הודו,הודו,הודו-מה עושים איתו בכלל?!
שלום לכולם/ן עקב צורך בשינוי הדיאטה לדיאטה עשירה בברזל (ככה זה כשמגדלים ילד חדש בבטן
), המליצו לי על הודו אדום. אז מה זה בכלל? יש הודו לבן? זה מה שמוכרים בסופר בדוכן הבשרים? איך מכינים אותו כדי שלא ייצא יבש? מתייחסים אליו כמו עוף רגיל? מה ההבדל מבחינת איכות הבשר בין הזכר לנקבה? ולסיום: מתכונים מומלצים? תודה
שלום לכולם/ן עקב צורך בשינוי הדיאטה לדיאטה עשירה בברזל (ככה זה כשמגדלים ילד חדש בבטן