הודעה אחרונה בקשר למפגש פורום

Queen Of Rain

New member
תהנו...:)

לי יש טיפול שיניים ומטווח ככה ש... תביאו מצלמה ותעלו לפה תמונות אח"כ יום טוב

נימרודל

New member
סימן היכר?

חבורה של סהרוריים מהורהרים עם פרצוף אינטלגנטי לא מספיק?

שלום חן

New member
סימן היכר...

לשים בדים כתומים. מחלקים חינם בכל כביש. חחחחחחחחחחחחח

נימרודל

New member
פפפ....

בטח. טוב לא קשה לפספס אותי- בחורה נמוכה קצת, עם שער ארוך חום ומתולתל.

One Echoe

New member
אבל למה בשני מקומות?

אז לאן לבוא, לטאוור או לגג? טוב נראה לי אני אלך לטאוור בערך ב2 ומשו..אם אני לא אראה שם אף אחד, אני אעלה לגג. ואגב, בגג-מי שבא שילך לפרגולה החומה.. זהו...הנה הטלפון שלי- 0524322260

thezanani

New member
טכנית

-אני אוכל לתעתע בתודעתכם ולהסתנן בתור איש אבטחה עם ביצה של איבר מין זכרי במקום ראש. (זאת אומרת שאני אשים אוזניה) -אני אוכל להתחזות לציף ולקצקץ שטויות משפטיות על הסגת נכסים ויזואלים צינטרפפוגלים דבלי יידוע הרשויות הנוגעות בדבר,כשנימרו רק תנסה לצלם ציפור מחרבנת. -אני אוכל להגיד שאני סיד. -אני ושאר ילדי עובדי משרד הביטחון,מחזקים את ידי עמרי שרון ושאר העירקים אשר בשלטון,ושולחים ידינו בשחיתות הישראלית הכה אהובה. משמע,אנו עוזרים לחיילות לגלגל את המסטיק אחרי שכבר נגמר לו הטעם והוא התייבש,ומקבלים כסף. 3 שבועות. שבוע עבר. זה בקריה. מטר ממחראות עזריאלי. אבל הכל תלוי בחיילת המזדרגגת. -ב"ה יהיה טוב{?!(wtf??)?!). טכנית.

LastBreath

New member
אני בסוף לא אבוא

למרות שתכננתי מראש. מה לעשות ששפעת החליטה לתקוף אותי (באמצע הפאקינג קיץ!) ללא שום אזהרה.
נראה אתכם פעם אחרת?

לכל אלו שלא יצליחו להגיע...

אנחנו ננסה לקיים עוד מפגש(ים) - בהנחה שזה של היום ייצא מוצלח - כך שכולם יוכלו להשתתף, בסופו של דבר.

skinner

New member
אני בא D:

היי סך הכל הודעה ראשונה שלי פה. אבל אני שמח להכנס לפרום על הלהקה הכי טובה בכל הזמנים. היום אני במקרה בת"א אז יש סיכוי שאני בא

avki

New member
הממ אנשים, קמתי עכשיו בערך,

אני אתארגן ואשתדל לבוא במהירות האפשרית.

למעלה