הודעה אישית לחברי הפורום.

את אמרת את זה.

אמנם אז כינית את עצמך ילדה רעה, אך עדיין דברים כאלה ללא שוכחים. אני זוכר היטב איך הצעת לאחד כוחות בין הליכוד למפלגת העבודה, ולמנות את נתניהו לראש ממשלה. וכבר אז אמרתי לך תודה אך לא תודה.

armbruster

New member
במקום זה תמכת בקואליציה של העבודה

עם... עם מי בעצמם? עם קדימה, ש"ס וליברמן?
אח, שכחתי: הבטחת לנו 65 מנדטים לפרץ.

יוטו

New member
המלחמה עצמה לא הייתה בכלל מיותרת

הדרך של ניהולה ובמיוחד סופה - זו הייתה הבעיה האמיתית ..

JaboGirl

New member
בהצלחה בהמשך דודון../images/Emo24.gif

כל הכבוד על הכנות והנאמנות לעצמך.. תעדכן אותנו כשתחליף כינוי

bhnadav

New member
תודה על התקופה ובהצלחה בכול :)

אני מוכרח לציין שאיני מסכים עם רוב התכנים שכתבת, אך זו זכותך המלאה כמובן, תודה על תקופת הניהול כאן ובהצלחה בכול :)

יוטו

New member
סוף סוף גם תומכי אחורה מקבלים

שכל .. בפעם הבאה תקשיבו לנו .. עדיף מאוחר מאשר אף פעם .. רק היום אנחנו רואים איך אולמרט החצוף אוסר על צה"ל לפגוע גם ב"פצצה מתקתקת " של משגרי טילים ..

טשאפק

New member
בהצלחה

אני מקווה שתוסיף להיות אזרח פעיל ומעורב במסגרת זו או אחרת. דעותיך השתנו אבל הבעיות נותרו קשות. אסור להשאיר את הפוליטיקה בידי פוליטיקאים, עסקנים ואינטרסנטים.

טלמ

New member
....

מאוכזב אני מאוכזב, אתה היית מנהל מעולה והפורום הזה מפסיד המון. אני מקווה שעוד תשנה את דעתך כי אני מאמין בקדימה ואני מאמין שלמרות המנהיג הלא משהו שלנו ולמרות הכל, התנועה תראה את הטוב האמיתי שבה והרעיון ששרון רצה יתבטא סוף סוף. שיהיה לך המון הצלחה לאן שלא תלך טל

Haemek

New member
אם בארזים נפלה שלהבת

מה יגידו איזובי הקיר? האמת, ממש צר לי. עד עכשיו הייתי בטוח שאני סתם מבקר באופן קיצוני מדי - אבל עכשיו? תראו מי שולט בנו... (גם כן שולט, הייתי אומר נהנה ממנעמי השלטון אבל שלטון אין)

למעלה