הוא הרס לי את היום הולדת

מיטללל

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל- מה עשית אתמול? יצאת? נהינת? התעודדת קצת? :) ומה איתו- התחדש משהו? דיברתם סוף סוף?

אל תחשבי על זה...

חמודה תמשיכי הלאה...! תחייכי ותהני! אל תשברי את הראש בלהבין מה עובר עליו זה לא שווה את זה.... אם יהיה מספיק הוא יבוא ויתנצל כמו גדול.. עזבי את זה! חבל על האנרגיות (כמו שמיטל אומרת...)

דנדוש20

New member
../images/Emo24.gif

אני לא יודעת אם קראת את ההודעות שלי אבל אני מכירה מקרוב את תופעת ההתאיידות ואני יודעת שלא משנה מה נגיד זה לא יגרום לך להרגיש יותר טוב
ככה זה. יש אנשים חארות והכי כואב להיפגע ממישהו שאנחנו סומכים עליו ככה. נקווה שזה נכון ושהכאב הזה עובר ולא כולם ככה

זה מרתיח

הבן אדם אפס ופחדן וכלום. אני כל כך מצטערת שאת צריכה לעבור את זה כי זה הכי מעצבן וקשה ואי אפשר לחשוב על כלום. אני מזכירה לך ואני אזכיר לך כל פעם שאני פה במחשב אם צריך- את לא עשית כלום רע. אני בטוחה שהיית מושלמת בקשר שלכם- משוכנעת. הבן אדם פחדן מהסוג הכי עלוב שיש ואת לא צריכה מישהו כזה. את צריכה מישהו שיעריץ אותך ויכבד אותך. בחיים אל תתפשרי! וגם אם נראה לך שהוא היחיד בעולם- אז הוא ממש לא. יש המון גברים, את רק צריכה לבחור. כתבתי את כל זה למקרה שיש לך עוד שמץ שטויות בראש.

lb22

New member
מישהו שיעריץ אותך?

זה מה שאת מצפה מגבר שלך? או נניח מחבר של חברה שלך? שהוא יעריץ אותה? למה היא איזה מפורסמת?זמרת?שחקנית? וגם כל האפס ופחדן... זה סתם מילים שאין לך מושג אם זה נכון, אז נכון זה לא יפה לא להתקשר או לקבוע ולא להפגש בסופו של דבר אבל מכאן ולקרוא לו אפס ופחדן זה קצת אבל קצת איך נומר להוציא דברים מפרופורציה. ועדיין השאלה : להעריץ אותך... את פעם הערצת איזה חבר שהיה לך או כל בחור שיצאת איתו חודש?

זכוכיות

New member
כן.

מבחינתי הערצה היא חלק ממכלול הרגשות הזה שמכילה האהבה. כשכבר אהבתי אדם, סימן שהוא היה ממש שווה את זה, מאלה שכל דבר שהוא עשה גרם לי לפליאה והערכה. סימן שהוא, בפשטות, האדם הכי מדהים שאני מכירה. ובכלל, להעריץ מפורסמת? זמרת? שחקנית? למה היא החברה שלך?

Zoharrr

New member
יש הבדל

בין להעריך ולהעריץ. כמו שמורה שלי אמר לי פעם למה הוא לא אוהב את "ממעמקים" של עידן רייכל, כי שם קטע שהוא אומר: "מי כעפר לרגלייך יחיה". אפחד לא צריך לבטל את עצמו בשביל השני וגם לא להעריץ... אני מעריכה את אלכס מאוד,לא מעריצה אפחד.

זכוכיות

New member
אז אני מעריצה את שי.

וזה אפילו לא מתקרב לביטול עצמי. אני לא "עפר לרגליו", אבל אני מעריצה אותו לחלוטין, יש בו כמה תכונות שהייתי נותנת הכל כדי לקבל. הוא קסום. ואת יודעת מה, אם לא הייתי מעריצה אותו, זה היה מאוד מפריע לי, אני מעריכה הרבה מאוד אנשים אבל רק אדם אחד אני מעריצה מכל הלב, ואם זה לא היה כך לא הייתי איתו. אגב, אם לא הייתי מרגישה שגם הוא מעריץ אותי, בטח לא הייתי שם. זו ההגדרה שלי ל"אהבה".

Zoharrr

New member
לא יודעת...:)

כל אחד וההגדרה שלו לאהבה... אני לא מעריצה אפחד. אני מעריכה אנשים ברמות שונות. אני מעריכה את אלכס וחושבת שהוא בנאדם מדהים עם תכונות נפלאות אבל יש בו כמו בכל אדם גם תכונות רעות ומעשים רעים. אפחד בעולם לא שווה הערצה בעייני... ואני מוקפת באנשים מדהימים אחד אחד! אני פשוט חושבת שלכל אחד יש את הפאק שלו,את המעשה הרע שלו,את הדבר שמאזן לכיוון השלילי את כל הטוב שיש בו.

כמו שזכוכיות כתבה- כן

למה לי להעריץ זמר או שחקן? מה הם עשו שמגיעה להם הערצה? אותי העריצו, הסתכלו עליי במבט המום ומוקסם כאילו אני פלא. למה לא? וכן, כשאני אוהבת מישהו אני אוהבת הכל אצלו- וזה די כמו להעריץ.ולחשוב שהוא מושלם מעולם לא הערצתי שחקן או זמר. אולי הערכתי, מזיקאים טובים או שחקנים טובים, ממש לא יותר

lb22

New member
אני עדיין לא חושב

שצריך להעריץ את חבר שלך.. או לצפות שיעריצו אותך. הערצה שמורה לאנשי בידור ספורט וכו' . נניח אני מעריץ את שאקיל אוניל מהNBA באמריקה. אני מעריך את חברה שלי אני לא יכול להעריץ אותה.

lb22

New member
הזוי כי יש לי דעה אחרת

בנושא האהבה ונושא הערכה/הערצה ? בגלל זה אני הזוי ?

lb22

New member
כן כי לפי דעתי

אי אפשר להעריץ את חברה שלך , אני אוהב אותה מאוד, מעריך אותה מאוד אבל מפה ועד להעריץ אותה לפי דעתי זה לא אפשרי בכלל. אני לא חושב שצריך להעריץ את בת הזוג... להפך מהלעריך לאהוב להוקיר לפנטז וכו' וכו'...

Paranoid Eyes

New member
אם זה עוזר לך

אני הבנתי מה אתה מנסה להגיד, ויש בזה משהו. פשוט נראה לי שהשאר לא הבינו אותך.

נרקי

New member
../images/Emo24.gif אוייש מתוקה שלי..

קודם כל המון המון מזל טוב
ודבר שני הבנאדם שהבריז לך ככה לא שווה את זה.. נכון זה כואב ועצוב אבל זה לא יעזור עכשו.. תמשיכי הלאה. תחגגי ת'יום הולדת שלך היום..
כמו שאני עושה אם לא יוצא לי לחגוג באותו היום.
צאי עם חברות

למעלה