לא שוכחים, אבל לפעמים מעוצמת
הזעזוע מתקהה הזכרון מתוך רצון להפנים את מה שהמוח מסרב לקלוט. אפשר לתת הרבה דוגמאות ודווקא במשך השנה האחרונה. האמת? כבר ביום השני שהודיעו על העלמותה, ספקתי כפיים ואמרתי לבעלי "הילדה מתה" ואין כוח בעולם שהאבא לא מעורב. היום כבר דברו בגלי צה"ל שהסיפור שלהם כזוגיות היה מאוד מורכב והם לא היו נשואים וכל מיני כאלה. אב....................ל (ואחד ענק) זה עדיין לא מצדיק רצח של ילדה חפה מכל פשע (כשבעצם פשעה היחיד היה להוולד להורה כזה). דיבר אתמול מאוד עניינית המופרע ההוא זהבי במשעל חם על הרשיון להיות הורה. ואני מצטטת: "כשאתה רוצה לנהוג ברכב - אתה צריך ללמוד נהיגה, לעשות תיאוריה וכו´. כשאתה רוצה ללמד הוראה - אתה הולך לקורסים ולומד הרבה. כשאתה רוצה להיות רופא - אתה הולך ללמוד במשך שנים רבות את תחום הרפואה. ואפילו כשאתה רוצה לאמץ ילד (לא עלינו כשיש בעיה) - אתה עובר שבעה מדורי גיהנום בשביל להוכיח את כשירותך , בודקים את כלכלתך, השכלתך ומה לא ? וכו´ וכו´ וכו´ ., אבל נרקומנים, אנשים לא שפויים , פסיכופטים וכל הביב האנושי יכול להביא ילד לעולם ולעולל לו ככל העולו על רוחו" (ותאמין לי שאני אומרת את זה מתוך כאב מאוד מאוד אישי שהנושא הזה הוציא לי הרבה מורסות החוצה)