הוא הרס לי את היום הולדת

ת מ י מ ה

New member
הוא הרס לי את היום הולדת

וואו אני כל כך כועסת זה מישהו שאנחנו כבר יוצאים חודש הוא מכיר אותי מהצבא אתמול הוא הראה את כל הנכונות שיש לחגוג איתי קבענו לעשר בשמונה ככה שלחתי לו הודעה שאני מגיעה מוקדם הוא שאל לאן אמרתי לו הביתה אני יושבת ומחכה מגיע עשר מגיע עשר וחצי חמישה לאחת עשרה הרמתי טלפון כולו נשמע מרוח על המיטה בשיא העדינות התחיל למרוח אותי באיזה תירוץ מפגר שהוא לא קיבל את ההודעה הוא לא הבין מה אפשר לא להבין???????????. כולי התעצבנתי רציתי להרוג אותו (ביטלתי עם חברים הוא הבריז לי בקיצור אני חוגגת את היום הולדת במיטה) אמרתי לו תודה שלום וניתקתי הבנתי שזה לא היה יפה שניתקתי אני מנסה להתקשר אליו שוב הוא לא עונה שלחתי לו הודעה שאני מצטערת שניתקתי אבל הוא הרס לי את היום הולדת ואיזה קטע עד עכשיו הוא לא החזיר תשובה לא התקשר לא כלום מה עשיתי שזה מגיע לי? אני פשוט בהלם איזה הודעות הוא שלח לי כל היום ובטלפון שדיברנו הוא דיבר בהתלהבות על זה שניפגש ועכשיו זה נהרס

בלאגנית

New member
../images/Emo4.gif מוזר.ולא לעניין ../images/Emo4.gif

שיהיה לך מזל טוב בכל מקרה...

Zoharrr

New member
בתור בנאדם שלא נוקם,

על זה הייתי נכנסת במישהו. אבל מה נכנסת... מצטערת בשבילך מתוקה! ומקווה שאולי בכל זאת היה לך יומולדת שמח ואולי תצאי היום עם חברים או משהו.

דנדוש20

New member
זה נשמע ממש מוזר

את בטוחה שהוא הבין שקבעתם? שאין פה איזשהו קוצר בתקשורת? פשוט ממש נשמע מוזר כל הסיפור הזה. בכל מקרה, הוא יצא ממש מניאק וטמבל ודביל. אל תנסי ליצור איתו שוב קשר, עכשיו חובת ההוכחה היא עליו.

wolfv

New member
לדעתי

קודם כל - זה שהוא לא התקשר לא אומר כלום. וכל פרשנות שאת נותנת לכך - שזה לצורך העניין "ירד לו מהסיפור, הוא כועס וכד'...", אני יכול לתת לה עוד אלף פרשנויות משלי. קרה לי לא פעם שלא התקשרתי למישהי כי היו לי אילוצים ופשוט לא יכולתי או לא התאים לי, אם כי מאוד מאוד רציתי להמשיך את הקשר. ככה ש - לא מפרשים כלום. דבר שני, אסור לך לשפוט או להסיק מסקנות מראש. את יכולה לכעוס עד מחר, ולהיעלב עד מחרתיים - אבל עם מה זה משאיר אותך? אם את יוצרת לעצמך מציאות שבה אתם כועסים אחד על השניה, והכל נהרס - אז זאת המציאות שתתגשם. מצד שני, הפיתרון יכול להית גם אחר. הכל נפתר ברמת הדיאלוג. פשוט צריך להבין מה העיקר כאן ומה הטפל. הוא חשוב לך? אז עזבי אותך מהקטנות... יהיו לך עוד הרבה ימי הולדת... בינתיים העצה שלי היא שתבואי אליו עם חיוך, בלי להאשים בכלום, ותגידי לו שאת מבינה הכל (בלי לפרט), אבל שאת דורשת פיצוי ממש כיפי. יש לנו נטייה לסלוד מהבנאלי, ולהימשך לשונה ולייחודי. אם את תגיבי בכעס - את תהיי בנאלית. ואם תהיי לא צפויה, סלחנית, מבינה וכיפית - הוא יבין שכדאי לו מאוד להיאחז בך טוב טוב. בהצלחה
אילן.

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

צודק במאה אחוז! מתוקה- אף פעם אי אפשר לדעת בוודואות מה זה היה. תתגברי על הכעס ותני לו עוד צ'אנס. (אולי גם יש מקום לנסות ולברר בצורה יותר מעמיקה מה היה- תלוי בדינאמיקה).

Cobe Anan

New member
בתור אחד שאוהב מישהי...

אני יכול להגיד לך בלי צל של ספק- חייבים להיות גמישים. לפעמים יש הפתעות, לפעמים דברים הולכים עקום. אבל את חייבת להבין מה קרה, ולסלוח אם הוא לא עבר קו אדום. אחרת, מי שמפסיד זאת את.

אם אתה מכין אותי לזה שיש סיכוי

שתשכח את היומולדת שלי... תשכח מזה! זה לא יעבור לך בשקט!

Cobe Anan

New member
סליחה, מי את בבקשה...?

אה, כן... זאת שנתנה לי מתנה לכבוד החצי-שנה-ביחד אחרי 8 חודשים...

Paranoid Eyes

New member
...

דפק את הברז כאילו? על מה את כועסת? תחגגי היום:) תשכחי ממנו נו באמת. הוא שווה שתכעסי בשבילו? מה קרה, כבר אי אפשר לחגוג היום? חוצמזה, אחרי שקבעת עם אנשים ביטלת אותם בשביל מישהו שאת יוצאת איתו חודש? אני במקומך הייתי יוצאת איתם, ואותו שומרת ליום אחר.. הממ שישי למשל? אבל זה כבר לא יקרה ואת מבזבזת אנרגיות על מישהו שלא שווה את זה. חייכי, צאי לחגוג היום ושהוא יחפש:)

pain is MY love

New member
כנראה סתם ילד מפגר

אני במקומך הייתי עושה לו ריגשי עד סוף ימי חייו!

אני לא מבין...???

הוא עשה לך קטע דפוק... ובסוף... את מוצאת את עצמך אומרת לו אני מצטערת..?????? אוף .. קיצר אל תתקשרי לא כלום... תחכי שהוא יתקשר.. אם הוא לא מתקשר.. תשלחי לו הודעה.. בסגנון של.. למה להתקשר אם אפשר פשוט לא להתייחס בכלל... אם הוא לא יתקשר אלייך וידבר בצורה יפה אחרי זה.. תני לו בעיטה בטוסיק.. אבל למה להיות פסימיים... מקווה שהכל יסתדר לורן.. תחייכי קצת..

דבר ראשון - מזל טוב

דבר שני - מה שלחת לו הודעה שאת מצטערת??? הוא זה שאמור להתנצל על זה שהרס לך את היום הולדת, אחרי שביטלת עם חברים. להבא אני מציעה לך - בן זוג הולך בן זוג בא. בד"כ החברים נשארים תמיד. תשכחי ממנו אל תתקשרי אליו ואם הוא יתקשר להתנצל, תקבעי איתו ותבריזי גם את. סתם אל תעשי את זה, זה משהו שאני הייתי עושה. אל תקחי את זה כל כך קשה עוד שבוע שבועיים בכלל תשכחי ממנו.

ת מ י מ ה

New member
זה כל כך כואב

שלחתי לו הודעה מה קורה (מקודם) והוא אמר שהוא עובד ושהוא מצטערת על אתמול אבל זה לא להודעות.. אני לא רוצה לאבד אותו וזה לא שיצאנו רק חודש אני מכירה אותו מהצבא הוא חלק חשוב אצלי אני פוחדת אני פוחדת שזה סימן שהוא רוצה לגמור איתי אין לי מזל.. היום שניים התחילו איתי וזה פשוט לא עושה לי את זה בכל אופן אני יוצאת עוד מעט כדי לפצות על אתמול.. תודה לכולם

אין לך ממה לפחד..

הוא סתם $%^$@%^%^& שלא שווה בכלל !!!! תסלחי אם הוא חשוב לך כלכך.. אבל א-ל ת-ש-כ-ח-י!! גם לי פעם חברה טובה (!!!) עשתה משהו דומה... אבל לא ויתרתי במקום כל מה שתיכננתי (אני והיא אירגנו משהו נחמד עם כל החבר'ה) עם מי שבא יצאתי למסיבה ושמתי ז על כולם! ביומלדת שלה חודש שעבר שלחתי לה הודעה מזל טוב (והיא גרה כמה דקות ממני..)
העיקר חמודה תהני היום ותעשי חיים תמשיכי הלאה!!! יומלדת שמח

למעלה