הודעה אישית לחברי הפורום.

הודעה אישית לחברי הפורום.

לכל חברי הפורום "מפלגת קדימה". כאשר נכנסתי פעם ראשונה לפורום זה בתפוז תחת השם הנ"ל, עשיתי זאת מתוך אמונה אמיתית וכנה בסיכוי של מפלגת קדימה, בהתחלה בראשות אריאל שרון ולאחר מכן בראשות אהוד אולמרט, לפתור את הבעיות העומדות בפני מדינת ישראל ולפעול למען העתיד של המדינה. בנוסף, ציפיתי בלב שלם להבאתה של פוליטיקה חדשה ושונה ממה שהורגלנו אליה לפני כן - הן ברמה מפלגתית והן ברמה מדינית. האמנתי כי "מפלגת קדימה" תוכל לפעול באופן שונה שיחזיר בסופו של דבר את אמון הציבור בהנהגה ובדמוקרטיה. כל מה שכתבתי, עשיתי ופעלתי היה מתוך אמונה אמיתית ותקווה גדולה. לצערי הרב, זה אינו המצב. היום, "מפלגת קדימה" ברמה המפלגתית היא מרכזם של אינטרסנטים, עסקנים ופוליטיקאים קטנים. שוב ושוב אני נתקל באנשים אשר הביאו את "מרכז הליכוד" הישן לרמה חדשה ומשוכללת, וללא שום הסתכלות למרחק ולעומק ברמה מדינית מתרכזים בתחת של עצמם, באינטרסים ובעסקנות עלובה. ברמה המדינית והממשלתית יש בי אכזבות רבות ומרובות מאופן ההתנהלות של ראש הממשלה ויו"ר מפלגת קדימה אהוד אולמרט וגם משל חלק גדול מהשרים מטעם המפלגה. בהתחלה, כשהאמונה הייתה שלמה, הייתי תומך נלהב ופעיל של "מפלגת קדימה" (אתם יכולים לראות את זה בארכיון הפורום הזה.). היום, אין ביכולתי להיות פעיל ותומך במפלגה ובאיש העומד בראשה בזמן שמתעוררים אצלי כל כך הרבה סימני שאלה. לכן, אני מודיע בזאת על פרישתי מהנהלת הפורום וביטול חברותי ב"מפלגת קדימה". אני עדיין מקווה (או חולם) כי יו"ר תנועת קדימה יוחלף והמפלגה תוכל להיות מה שציפיתי וחלמתי בהתחלה. אך עד שזה ייקרה, אני אבקר מהצד ואנסה לשנות דברים מחוץ למערכת המפלגתית הקלוקלת. אני מאחל המון בהצלחה למנהל הפורום הנוכחי. כמו כן, למרות הכל, אני מאחל הצלחה לממשלה כיוון שההצלחה שלהם היא החיים של כולנו. תודה לכולם, דודי.

אשרת

New member
../images/Emo24.gif

שיהיה המון בהצלחה בכל דרך שתבחר, דודון

אנו רוצים להודות ל-יאללה קדימה

על ניהול הפורום עד כה, על ההשקעה והזמן שהקדיש, ומאחלים לו הרבה הצלחה בהמשך הדרך
המשך גלישה מהנה ב-
אנשים

דללה

New member
../images/Emo24.gif

צר לי כי הגעת למצב בו אתה נמצא. המון המון בהצלחה בהמשך.. אוהבת הכי בעולם, שןשן

armbruster

New member
יאללה קדימה היה מנהל פורום הוגן

שעשה עבודה נאמנה, בלי התנכלויות למבקרים וליריבים פוליטיים. הוא גם לא התנהג כתועמלן של קדימה, בניגוד לאחרים. על כך מגיעים לו כל השבחים. לכאב שהוא מבטא על מה שקרה לקדימה שותפים רבים. קדימה והממשלה בראשותה פשטו את הרגל במלחמת לבנון והמשך שלטונם, בייחוד כאשר אולמרט ראש הממשלה, מסוכן למדינה ולחברה.

Fasz

New member
אאמץ הודעה זו כמשקפת את דיעותיי

(ברובה) באשר להתנהלות הפורום בימיו של יאללה קדימה כמנהל. מר קדימה, נשמח לראותך בפורום הליכוד תחת כינוי אחר

Fasz

New member
אחלמה? כמו אחלמה פרץ?

ממתי השם של מיסיז פרץ הפך לכינוי המסמל קונוטציות חיובות?

Fasz

New member
אני משקף תחושותיהם של רבים מתושבי

שדרות באצטלת הומור יבש.

בהצלחה לך בהמשך הדרך!../images/Emo45.gif

אני מקווה למענך שתעשה את הבחירה הנכונה בפעם הבאה. אך יכולת לחסוך לעצמך את האכזבה גם הפעם, אילו רק היית שומע בקולי כשטענתי כבר מההתחלה והתווכחת איתי על כך, שקדימה היא בסך הכל עוד בועה וירטואלית נוסח שינוי שתתפוצץ יום אחד למצביעיה בפנים. כך שצר לי מאוד שהיית צריך לחוות זאת בדרך הקשה. אך מה לעשות שיש אנשים שקודם צריכים להיכנס עם הראש במשקוף, כדי לגלות שיש שם משקוף. בכל אופן, היית מנהל הוגן ולא נהגת באיפה ואיפה. ועל כך אני משבח אותך. למרות שאני סבור שאתה עושה את הדבר הנכון.

JaboGirl

New member
טענת הרבה מאוד דברים

כמו במהלך הבחירות, כשטענת שפרץ יהיה ראש הממשלה הבא. כמו גם לאחר הבחירות, כשטענת שלא תתכן שום סיטואציה בה מפלגת העבודה תכנס לממשלה ללא תיק האוצר. אני במקומך הייתי שותקת כרגע.

אשרת

New member
אני לא שוכחת זאת

אבל מאידך אני לא יצאתי בהצהרות של 65 מנדטים
ושלא נדבר על הקלף המנצח , גבר
*קח את זה בהומור*

תמשיכי לשפוך לי שמן על הפצעים

כבר הסברתי לך אין ספור פעמים על מה ביססתי את הצהרתי זו. ואת ממשיכה לחזור על זה, למרות שאת יודעת היטב על מה היא התבססה.

אשרת

New member
ממתיק...

די נו, בסך הכל צוחקים איתך.... דבר שני, מדי פעם תעמוד מאחורי מה שאתה אומר

ואת טענת שנתניהו יהיה ראש ממשלה

ולמרות כל מה שאמרת, רוב מה שאמרתי שיקרה אכן קרה. קדימה קיבלה הרבה פחות מנדטים מממה שניבאו לה הסקרים, קדימה התגלתה כסתם עוד בועה וירטואלית של אינטרסנטים ואופורטוניסטים מושחתים, מצביעיה של קדימה מתייאשים מנה ונוטשים אותה בזה אחר זה, בדיוק כפי שקרה למצביעי שינוי, המלחמה בלבנון היתה כישלון טואטלי ומיותר, בדיוק כפי שטענתי כבר מהתחלה שהיא. אז נכון שמפלגת העבודה בראשות עמיר פרץ לא סיפקה את הסחורה ואיכזבה אותי קשות, ונכון שאת פרץ אני בכלל לא סופר יותר. אך בואי גם לא נשכח שלא מפלגת העבודה נבחרה למפלגת השלטון, כי אם קדימה. ועל הליכוד אני אפילו לא מדבר, הליכוד כמעט ונמחק מהמפה הפוליטית. והכל בזכות נתניהו אתרוגך עושק העניים ואבי אסון ויסקונסין. כך שאני במקומך הייתי שותק ילדה.

JaboGirl

New member
מי אמר את זה?

אמרתי שזה מה שהייתי(ואני עדיין) רוצה, לא שזה מה שיקרה.

למעלה