"הוא אמר - היא אמרה"

מיטללל

New member
מי מינה אותך לשופט? ../images/Emo3.gif

בגדול - הרעיון הוא לא לבקר את איכות הכתיבה של כותבי הפינה. אלא לציין גם מה דעתכם בנושא ומי "מכר" יותר טוב את העמדה שלו ואף הצליח לשכנעכם... בכ"מ, לעמדתי- אני נגד מגע גופני עם בחור, זר או ידיד של שנים, (מעבר לנשיקה על הלחי, חיבוק) בזמן קשר. כמו שאני לא אתלהב מכך שידידות של חבר שלי יושבות לו על הברכיים או נמרחות עליו בריקוד סלאו. (מותר לרקוד עם בנות אחרות, אבל יש גבול ברור) פרלוטוטים בזמן קשר? אני אשקר אם אני אגיד שאני נמנעת מזה לחלוטין בזמן שאני בקשר. אבל זה לא פרלטוט כמו לשחק משחקי לשון ולהיות נחמדה, חלק ממני... ושוב עם גבולות ממש ברורים. יש הבדל בין לפרלטט בזמן קשר לפרלטט שאתה רווק מרווק. פרלטוט בשביל להשיג דברים ? האמת שכן. ולמה לא בעצם? (שוב בלי לשקר, בלי למרוח, בגבולות) וזהו.

נועם m

New member
נראה לי שהוא עשה את זה בצחוק...

אני מקווה... בשבילו... קובי תיזהר
. אף אחד לא מבקר לנו את הכתיבה! באמשלי תיזהר! גם לדעתי צריך להיות גבול לרמת הפלירטוטים בקשר. מצד שני, יש לי חברה- אחד האנשים הכי לא קנאיים עלי אדמות. לא מזיז לה שבנות אחרות יפלרטטו עם חבר שלה, כי היא יודעת שזה לא מזיז לו. נראה לי נהדר להרגיש כל כך בטוחה בקשר. ויש ביניהם את אחת ממערכות היחסים היפות שאני מכירה, בטח יותר יפה מכל האלה של "תחטוף סטירה אם תסתכל על משהו חוץ ממני."

Cobe Anan

New member
מינוי עצמי..

נו, אנטיליגנציה, עשיתי חיקוי של צוות השופטים ב``כוכב נולד לרקוד עם כוכבים נולדים לרקוד...``. מה לא היה ברור בזה?!

נועם m

New member
מי

לעזאזל רואה נולד לרקוד??! אתה צריך להתבייש בעצמך. |אייקון שהוצלף בשוט|

Cobe Anan

New member
דווקא מופיעים שם חבר`ה ממש מוכשרים.

יכולת ההתבטאות של (רוב) השופטים מעניקה עוצמה בל תתואר להשתלחויות שלהם במתחרים. ביג טיים.

שאלה לי...

מה זה בדיוק: "פרלטוט בשביל להשיג דברים..."? ולמה זה בעצם כן או כמו שאת כתבת "למה לא בעצם?" איך עושים את זה בלי(!) לשקר ולמרוח ואיפה עוברים ה-"גבולות"?

TheWhiteTigris

New member
מצד אחד

כשאתה חבר שלה, זה אכן מחרפן, כי היא אמורה להיות "שלך" לא "של כולם". מצד שני, כשאתה ידיד טוב שלה, אתה מצפה ממנה שזה שיש לה חבר לא יהפוך אותה למלכת הקרח כלפיך וכלפי אחרים, ולא לשנות דברים שכבר בהרגל אצלכם. אכן, דילמה מצויה. מה שכן אגב, נשיקה על הלחי, בתור "שלום", לא אמור להפריע, כי זה נהוג בכל מקום, שגבר ואישה ידידים מנשקים על הלחי. מעבר לזה, כמו חיבוקים רבים וכו' מובילים לדילמה האמורה כאן.

Dark Muse

New member
זה משהו שאתה אמור לדעת לבד לא?

אם נהגת לחבק יותר מדי את ידידה שלך שהיא היתה פנויה, אז עכשיו שיש לה חבר אולי אתה לא צריך, בגלל כבוד שאתה צריך לרכוש לשניהם. נשיקה על הלחי זה בסדר, אני מדבר על חיבוקים ומגע יתר שאני רואה פה ושם אצל כמה בחורות

TheWhiteTigris

New member
אז שוב, מדובר בהתנגשות

רציונלית ואמוציונלית. אמוציונלית - כי זאת החברה שלך, אתה רוצה שהיא תהיה -שלך- בין אם מחוסר ביטחון, שמרנות או מטעמים אחרים. ורציונלית - כי אתה יודע שהם ידידים ותיקים, ואם היה קורה בניהם משהו - הוא כבר היה קורה.

../images/Emo45.gif

בגלל זה יש את כל הידידים הדפוקים האלה.. שפתאום כלידידה שלהם יש חבר.. הם מתחילים להסתכל עליה.. ומתחילים להתוודות על האהבה שלהם אליה.. עד שהיא עם מישהוא וטוב לה.. מהידידים האלה תמיד צריך להיזהר..

../images/Emo45.gifמסכימה במיליון אחוז...

גם אני קנאית (כן כן קנאית גאה) ולא הייתי רוצה שהחבר שלי ישחק בשיער של אף אחת (חוץ ממני) או יפלרטט עם אף אחת. מצד שני, ידידות אפלטונית? בכיף. זוגיות זה לא כלא. כל עוד הם לא מתקרבים יותר מדיי.

למעלה