"הוא אמר - היא אמרה"

Dark Muse

New member
טור חדש-ישן ../images/Emo13.gif

פעם, כפי שנאמר לי, היה נהוג כל שבוע, להביא נציג מכל מין ולדון על הנושאים החמים. הדיונים היו מעניינים וסוערים, אז אין סיבה שהם יפסקו. נחזיר את המסורת הזאת והפעם אני אתחיל אותה... אני אדם קנאי מטבעי. אולי אפילו רכושני, ידידה אחת אמרה לי שאני FREAK SHOW בגלל הקטע הזה. הקטע הזה שאתם הולכים עם ידידה שלכם שיש לה חבר, ואז בא איזה אחד, ידיד שלה או סתם איזה מכר שהיא מדברת איתו. הוא מתחיל בנשיקה על הלחי, שלום שלום, ואז זה מגיע לקטעים של משחקי ידיים חיבוקים, אחיזות שונות וצחקוקים קלים (כזה מן רושם שהיא... שרמוטה!) אם אותה אחת היתה חברה שלי, הייתי נפגע. בתור חברה שלי, אין לי בעיה שתדברי עם ידידים שלך, שתבלי איתם קצת אולי, אבל שזה מגיע לקטעים של מתחילים עם נגיעות, חיבוקים ושהוא נמרח עליך (או את עליו) הייתי מתעצבן. ונכון שיש בנות שקשה להן להגיד לא לאנשים, אפילו לאנשים שהם פחות מידידים שעושים את זה, אבל אתן תצטרכו ללמוד להגיד לא. אם יש לך חבר, את לא צריכה לשחק בידיים עם מישהו אחר, כמו שחבר שלך אמור לא לשחק בשיער של מישהי אחרת. את לא תתני לידיד שלך שיאחוז בך מאחורה, אפילו שזה בצחוק כמו שחבר שלך לא יעשה זאת למישהי אחרת. שיש לך חבר, את צריכה לכבד את זה, ואם את לא מסוגלת, אז אל תשארי איתו. משחקי ידיים וחיבוקים מאחורי הגוף, הם קצת יותר מדי בשביל לקבל את זה, וכל זכר נורמלי היה מתעצבן לראות מישהו עושה זאת לחברה שלו, כמו שאת היית מתעצבנת לראות מישהי אוחזת בידי חברך. קנאות זאת תכונה רעה שהיא קיצונית, אבל שהיא במידה נכונה היא לדעתי מעידה על אהבה חזקה. אם את נותנת לזה לקרות, כנראה שמשהו פגום באהבה הזאת.

נועם m

New member
מה שגיא שכח לציין ... ../images/Emo13.gif

הוא שבטור היו מביאים נציג מכל מין, ומנגחים אותם אחד בשני
אז אני עומדת לנגח את גיא |אייקון של מגבניק|: עם כל הכבוד, אתה לא קצת מזלזל בחברה שלך? אם היא מפלרטטת עם מישהו אחר, אוטומטית היא "שרמוטה"?, לא קצת הגזמנו?! נראה לי שכל הקנאה הזו נובעת קודם כל מחוסר בטחון. אם אתה בטוח ברגשותיה כלפיך, מה אכפת לך אם היא (אבוי!) מנשקת על הלחי בנים אחרים?! אני מבינה שתאהה מתעצבן בגללם, כי מעצבן אותך שגבר אחר "מתעסק" עם החברה שלך. אבל מפה ועד להגיד שהיא שרמוטה הדרך עוד ארוכה! אני גם לא בעד פלירטוטי- יתר. לא ברור לי למה מישהי מרגישה צורך לפלרטט עם גברים אחרים כשכבר יש לה מישהו, וברור שנגיעות מטורפות זה כבר מוגזם. אבל רבאק- אי אפשר כבר לתת למישהו נשיקה קטנה על הלחי? להגיש שלום בצורה ידידותית יותר?! וחוצמזה, אל תשכח שיתכן והם היו ידידים במשך זמן ארוך מאוד. במהלך הזמן הזה התפתח ביניהם סוג-של-קשר שכולל גם סוג-של-מגע. טבעי ונורמלי. תבין שבעייתי מבחינתה לבוא לידיד שלה ולהגיד לו פתאום: "עד כאן! מעכשיו אתה לא נוגע!" זה משהו שעלול להרתיע אותו ולהרחיק אותו ממנה, ועם כל הכבוד, היא עדיין "זכאית" לכמה חברים חוץ ממך...
ויש פה עוד עניין. פלירטוט זו דרך תקשורת לא רעה בכלל. זו דרך לקבל מה שאת/ה רוצה מהמין השני באופן קל ובטוח. זו גישה לחיים שהרבה מאמצים ובעיני, אם עושים את זה במידה, אין בכך שום דבר רע. אם אתה מצפה ממישהי קצת פלרטטנית להפוך פתאום לאיזו קדושה שלא מתקרבת לגברים אחרים, אתה בעצם מצפה ממנה להפוך למישהי שהיא לא, וקשר כזה הוא בטוח לא בריא.

Cobe Anan

New member
דבר השופט (אפשר, נכון...?):

נועם, פתחת את הדיון במתקפה ישירה על הסמנטיקה של דארק, במקום על העמדה שלו. בנוסף לזה, חסרה פיסקת סיכום. אבל בסך הכל יפה מאד, תמשיכו!

מיטללל

New member
"הוא אמר - היא אמרה"

והפעם נועם m ו Dark Muse ראש בראש
פלרטוטים בזמן קשר - כן או לא
אתם יכולים לציין מה דעתכם. ויש גם סקר

הממ לא יודע נראה לי שכן..

אלא אם החברה לידי... ואז זה פלירטוטים רק דרך העיניים.. כמובן יש גבולות שלא עוברים גם אם היא נמצאת וגם אם לא..

קנישה

New member
...

אסור לפלרטט.. בשביל מה זה עבודה קשה .. בשביל לפרוש יש בן זוג אני רומנטית...

sh53

New member
רציתי לענות פה, אבל

לא ידעתי לענות על זה כנושא רגיל שנדון בפורום - מה אני חושבת / מרגישה בקשר לנושא הנדון או אני יכולה להצטרף אל אחד הצדדים?

אממממ

קלח לי זמן להבין מה הקטע של השרשור חחח עד שקראתי אותו.. לדעתי.. שארק הציג מצבים מאוד קיצוניים. זה באמת לא נשמע לניין שמישהי תפוסה תשחק משחקי ידיים וחיבוקים עם ידידים שלה. יש גבול, ואני חשובת שלזה נועםm התכוונה (צודקת?)

sh53

New member
מה שאני דורשת מהחבר שלי

(כלומר אם היה), אז אני מצפה לאותה התנהגות מצידי. כמו שהייתי מצפה שחבר שלי לא יתחיל להתחבק ולהתנשק עם מישהי אחרת כי היא ידידה מאוד טובה שלו, כך אני לא הייתי מתנהגת בעצמי. צריך לדעתי להיות גבולות ולדעתי צריכה להיות משמעות לחיבוק או נשיקה, ואם זה סתם חיבוק וסתם נשיקה שאפשר להתחבק ולהתנשק עם כל אחד ולא מתוך אהבה ותשוקה - אז אולי גם איתי זה אותו דבר וכשהוא מתחבק או מתנשק איתי זה ללא תשוקה? האם תשוקה ישנה רק כאשר נכנסים למיטה? אין כבר דברים אחרים? אם זה לא עושה שום דבר, אז למה לעשות את זה בכלל? אם זה עושה משהו (עם ידיד/ה), אולי זה מעיד על חוסר מסויים עם החבר/ה?

נועם m

New member
את לא מגזימה קצת?

לא כל חיבוק ונשיקה חייבים להיות תוצר של תשוקה אדירה. כשאת נותנת נשיקה לאחותך הקטנה זה תוצר של תשוקה? אני מאוד מקווה שלא...
נראה לי שאת סתם מגזימה. לרוב אפשר להבדיל יפה מאוד בין נשיקות שאת מקבלת מחבר שלך, לבין נשיקות שאולי ידידות שלו מקבלות ממנו... ונשיקות עם אנשים אחרים לא חייבת "לעשות" בהכרח מה שאת חושבת שזה "עושה"- זו פשוט עוד דרך לסמל ידידות, וקרבה, וחיבה- רגשות שעדיין "מותר" לו להרגיש כלפי אנשים לארים, גם אם אתם ביחד. האם אי אפשר לבטא את הדברים האלה בדרכים אחרות? אולי כן, אבל כל אחד ומה שמתאים לו.

sh53

New member
יש חיבוק ויש חיבוק

ויש נשיקה ויש נשיקה ואני לא מתכוונת למשהו שהוא "חד פעמי", אלא למשהו שהוא "נמרח" ו"לא נגמר" שיודעים שזה לא בא מתוך כבוד או מתוך נימוס, אלא בא מכוונה אחרת - הרי השרשור לא "דיבר" על חיבוק/נשיקה שבאים מתוך כוונה של יושר נכון? אלא מתוך כוונה שהצד השני נמרח/ת על בן/בת הזוג שלנו לא כן?

נועם m

New member
נראה לי שאת מבלבלת בין דברים

מה זאת אומרת "חיבוק שבא מתוך כוונה של יושר"? אנחנו לא דנו באנשים אחרים ש"נמרחים" על בן הזוג, אלא על בן הזוג שעושה זאת. בוודאי שאם מישהי תתישב לחבר שלי על הרגלים אני אראה את זה לפחות כחוסר נימוס כלפי. אבל דובר על סיטואציות שבהן בן/בת הזוג עושים זאת. אני מניחה שבסופו של דבר, כולנו מסכימים שצריך לעבור גבול איפשהו. אבל לא כל נשיקה קטנה, אפילו אם היא נעשית באופן קבוע, מהווה גם "הימרחות" או "חוסר כבוד".

sh53

New member
שאלה

סיטואציה - הכרת מישהי שעכשיו היא חברה שלך. אתה והיא באים לבקר את החבר'ה (כמה אנשים). היא יושבת על הברכים של אחד החבר'ה, אח"כ בשיחה ביניכם היא אומרת לך שהיא ישבה על ברכי הבחור כי הוא ידיד שלה וככה היא נוהגת תמיד (ואתה גם רואה שגם בנות אחרות יושבות על ברכיים של בחורים אחרים). מה אתה מרגיש לגבי אותו רגע? החברה שלי מתנהגת כמו כל החבר'ה? זה לא נורא, הרי גם לפני כן היא ישבה על ברכיים של הבחורים, הרי היא לא התנשקה והתחבקה איתו בלהט - סה"כ ישבה לבחור על הברכיים. גם בנות אחרות יושבות על ברכיים של בחורים מה הביג-דיל? תסכים איתי שלשבת על הרגליים של מישהו זה לא אקט מיני נכון?

TheWhiteTigris

New member
את לא ממש ידידותית לסביבה הא?

את יודעת שיש חיבוק ונשיקה המעידים על חיבה בין הידידים. יש בנים שמתחבקים עם בנים כשהם נפגשים. אז מה? יש שם תשוקה? אוטומטית הם הומואים?.. אל תתפיסי את הבחור במלקחיים. אם לא תתני לו להתייחס גם לסביבה ולא רק לך - הוא לא יהיה שלך לאורך זמן.

Cobe Anan

New member
דבר השופט:

דארק, לקחת לעצמך מנטרה שאתה חוזר ומציג. פתגם עתיק אומר ש``יותר משלושה ניעורים זאת כבר אוננות``, אז אני מציע לך למצוא ולהציג טיעונים נוספים התומכים בעמדתך. בנוסף לכך, אתה נוטה ללשון עוקצנית מעמדה רדיקלית, מה שעלול ליצור מצב בו אתה מעורר אנטגוניזם מצד הקורא כלפיך- וכלפי עמדתך. שימוש בלשון עדינה וטיעונים תומכים הצולבים את הנושא מכל עבר, יעשו לך ולביסוס דבריך שירות נאה. אתה מוזמן להמשיך!

נועם m

New member
השופט בן-

סתם, סתם ,נו... קובי, תפסיק לקלל! על החיבורים שלי בהבעה לא אמרו לי דברים כאלה... (סתם, דווקא יש לי חיבורים טובים
) ותפסיק לקרוא לגיא בשמות! אולי אתה מכיר אנשים שהם אנטגוניזם תומך- צולב, אבל אני יכולה להבטיח לך שהוא לא כזה!

למעלה