שם:יפית גיל:17.10 מקום מגורים:בת ים תמונה: אממממממ ואם בא לכם אז ספרו על עצמכם יותר.. לא בא לי..
Y yafit17 New member 2/12/06 #13 ../images/Emo150.gif שם:יפית גיל:17.10 מקום מגורים:בת ים תמונה: אממממממ ואם בא לכם אז ספרו על עצמכם יותר.. לא בא לי..
../images/Emo150.gif שם:יפית גיל:17.10 מקום מגורים:בת ים תמונה: אממממממ ואם בא לכם אז ספרו על עצמכם יותר.. לא בא לי..
H Hosh17 New member 2/12/06 #15 תפתח האדמה חופית 17 וחצי פתח תקווה תמונה אין כרגע כי המחשב חדש לא לספר על עצמי אלא על מנועים קדימה של אלג'יר אלבום חובה.. אחד הדברים הכואבים והמצמררים ששמעתי
תפתח האדמה חופית 17 וחצי פתח תקווה תמונה אין כרגע כי המחשב חדש לא לספר על עצמי אלא על מנועים קדימה של אלג'יר אלבום חובה.. אחד הדברים הכואבים והמצמררים ששמעתי
כ כולם אוהבים את ישראל New member 2/12/06 #17 ליצן קטן נחמד עצוב כמו כל אחד שם: ישראל עיר: חדרה, גיל:27
O One Echoe New member 2/12/06 #20 התפקדות. שם:גיל מקום מגורים:ת"א\אשקלון(במקור מאשקלון, עושה שירות לאומי בת"א) תמונה:
ע עליסה להתראות New member 2/12/06 #21 אחת השנים הכי גרועות שהיו לי בחיים עדי 17... בעצם בסוף החודש 18 נס ציונה לא בא לי לשים תמונה כי אני לא יפה
אחת השנים הכי גרועות שהיו לי בחיים עדי 17... בעצם בסוף החודש 18 נס ציונה לא בא לי לשים תמונה כי אני לא יפה