הוא מגיע!!!!

comicsgirl

New member
אם רק היית יודע....

מה אתה מקשקש היית מתנצל במקום! ידידתנו היקרה, אביב אור, היא אחת מחלוצות הקומיקס הישראלי
! היא וערן אביאני, הוציאו לאחרונה את ארינאה (אם לא שמעת אז כדאי שתשמע!) שהוא, דרך אגב, קומיקס מוצלח ביותר. אני מאמינה שאביב בקיאה קצת יותר ממך בעולם הקומיקס וגם אם היא לא הייתה זה לא נותן לך שום לגיטימציה לתנשא מעליה (ומעל כולנו) ולהראות לנו עד כמה אתה מבין. ת´אמת, אתה מוכשר- נכון, אבל כישרון זה לא הכל! צריך יצירתיות, עין חדה, סבלנות, בקיאות, דימיון ועוד, ולאביב יש את כל זה. בקיצור- אביב היא הבן אדם האחרון שאתה יכול להגיד עליה שהיא לא מבינה בקומיקס. אז רד מעמוד החשמל הגבוה שאתה יושב עליו כי אי אפשר לקחת סיכון להתחשמלות (if u know what I mean...)

GiladTsurMayer

New member
ביקשתי סליחה יפה

ביקשתי סליחה יפה , מקווה שכולם סולחים - אפילו פתחו בגללי דיון בנושא אנטיגונה...

comicsgirl

New member
רק שתדע

אני עשיתי קומיקס ב-10 דקות, אמנם לא חוברת שלמה, אבל סיפור קצר ונחמד שהוא, בסופו של דבר, קומיקס! רוצה עצה? תעצום רגע את העיניים, מה אתה רואה? דרקון מציל נסיכה מאביר רשע? בחורה בלונדינית שהיא ביל גייטס החדש? סתם יצור ירוק שרוצה להשתלט על העולם? יופי! זאת התחלה! תבחר לך את הרעיון הראשון שעולה לך בראש ופשוט תזרום עם זה, רק למטרת אימונים (מי יודע, אולי תאהב את זה...) תאמין לי, זה לא כ"כ קשה! שיהיה בהצלחה! ודי עם האגואיסטיות! כל האנשים בפורום הזה הם מדהימים ויודעים לצייר מדהים! אבל לא כולם צועקים את זה בקולי קולות....

Supermans girl

New member
אהבתי!

תנועה דינאמית, מתאימה גם להבעה שלו. יש לי רק הערה אחת- כדאי שתבנה את השיער שממסגר את הפנים בצורה אמינה יותר, כי כרגע זה נראה קצת כמו פיאה אם אין שיערות ביניים שמקשרות בין כלל השיער לבין הפנים עצמם. מקווה שהבנת,

למעלה