הודיה קדם

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
הודיה קדם

מצטער להחזיר אתכם לביאוס שהיה פה אתמול (צפיתי מהצד).אבל אי אפשר לעבור לסדר היום.

omizu

New member
רצח במשפחה זה לא חדש בארץ

לצערנו הרב ולצערנו הרב עוד יותר גם אין ענישה בסה"כ מעכשיו נממן את חייו בין הקירות עד שיחזור לחיות בקרבנו ואז גם "נשקם" אותו. ומי ישקם את רוני קדם? ואת אתי טבעוני? וכל היתומים של החלאות שרצחו את אמותיהם? להמשיך?! לא, לא כדאי.

עציון

New member
ולא נשכח את האמא שהטביעה את

שתי בנותיה באמבטיה... העולם מכיל בתוכו פסיכופטים שאם נתקל בהם ברחוב לעולם לא נדע מי הם ולעולם לא נוכל לזהות אותם גם בהיותם קרובים אלינו , אלא, לאחר זמן ואפילו זמן ארוך כאשר מתבשלים התנאים לכך. ואחר כך הם רצים לתקשורת לספר על החיים הקשים שהיה להם בילדותם. על אמא נוקשה. על אבא שיכור. ומי שמרויח מכל העסק זה ענף הפסיכיאטריה על פלגיו וגם שם לא בטוח שאיזה פסיכולוג או פסיכיאטר ינצל את חולשת הלקוח לטובת שגיונותיו שהוא מיישם על אחרים....עולם עקום!!!!!

לא שוכחים, אבל לפעמים מעוצמת

הזעזוע מתקהה הזכרון מתוך רצון להפנים את מה שהמוח מסרב לקלוט. אפשר לתת הרבה דוגמאות ודווקא במשך השנה האחרונה. האמת? כבר ביום השני שהודיעו על העלמותה, ספקתי כפיים ואמרתי לבעלי "הילדה מתה" ואין כוח בעולם שהאבא לא מעורב. היום כבר דברו בגלי צה"ל שהסיפור שלהם כזוגיות היה מאוד מורכב והם לא היו נשואים וכל מיני כאלה. אב....................ל (ואחד ענק) זה עדיין לא מצדיק רצח של ילדה חפה מכל פשע (כשבעצם פשעה היחיד היה להוולד להורה כזה). דיבר אתמול מאוד עניינית המופרע ההוא זהבי במשעל חם על הרשיון להיות הורה. ואני מצטטת: "כשאתה רוצה לנהוג ברכב - אתה צריך ללמוד נהיגה, לעשות תיאוריה וכו´. כשאתה רוצה ללמד הוראה - אתה הולך לקורסים ולומד הרבה. כשאתה רוצה להיות רופא - אתה הולך ללמוד במשך שנים רבות את תחום הרפואה. ואפילו כשאתה רוצה לאמץ ילד (לא עלינו כשיש בעיה) - אתה עובר שבעה מדורי גיהנום בשביל להוכיח את כשירותך , בודקים את כלכלתך, השכלתך ומה לא ? וכו´ וכו´ וכו´ ., אבל נרקומנים, אנשים לא שפויים , פסיכופטים וכל הביב האנושי יכול להביא ילד לעולם ולעולל לו ככל העולו על רוחו" (ותאמין לי שאני אומרת את זה מתוך כאב מאוד מאוד אישי שהנושא הזה הוציא לי הרבה מורסות החוצה)

את צודקת סיגליהיא

אבל את חושבת שיש דרך לעשות רשיון להורות?? הענין יותר מדי מורכב ומסובך. וזאת הבעיה. שאנשים פסיכופטים, נרקומנים כמו שאת אומרת מביאים בקלות כזאת ילדים לעולם ואח"כ מתעללים בהם ולחילופין רוצחים אותם. עצוב וכואב.

עציון

New member
זה מה שאמר זהבי. ולכן הוא נחשב

לפחות בעיני- למטורף. חסר השכלה. צרחן. ובעיקר דימגוג גדול. היה לי ויכוח איתו לפני חודשיים בתוכניתו ואמרתי שלו שהוא תמצית הדמגוגיה. יושב לו מאחורי המקרופון. אדם שחישש. שהיה שיכור. שהיה מסומם. בזמנו. בוהמיסט מאוס שטורח כל בוקר לתת לי ולאחרים מוסר איך להתנהג ומה מותר ומה אסור. הורה לא צריך לעבור קורס מקדים. הורות היא טיבעית. רואים את זה אצל החיות בעיקר היונקים. איך מגדלות הגורים עד להיותם גדולים ומרגע זה הגורים מורחקים מהתחום כדי שהאמא תוכל להביא שגר חדש. פה מדובר באבא- בהנחה שהוא הרוצח- שהוא מהנדס. איש מחשבים. ולידו. אמא. אשה נבונה העוסקת בחינוך. שניהם הכירו בדרך אגב והחליטו לטובת ...מי בעצם? שיש להמשיך את ההריון הלא צפוי. הילדה האומללה היתה באה לעולם מנוכר שאביה גר בירושלים ואמה ברמת גן. תחי הקידמה!!!!! ופתאום, צצה לה בעיה כספית. זה מפוטר מעבודתו וזו ממשיכה לבקש מזונות. היו הולכים לבית המשפט שלבטח היה פוסק שלאור מצב האבא אין עליו לשלם מזונות. אולם, הטירוף. ובמקרים אחרים- הקינאה מוציאה דעתו של האדם מן העולם(סוף ציטוט) וזה מה שקרה..... היום מספיק שמשוגעת אומרת לבעלה: "אז תקפוץ" והוא, גם משוגע, קופץ מקומה שלישית ונהרג.... עולם מטורף. כבר אמרתי???

jif

New member
אני חושבת שבתכל´ס

אין הרבה מה לעשות, אפשר להתחרפן בשניה. לא צריך להיות משוגע מולד. בשיגעון של רגע אנשים עושים מעשים מטורפים.

smagi

New member
תקשיבו לשיחה בגלי צהל עם אבא

של הרוצח. מה שיש לו להגיד זה שרוני גנבה ממנו זרע ואפילו ללוויה הוא לא מתכוון ללכת.

אז היא גנבה ממנו זרע

אבל הילדה גדלה והוא למד להכיר אותה. איך אחרי שיש לו ילדה מקסימה כזאת, הוא הולך ורוצח אותה?? לא נתפס דבר כזה.

niva99

New member
איזו גנבת זרע? בחיכן! !

ראיתם איך הוא נראה? מילא היה לפחות כמו דודו טופז שממנו" על אמת"גנבה זרע. אבל היצור הזה ,תסלחו לי.... היא פשוט עשתה לו טובה גדולה .העניקה לו בת נפלאה. אבל אצלו הכסף מעל הכל (מעל בתו עצמו ובשרו). דבר נוסף ראיתם איך הוא שיחק אותה כואב? אין ספק שהבימה הפסידה שחקן דגול עכשיו יהיו לו הרבה שנים להתרענן בכלא ,לחשוב ובעיקר להיזכר.... מהנדס עלק,רצה לבצע פשע מושלם. מי אמר שאין אלוהים?

omizu

New member
מה הוא לא שמע על קונדומים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה זה גניבת זרע?

הגנובה

New member
לפי הפירסומים המקרה הזה לא היה

רגע אחד של שיגעון... המקרה הזה היה רצח בכוונה תחילה... הוא תכנן את הרצח, ההודעה למשטרה ואת כל המהלכים שלו לפני ביצוע הרצח ולפני השילדה היתה בידיו.... ואני שואלת שוב...איך יכול להיות שתא אחד בלבד במוח המעווות שלו לא אמר לו "לא"!!!! איך ללא היסוס, ללא חרטה, ללא...אין לי מילים להביע את מה שאני רוצה להביע.... איך הוא לא עצר את כל התהליך הזה???? זה לא ברור לי!! זה לא מובן לי!!! ואתם יודעים מה - זו בטח לא נחמה על הילדה הקטנה שאבדה.... אבל אני עדיין מתפללת שזה לא הוא!!! אני עדיין מתפללת שיאמרו לנו שלא אבד צלם אנוש!!! אפילו הנאצים לא הרגו את ילדיהם שלהם!!! אני לא מבינה.....

jif

New member
הוא לא מתכוון ללכת ללוויה

כי המשטרה אוסרת עליו!!

צחוק הגורל גי´פ

כמו בסיפור של הבחור שרצח את אביו וביקש את רחמי בית המשפט בגין היותו "יתום". אם זה לא היה עצוב בטח הייתי צוחקת. מה שנשאר לו זה להשתתף בלוויה (של ביתו או במקרה הסב , נכדה). המשפחה מיהרה לשלוח לו את העו"ד שלדעתי אחד מהתותחים בארץ, אבל העו"ד (שימו לב לאבסורד) הודיע קבל עם ותקשורת שאם הוא הודה ברצח או יודה אז הוא לא ייצג אותו (אנושיות לשמה)

סיגליהיא...

זוכרת את מה שכתבתי אתמול על דלת שנראית סגורה, ובעצם היא פתוחה במקום אחר? אמרת שזה עורך דין תותח? האם זה אבסורד, ההודעה של העו"ד בתקשורת? האם ההודעה היא הפגנת אנושיות? אולי יש בהודעה הזאת דלת שאנחנו לא רואים?

שים לב שכתבתי "מופרע" כי גם לדעתי

הוא כל ההגדרות שכתבת. אבל בהחלט אמר דברים שנגעו לליבי. אני מנסה לתאר בראשי מה שאמר דב גילהר בתוכנית הבוקר. "לפני שרצח אותה (ושוב בהנחה שהוא אכן רצח) "האם היא החזיקה בידו?, האם היא ביקשה מוצץ? , האם ביקשה שירים אותה?" לעזעזעזעזעזעזעזעזעזעזעעזעזעזעזעזעזעזעזעזעזעזל, זה ברור שנסיבות צרופות הובילו אותו למעשה (אשר אינו מוצדק על אף ולמרות) ולשגעון המוטרף הזה. בסיפור של הזוגיות הזו כשלעצמה, יש הרבה חורים "לא נורמלים" המצביעים על חולניות מסויימת (כמו זריקת הנושא "גניבת זרע - באמת? הרי הוכח מעל לכל ספק שאין חיה כזאת, גבר שאינו מעוניין בילודה שלא יסתמך על אמצעי מניעה של בת הזוג ושיקח בעצמו !!!!) וימצאו עוד הרבה בהמשך. הויכוח כשלעצמו יכול לגבול בהרבה בפילוסופיה של החיים , אבל עובדתית המציאות שלנו עדיין מאוד עגומה.

סיגל יקרה

אני כבר שנים טוענת שעל הורה פוטנציאלי צריך להשית מבחן הורות וזה מאוד יפה אולי בתאוריה אבל זה לא בר ביצוע,,, ומשום מה זה רק זורק אותי רחוק רחוק לעבר ההיסטוריה ונודף מזה ריח חזק מאוד של סלקציה, ריח של שואה,,,, אני עדיין בהלם מהפרשה ומהבוקר כשקיבלתי את העיתון חרשתי עליו כבר פעמיים, אבל במידה והיה באמת רשיון להורות, מי היה יכול לדעת שהאבא הוא רוצח מועד? וכמה מילים להודיה מי ייתן ותנוחי בשלום ילדה קטנה הלוואי שהמקום שאליו הלכת הוא מקום טהור וששם יהיה לך הרבה יותר טוב ממה שעברת פה,,,, המחשבות של כולנו מופנות אלייך בימים האחרונים ולמדנו להכיר ולאהוב אותך וסליחה בשם חלאת האדם שקיצר בברוטליות את פתיל חייך ת.נ.צ.ב.ה

למעלה