זה עדיין לא הותר לפרסום והוחלק בלשון כנראה ע"י אחד החוקרים. עכשיו אני מבינה מדוע התמוטטו בשטח שני שוטרים. אני שאלתי למה להתמוטט? הרי ראו מקרים של פיגועים וחלקי גופות ועכשיו אני מבינה מה קרה!. בתידרוך לעיתונאים ברשת ב´ כעת דווח שהעד ראיה שראה אותו מגיע לשטח הקבורה עם תיק יד קטן ולכן לא קישר שאפשר להוציא משם גופה. חבל שהעד התקשר רק אתמול למשטרה ולא דיווח קודם.(למרות שבכל מצב זה מאוחר מידי בשביל התינוקת האבודה)
ואני מרגישה שאני לוקחת יותר מידיי קשה ולכן אני יוצאת כרגע מהפורום להיות עם הילדים, לחבק אותם ולנסות לא לחשוב על זה למרות שזה בלתי אפשרי,,, יש לי כ"כ הרבה כרגע על הלב, אבל אני לא חושבת שכדאי שאכתוב את זה מעל גביי הפורום
במדינת ישראל אין עונש מוות - ולא ישנו את זה בגללו!!!! אני... שלא נדע מצרות וישמור אותנו אלוהים מזוועות כאלה.... אני במקום האמא.... אני מוציאה עליו חוזה ומשלמת לאנשים בכלא שיתעללו בו כמו שהתעלל בביתו ואח"כ שיטביעו אותו באסלה בשירותים!!! שירגיש את כל מה שעשה לביתו!!!! אלוהים
קראתי 13 עמודים על כל הפרשה, ועדיין רב הנסתר על הגלוי. כ"כ עצוב! מסתבר שהאבא (הם מעולם לא היו נשואים) האשים את האמא שהיא "גנבה לו זרע" מסתבר גם שהיה בינהם נתק (בין הילדה והאב) בגלל הסכסוך בין ההורים (אז יכול להיות שהוא רצה לנקום באמא) ולא לשכוח את המכתב על המחשב שלו "בקרוב נשמותינו יתאחדו..." לילדה בת 22 חודשים???? מסתבר שכשהוא רצה להציק לאמא של הודיה הוא היה מציק לילדה, היא שלחה אליו ידיים והוא בכוונה לא חיבק אותה. הוא ממש פסיכופט...