הוארטה לוקח חופש מה-MMA

shacta man

New member
תופעת טבע או לא

הוא הפסיד פעמיים בהוויוייט והבין את הרמז שאין לו מה לחפש שם באותו זמן. קרב על האליפות הוא לא היה מקבל בקרוב בגלל ההפסדים שלו ולכן הוא העדיף לחתוך במשקל ולקבל אוטומטית קרב על אליפות הלייט הוויוייט. לאחר שהוא הפסיד פעמיים לצ'אק ליידל הוא בעצם הבין שאין לו מה לחפש בדיביזיה ובספורט בכלל ולכן הוא פרש. הוא בכל מקרה לא היה מקבל קרב על האליפות לפחות שנה לאחר ההפסד השני לללייידל. אז הוא העדיף לחזור להוויוייט שם התמונה השתנתה ושוב הוא קיבל אוטומטית קרב על האליפות מול סילביה. הטענה שלי היא זו, אלוף שהפסיד את התואר ונכשל שנית נגד האלוף או נגד לוחם אחר בדיביזה צריך לעשות חושבים כי הזדמנות נוספת על האליפות הוא לא יקבל בשנתיים הקרובות. אם פרנקלין (או ליידל אם כבר מדברים על הנושא) רוצים להיות שוב אלופים הם צריכים להתאזר בהרבה סבלנות או לעבור לדביזיה או ארגון אחר. בנוגע לקפיצה מדביזיה לדביזה, קוטור לא היחיד שעשה את זה, גם בי ג'י פן עשה ועושה את זה, גם פרנקלין עשה את זה וגם הנדרסון. זה לכשעצמו אינו עושה את קוטור לתופעת טבע ייחודית. לדעתי, מה שעושה אותו ענק זו העובדה שבגיל 40 פלוס הוא שולט בצורה דומיננטית במיוחד בהוויוייט.

cache

New member
קיצורי דרך

לא לכולם יש את האפשרות לחתוך במשקל או להעלות במשקל על מנת לשפר את ביצועייהם. פרנקלין הוא איש גדול, גם ככה הוא חותך המון משקל על מנת להילחם, אין לו אפשרות לחתוך עוד רק להעלות ובדוויזית המשקל שמעליו אין לו מה לחפש כך שהוא בוא נגיד- תקוע. ייתכן שהיום התמונה שלו נראת שחורה, אבל הוא לוחם ואין סיבה לפרוש רק משום שאינך הלוחם הטוב ביותר בעולם. זאת העבודה שלו וזאת הפרנסה שלו והוא יכול להמשיך לעשות אותה. רק היום פורסם שהוא יילחם ביו.אף.סי 82 נגד לות'ר. בעניין של קוטור, מעולם לא טענתי שהוא תופעת טבע בגלל שהוא חתך ועלה במשקל, להיפך, ניסתי להראות ששני הפסדים לא מחסלים את הקריירה של הבן-אדם, גם לא זה שעבר את גיל 40. אותו דבר אני יגיד על לדל, ביו.אף סי יש דרך שנקראת "קיצור דרך". ולחתוך או לעלות במשקל אינם "קיצורי הדרך" היחידים, דרך נוספת היא לנצח לוחם שנחשב למתמודד מספר אחת או לאחד המובילים. דבר כזה יבטל באופן כמעט אוטמטי הפסדים שלך, לראייה, ההפסד של גריפין לדין נשכח כמעט באופן אבסולוטי לאחר ניצחונו על שוגון וכעט הוא המעומד מספר אחת לאליפות. ניצחון של לדל על וונדרלי ואני מבטיח לך שישכחו את שני ההפסדים שלו ויתנו לו קרב נוסף בדרך להתמודדות לתואר. והערת סיום, אני רוצה לומר שאני לא אוהב את פרנקלין בתור לוחם, מעולם לא החזקתי ממנו, אבל אם יש משהו שאני לא יכול לקחת ממנו, וזה שיש לו לב ושהוא מאד איטלגנט, לוחם חכם. ולוחמים חכמים עם לב הם מתקון בטוח להפתעה...

shacta man

New member
אתה צודק בקשר לפרנקלין

מי יודע? אולי בעוד שנה המצב בדיביזה ישתנה והוא שוב יהיה מועמד לאליפות. אני רק רוצה לחדד משהו בקשר אליו, זה לא רק שהוא הפסיד פעמיים - אלא שהוא הפסיד פעמיים לאותו אלוף. כלומר, כל עוד סילבה נשאר אלוף, פרנקלין לא יקבל הזדמנות על התואר. אם סילבה יפסיד אז הדרך שלו סלולה לקרב מול הנדרסון או כל מי שזה לא יהיה. עד אז, הוא יאלץ להלחם בדרג הזוטר של הדביזיה וזה ממש חבל. בקשר לקיצורי דרך, זה משהו שמעצבן אותי בUFC. זה רק גורם לכך שלוחמים לא ראויים מקבלים הזדמנויות בעוד אחרים לא. גריפין, עם כל הכבוד לנצחון על שוגון, לא צריך לקבל קרב על האליפות. בחרו בו משיקולי רייטינג. כאילו שחסרים מתמודדים ראויים. הריי אם נלך לפי אותו הגיון, עם הית' הרינג היה מצח את נוגיירה אז הוא היה מקבל קרב על האליפות. זה פשוט לא הגיוני. ובכלל, עם כבר רוצים להביא מישהו שיקפיץ את הרייטינג אז למה לא להשלים עם טיטו אורטיז ולהחזיר אותו לאולטימט פייטר ולקרב אליפות מול רמפייג'. זה יכול להיות קרב אולטימטיבי בין שני האנשים עם הפה הכי גדול בMMA.

cache

New member
מסכים

בקשר לפרנקלין אני מסכים, האמת שלא רק שהוא הפסיד פעמיים לסילבה הוא הובס!!! אני גם לא אוהב את קיצורי הדרך ובנינו אני גם לא חושב שגריפין ראוי לקרב על התואר, זה מעצבן גם משום שפירוש הדבר שג'קסון לא יגן על התואר שלו לפחות שמונה חודשים. כבר ראינו מה קרה כשחיכו לקרב של יוז מול סרה, משכו ומשכו ובסוף סרה נפצע והקרב כלל לא התקיים. ברגע שנכנסים שיקולים לא מקצועיים אז דברים כאלה קוראים אבל אני מניח שצריך לרבל אותם כחלק מהתקדמות הענף, צמיחתו והעליה המטאורית של הפופלאריות שלו. אני לא חושב שטיטו ראוי יותר מגריפין, אי אפשר להתעלם מהעובדה שגריפין באמת משתפר לאורך הזמן ואין ספק שהוא לוחם מצויין. ובכל זאת על זה אני מדבר צריך לתת לכולם להילחם נגד כולם, גם לראויים פחות לפעמים, כלומר אנ יישמח לראות את שני החברים נלחמים גם אם אורטיז לא ראוי לקרב על החגורה. זה יהיה מעניין, הרי בזמנו הם התאמנו ביחד והיו חברים ממש קרובים, היה בינהם הסכם שלא להילחם ולכן לטענת ג'קסון הוא נשאר בפרייד בזמן שאורטיז נשאר ביו.אף.סי, אך מכיוון שהמציאות היום שונה זה יכול להיות מרתק. הבעיה של אורטיז שהוא דיי חד מיימדי, כלומר אם הוא לא יכול להפיל אותך, הוא דיי תקוע.

Burger4

New member
פרנקלין לא מסוגל לנצח את סילבה

סילבה ממש שיחק בו. לעשות קרב שלישי ביניהם יהיה לא מקצועי, ואני לא חושב שיש סיכוי שזה יקרה

Alon316

New member
מאחל לו את הטוב ביותר

מגיעה לו חופשה. אני מקווה שהוא יחזור בעתיד אבל לא בטוח אם יהיה מקום מיד לתת לו תואר על האליפות. מצד אחד - לא ניתן להתעלם מההישגים המדהימים שלו. מצד שני, הייתי נותן לו עוד קרב או שניים לפני כדי לראות שעדיין יש על מה לדבר. 6-8 חודשים זו תקופה בלתי מבוטלת ובטח ובטח אם הוא הולך לסיים את הלימודים שבטח בהם ישקיע את רוב מאמציו. שיהיה לו המון בהצלחה והוא אחד שלדעתי יעשה את זה ויהיה אלוף בעתיד.

neman

New member
להפך, זה הדבר הכי טוב שהוא יכול לעשות לקראת

טיטל שוט, כך לדוגמא את סאקורבה שהיה נלחם כל חודשיים ובסוף התפרק נגד הגדולים. 6-8 חודשים בעידן המודרני זה לא כזה נורא תראה את גריפין ורמפייג שעד הקרב שלהם ינוחו כמעט 8 חודשים.

AmericanDragon

New member
באמת חבל..

נהנתי ממנו מכל קרב שראיתי ממנו, לוחם מצוין ובטופ 5 של הדוויזה

talhorm

New member
טוב מאוד בשבילו

זה קצת נדרש כי עכשיו הוא צריך להיות או בקרב על תואר או בקרב למועמדות על תואר ויש עוד כמה אנשים ברשימה מלפניו אז זה יוצר בעיה.... סטיבנסון ופן ילחמו רק בעוד חודש וחצי בערך על האליפות ואחרי הקרב שלהם מי שיצא אלוף סביר להניח שילחם עם שארק לא שזה בטוח אבל אם כן אז הוארטה סתם יצטרך לחכות לפחות עוד 10 חודש מינמום עד שהוא יקבל קרב על התואר ככה זה לפחות לפי חישוב מהיר שעשיתי הרי אחרי הכל הUFC לא נותנים לאלוף שלהם להגן על התואר פעם בחודשיים בקיצור עדיף שלא יתקע בסתם קרבות שלא יתרמו לו להתקדמות שלו בדיוק ואולי הוא יפסיד אחד מהם או יפצע אז זה רק יזיק.

הגיוני

הוא נלחם כמו מטורף בזמן האחרון, וכלייטוייט הוא צריך לשמור על קונדישנינג מהמעלה הראשונה כדי לתת פייט טוב נגד יריביו, מה שבטח לא קל בלשון המעטה לאורך תקופת זמן ארוכה כל כך. אגב, לדעתי, לא הוארטה-גווידה ובוודאי שלא הוארטה-גארסיה ייכנסו להיכל התהילה. מקסימום מועמדים לקרב השנה.

למעלה