הודעה אחרונה בקשר למפגש פורום

oribarak

New member
הודעה אחרונה בקשר למפגש פורום

המפגש יהיה ביום חמישי(מחר) בקניון עזריאלי המפגש יהיה בצהריים, עדיפות גדולה ב3... הפורום יפגש או בטאוור רקורדס או בגג של עזריאלי מצפים שכולכם תבואו, נביא גיטרות ושאר ירקות... אני והולו נגיע או ב1 או ב3, תלוי מה המניוק יחליט תבואו בהמוניכם

נימרודל

New member
ציף- הגג של המגדל או של הקניון?

זה חשוב, למנוע אי הבנות. ואני אהיה בטאוור יחסית מוקדם (אחת וחצי ככה אולי קצת אחרי), כך שמי שמגיע מוקדם- לטאוור.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אני אגיע בסביבות 2.

כל מי שמגיע, שיבדוק קודם בטאוור, ואם הוא לא רואה אף אחד, שיעלה לגג. [ותשאלו אנשים מאיזה פורום הם. כמעט כל עזריאלי הוא פורומים.
]

melancholy man

New member
אפשר לבוא גם עם מלוטרון ../images/Emo8.gif

תבלו חברה. אגב, אני לא יודע אם אתם יודעים, יש להקה ישראלית בשם למוס למוס (למען הגילוי הנאות, אחד הכוחות המרכזיים בלהקה הוא jflyaway שהקים איתי את פורום פסיכדליה ומומחה אדום בפורום שלי וחוץ מזה כותב כאן וגם חבר), למוס למוס הם אחד ההרכבים הישראלים היום שאשכרה מנגנים במלוטרון. ולמה אני מספר לכם את זה (חוץ מזה שמי שאוהב את פינק פלויד של שנות השישים סביר מאוד שמאוד יואהב את למוס למוס)?, אם כן מסתבר שמלוטרונים הם חיות גדולות, לא מסוג הדברים שנכנסים לכלי זמר וקונים, וכל אחד מהם בא עם שטר קניה המעיד על בעליו הקודמים. ובכן המלוטרון הזה, עליו מנגן נועם רפופורט, היה שייך בתחילת שנות השיבעים לאחד, ריצ'רד רייט והיה חלק מהציוד של פינק פלויד. סתם אנקדוטה שאולי תשעשע אותכם.

melancholy man

New member
וואי כמה שגיאים- מחדש

אגב, אני לא יודע אם אתם יודעים, יש להקה ישראלית בשם למוס למוס (למען הגילוי הנאות, אחד הכוחות המרכזיים בלהקה הוא jflyaway שהקים איתי את פורום פסיכדליה ומומחה אדום בפורום שלי וחוץ מזה כותב כאן לעיתים וגם חבר). למוס למוס הם אחד ההרכבים הישראלים היחידים היום שאשכרה מנגנים במלוטרון. ולמה אני מספר לכם את זה (חוץ מזה שמי שאוהב את פינק פלויד של שנות השישים סביר מאוד שמאוד יואהב את למוס למוס)?, ובכן, מסתבר שמלוטרונים הם חיות גדולות, לא מסוג הדברים שנכנסים לכלי זמר וקונים, וכל אחד מהם בא עם שטר קניה המעיד על בעליו הקודמים. המלוטרון הספציפי הזה, עליו מנגן נועם רפופורטה (בו הוא השתמש גם במספר הקלטות של רוקפור), היה שייך בתחילת שנות השיבעים לאחד, ריצ'רד רייט והיה חלק מהציוד של פינק פלויד. סתם אנקדוטה שאולי תשעשע אותכם.

נימרודל

New member
מגניב ביותר!

איפה אפשר למצוא חומרים שלהם? יש להם דיסק, או שהם רק מופיעים?

יש דיסק

ואפשר אפילו למצוא אותו בחנויות בארץ, כולל הטאואר בעזריאלי, אם את שם מחר.

melancholy man

New member
הם לא מופיעים כלל

מסתבר שמאוד קשה לגרור מלוטרון להופעות..., יש אלבום (שיהיה דיסק), שמו Chameleon Mood Swing ויש אפילו ביקרת מעולה ב AMG: http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&token=ADFEAEE4781AD24BA97720E1BA1E76EC9853DD3BEA0DD5BC396E6379C0836449BE3A64C704E9D1D2B2E577B479AAB32FAE5F08D9C8EF469CA1&sql=10:7e65mpe09ffo

oribarak

New member
אני אוהב מלוטרון..אחד הכלים האהובים

let me take you downnn cause i'm going(הפתיחה המפורסמת)

איזה התרגשות :)

יותר מחמש שנים לפורום (מ 1999 אם אני זוכר נכון)... ומפגש ראשון... התרגשות מוצדקת בהחלט!!! ... אעעעעע כמה באסה לי שאני לא שם !!!, בחיאת, תביאו מצלמות ותעלו ת`תמונות לפורום.

נימרודל

New member
אני אולי אביא...

אבל אם אני מביאה אני מבטיחה להעלות את התמונות. זה הכל תלוי שהאם יש פילם במצלמה או לא. (כן כן, פילם. רחמנא לצלן!)

afon

New member
אז נעשה את זה בפשטות

יש מישהו שמגיע למפגש ומתנגד שתמונותיו יועלו לפורום?

זה לא הולך ככה

עדיף לשאול אנשים במקום. ואני מודיעה מראש שאיני מעוניינת להצטלם, או שתמונותיי יועלו לפורום.

wommer

New member
אוף זה לא בסדר...

מה אם אלה שלא באים(כמוני) שהיו רוצים לראות מי מדבר מאחורי השם ציףציף??

oribarak

New member
יאללה חב'רה לאשר לאשר

אה, ואם לא נמצא את חברי הפורום?למרות שאני יודע איך עידית נראית, אולי לא נמצא?לא כדאי שיהיה איזה סימן היכר?

למעלה