-חי (תלוי עם זה במלעל או מלרע) הפירוש של השם שלי הוא עם - ישראל - חי... ככה שבשני המצבים שאפשר להסיק מהשם משתמש שלי א' היא בכלל לא אופציה.
ובקשר לשאלה, אני בתחנת ת"א, מתנדב כבר שנתיים וחצי.. ביחד עם אנדריי שיש לי תחושה שאתה מכיר
ולאקונומיקה, המייל שלי הוא [email protected] (יש בערך 3 מסנני ספאם עד שזה מגיע לתיבה שלי...המייל שלי מוצג באופן חופשי בגלל זה
) אני אשמח מאוד לקבל קצת יותר חומר, אני תמיד נהנה מזה(סימסטר בסמינר הקיבוצים השפיע עלי לרעה).

Beigelman

New member
כן

לפני 3 דקות התעוררתי, קיבלתי מייל שהגבת לי נכנסתי והזדעזעתי מכך שרשמתי עמיחי עם א \: את אנדריי אני מכיר! אני מת על הבחור :) איפה התחנה שלכם נמצאת? רחוקה מהתחנה המרכזית? (אני לומד בביה"ס הולץ אם זה מוכר וחשבתי שאולי אני אבוא לבקר אם אני גם ככה כבר נמצא בת"א כל יום..)

עמיחי נ

New member
אמממ

הכוונה היא לתחנה המרכזית בתור המקום או התחנה המרכזית בתור תחנת מרכז של מד"א ביגאל אלון? בגדול משני המקומות האלו מגיעים קווי אוטובוס שעוברים ליד התחנה שלנו...ככה שלא אמורה להיות בעיית הגעה.

עמיחי נ

New member
ד"א...אם כבר אתה מגיע

תבוא ביום שני, יש לנו יום רענון שם ותוכל לפגוש את אנדריי ככה.

Beigelman

New member
:)

התכוונתי לתחנה המרכזית של האוטובוסים. איזה קו אני יכול לקחת מהחדשה? ואני גם אבדוק אם יש לי את המספר של אנדריי כדי לתאם איתו או משהו...

EagleEye

New member
אלצ'קו! שלחתי לך את המספר במסר

צלצל אליי, ובוא יום שני אחה"צ!

עמיחי נ

New member
אני מכיר קו אחד ... 24! ../images/Emo13.gif

באופן מעולה הוא עובר ליד כל המקומות שחשובים לי בחיים, ליד הבית, ליד הבצפר,ליד התחנה של מד"א,מועדון חתירה,חברים,אוניברסיטה...

למעלה