הוא גורם לנו לכאב ראש מתמשך! ! !

מינהר

New member
מעניין שרבים פה מתלהבים מלפיד.

הוא ניסה לפעול נגד בטלנות החרדים- לא בהצלחה רבה. אבל ניסה. ההתעקשות שלו על מעמ אפס לא היתה מובנת לי.יכול היה לתגמל את המשרתים בצבא באופן אחר. לא דרך קניית דירה אצל קבלן בפטור. על זה לריב עם רוה-מ? לדעתי לא היה כדאי.
תסלחו לי, אבל אף אחד מן הפוליטיקאים לא מוצא חן בעיני. היחיד שעשה משהו חיובי באומץ היה כחלון. אבל מזה עוד לא בונים מפלגה.

אולי כן לתת ללפיד צ'אנס

אמנם התכנית שלו לגיוס החרדים היא תוכנית חומש שלא הצליחה ולא תצליח, אבל לדעתי זה קרה כי לא היו לו שותפים לנושא כולל ראש הממשלה שפוזל לחרדים ולא רוצה להרגיז אותם כדי שיתמכו בו. אולי אם ללפיד היה צ'אנס להיות בעמדה שהוא נותן את ההוראות, אולי כן היה מצליח.
כנ"ל בנושא מעמ 0 , שאמרו שזה יעלה את מחיר הדירות, והנה כעת בלי זה מחיר הדירות עולה.

השאלה אם הוא היה מתמנה לראש ממשלה, אם היה ממשיך לפעול ולבצע את הבטחותיו, או שהיה מתקפל כמו קודמיו. לזה אין תשובה.
האפשרות האחרת היא ציפי לבני שאולי בכל זאת תוכל לעשות מה שצריך.

אין אלטרנטיבות. לא בוזי הרצוג שלא יצא מתפקיד הפודל כי אין לו שום אישיות, ולא שלי הכלומניקית .
על אחרים אין בכלל מה לדבר כי בנט הוא קיצוני שרק יוביל את המדינה לבעיות אין סוף, ואם כחלון יחזור, אז אם הוא יחבור ללפיד, הם יכולים לעשות מזה משהו שיתן למדינה להתרומם בחזרה.

החרדים והערבים שחושבים רק על האינטרסים שלהם גם בדריסת הציבור, שישבו בבית.

לדעתי המצב האידאלי לממשלה טובה ואמיתית תהיה של לפיד, כחלון ולבני שהם פחות או יותר באותו ראש, אבל יש לי חשש שלבני לא תתן ללפיד להוביל כי היא ותיקה בפוליטיקה, אלא אם יהיו לה כמות המצביעים שלו, ואז היא תהיה בראש (להזכיר שבבחירות הקודמות היו לה קולות יותר מביבי שהצליח להיות ראש ממשלה בזכות קומבינות מלוכלכות על חשבון הציבור)

misu007

New member
יש מודיעין קרבי ומודעין כללי

המפלגה שלו צריכה להדיח אותו

ולהוריד אותו מהעץ, אנחנו לא צריכים לשים לב לסקרים ,אלא , להדחיח אותו ובגדול ,כי הוא כבר לא יודע מה שהוא רוצה,
הוא פשוט שיכור ולא מיין !

י מ י ת 2

New member
באותה נשימה שאומרים רק לא ביבי

צריך גם להגיד מי במקום ביבי. כי ביבי הוא לא מלך ישראל ולא נולד עם שרביט ראש הממשלה. יש עוד אנשים בפוליטיקה הישראלית שיכולים להוביל את העם בדרך לגמרי אחרת ויותר טובה.

ימית ,למה את לא אומרת

על מי את ממליצה?
הזכירו את כחלון, ציפי לבני ולפיד . מה אתם אומרים? בשבילי כל אחד אחר עדיף על ביבי !
למרות שביבי עשה גם כמה דברים טובים, בשנים האחרונות , הוא פשוט מנותק מהעם!

י מ י ת 2

New member
לאהל'ה. אני ממליצה על הרצוג. הוא אמנם נראה

עדין וחלשלוש אבל באופיו הוא לגמרי נמר. יש לו נסיון רב שנים בפוליטקה הוא מכיר הרבה מדינאים בעולם והם מכירים אותו. הוא עומד בראש מפלגת העבודה שהיא מפלגת שלטון כלומר מפלגה שהיתה בשלטון שנים רבות ועשתה כמה דברים במדינה ויכול לרכז סביבו עוד מפלגות. והעיקר יש לו השקפת עולם סוציאל -דמוקרטית. ואני מאד מקוה שיוכל לעשות כמה דברים טוים במדינה.
כי כמו שאנחנו נראים עכשיו זה רע מאד.
הפיגועים האחרונים לא מגיעים על דף חלק. יש להם רקע ברור. עם שרומסים אותו מתקומם. אין פה הרבה דברים נסתרים ולא מובנים..גם אומרים זאת כל אנשי הבטחון הרציניים במדינה משמאל ומימין, רק ביבי שבוי בידי הקיצוניים ביותר.
ודרך אגב, תגידי לי מהם כמה דברים טובים שביבי עשה?

אם רוצים ממשל חדש, צריך מי שעדיין לא הסתאב

אחרת לא ישתנה כלום ונקבל את אותה מדמנה עם אותם פוליטיקאים שקרנים רמאים נוכלים וגנבים.
מפלגת העבודה כבר איננה זו שהיתה, איש מהוותיקים לא נשאר ומה שיש היום אלו חיקויים.

ביבי עשה המון דברים טובים, הכל בהשראת המראה שכאשר היה בן 5 (הוא יליד 1949) טייל עם אמו בירושלים וראה חיילים בריטים.
אז הוא ביטל את הגבלת 300 הדולר ביציאה לחו"ל
הוא הראשון שדרש מיטה בשווי חצי מליון שקל במטוס.
הוא הראשון שראה שיש בעיות במערך הכבאות, ולכן בשריפה בכרמל הוא שרף לנו מליונים עבור הסופר טנקר.
הוא סיכסך ביניינו לבין האמריקאים שקראו לו "שקרן" ו-"פחדן" (בצדק)
בקיצור, יש המון דברים שממש תכאב היד לכתוב כל כך הרבה.

מאיר אל תשכח, העם בחר בו !

גם עכשיו אני עדיין לא שומעת שהמפלגה תחליף אותו, הייתי רוצה לשמוע שחברי המפלגה שלו דוחים אותו!
האם הם מפחדים ממנו, גם חבריו יודעים שהוא ממש לא מתפקד ותלוש מהמציאות! האם זה הפחד ממנו ,או החוזק שלו במפלגה?

חברות מה דעתכם על כחלון

כראש הממשלה,?
ימית המליצה על הרצוג, אני מעט שמעתי עליו, יכול להיות שהוא טוב,
את סער אני לא הייתי רוצה לראות כראש ממשלה, הספיק לנו את החוקים שניסה בכוח להעביר, בלי להתחשב בדעת הקהל, לא ככה מעבירים חוקים!
&nbsp
היום קראתי שבראשון יפתחו את בית התרבות גם בימי ששי בערב, עם כל מיני תוכניות לטובת הקהל החופשי ! הידד!

י מ י ת 2

New member
אני לא מאמינה במפלגות לווין ואוירה שצצות

ומהר מאד נופלות כמו לפיד כמו ד"ש כמו מרכז ועוד מפלגות שצצו ונפלו. צריך שתי מפלגות גדולות , בגלל המפלגות הקטנות יש התפצלות ואי אפשר למשול. נכון שאנחנו ארץ הגירה רבת פנים וכל גוף רוצה ייצוג. אז זו התוצאה. אבל בכל זאת כדאי לתת קול למפלגה גדולה יש יותר סיכוי שתהיה יותר יעילה
אחד הדברים האופינים למפלגות הקטנות אלה שצצות כל מערכת בחירות שהבוחרים שלהם אינם נאמנים להן ראו לפיד קיבל 19 מנדטים ועכשיו בסקרים יורד ל 9 איפה כל הבוחרים שלו? ברחו. אין נאמנות..

אז שוב הליכוד ושוב ביבי ?

והפעם הוא יקח את כל החרדים וימכור אותנו בזול וימרר את חיינו, כי הוא הגדול מכולם והוא המלך ואין בלתו.
בשום אופן לא. צריך לתת צ'אנס לשינוי המצב המדיני והלאומי והכלכלי, אחרת יחד איתו פשוט נלך לאבדון.

את מאמינה לסקרים ?
את יודעת כמה אנשים משתתפים בכל סקר ?
500-1000 אנשים מתוך 8.000.000, זה הכל.
אלה קובעים מה יהיה ? כל הסקר זה שקר.

יוליקה

Member
מנהל
ימית, אל תמהרי לאמץ סקרים כל כך מוקדמים....

יאיר לפיד עוד לא נפל!!
בבחירות הקודמות כשציפי ליבני הצטרפה נתנו ליש עתיד 5!! מנדטים...
השטח עוד לא התעורר הרי עוד לא חלף שבוע אפילו...
הבוקר השטח מתעורר - יש הפגנה גדולה מול עזריאלי של יש עתיד....
גם אם כחלון ינגוס ביש עתיד - הם עדיין לא נעלמים כל כך מהר מהמפה...
לא יקימו ממשלה בלי יש עתיד!!

misu007

New member
בוקר טוב

השינוי שיהיה ?לא גדול כל זמן שיש לנו כל כך הרבה מפלגות

למעלה