הודעה בדבר העדרות מהפורום

אתה בטח מתכוון לאולמרט ופרס

אולמרט, שהיה כתב צבאי וגירד בביצים בזמן שאנשים כמו נתניהו חטפו כדור בסבנה, ופרס, שלא היה בצבא בכלל.הם בטח לא עשו מילואים. או אולי דליה איציק המשתמטת (להוסיף ר' באמצע המילה? זה עלול לנגוד את תנקות הפורומים...)? או שאתה רומז לשרון? הוא דווקא היה לוחם גדול, ולכן כנראה הרשה להעצמו לרמות את בגין וסידר להורים של כולנו הרבה ימי מילואים...בביירות... או כמו שאמר השיר הידוע: בוא אלינו אווירון קח אותנו ללבנון נילחם בשביל שרון ונחזור בתוך ארון אופס...רק שהמשפחה שלו (מאחל לו בריאות שלמה) לא תתבע אותי על תביעת לשון הרע כמו שעה לטיימס ובנזימן (והפסיד...)

אתה באמת רוצה להיכנס לגופו של אדם

ואדם? לגבי פרס, אמנם הוא לא היה בצבא אבל ב83 שנות חייו הוא כן תרם למדינה ואני זוכר שאף כתבת את זה בפורום שאותו אתה מנהל. אני לא איכנס לדיונים איזה ראש ממשלה הביא איזה אדם לאיזה שירות מילואים, אבל היו תקופות מילואים לכל אורך שנות קיום המדינה. הרי גם בתקופת שמיר והאינטיפאדה הראשונה היו שירותי מילואים בעזה. אבל זה לא רלוונטי - לכלום בעצם, אני לא בא להלין על הצורך להגן על המדינה ממליוני האויבים שמקיפים אותה. אני פשוט לא חושב שלהגיד ש"בגלל קדימה נצטרך לעשות הרבה שירותי מילואים..." זה לחלוטין אמרה במקום או אפילו הגיונית.

פרס תרם הרבה מאוד, וגם שרון

אבל מה תרם אולמרט? אוסף הציורים של אשתו? או דעותיה הציוניות של ביתו? או אולי אחיו היקר שברח מהארץ מאימת הנושים? אכן, משפחה לתפארת, במיוחד כשמשווים למשפחת נתניהו: 3 אחים בסיירת מטכ"ל, אחד מפקד. אחד רופא. אחד שגריר מעולה ושר אוצר שהציל את המשק מקריסה (שמישהו יחלוק).

המממ.... אני משתדל בדרך כלל

לא לשפוט את אופיו של אדם על פי משפחתו. אני דווקא מעריך את זה שאולמרט נותן לבניו ואישתו חופש דעה. אתה יודע מגן, שאלא אם כן תסגור את בתך / בנך במקלט, יש סיכוי, אפילו הקטן ביותר, שהם בעצמם יהיו מצביעי עבודה, או גוועלט, מרצ?? מה שאני אומר זה שאני בטוח שיש לך עשרות דברים אחרים לתקוף את אולמרט בהם, אז תשתמש בהם ולא במשפחתו
זה לא משנה את העובדה שבינתיים יש לי ביקורת על חלקים מהתנהלותו של אולמרט כראש ממשלה, אבל עדיין לא אבד אמוניתנגדלהוציא אנשים מסויימים מהרשימה).

טלמ

New member
לא פגענו במשפחת נתניהו

כל 3 האחים גדלו מאוד יפה והגיעו להישגים מדהימים. אבל אולי משפחתו של אולמרט לא הכי ציונית אבל אולמרט עשה המון בשביל המדינה, הוא עמד בראש עיר הבירה שלנו, הוא עמד בראש משרדי ממשלה מאוד חשובים ועשה עבודה מאוד טובה שם.

וואללה? אני אשמח לשמוע דוגמאות

איזה דברים טובים אולמרט עשה בירושלים ומשרדי הממשלה? אני מחכה. אם תרצה דוגמאות לדברים טובים שעשה נתניהו, רק תגיד. יש לי רשימה מוכנה.

MS6

New member
תן לי לנבא מגן, תגובה אתה לא הולך..

לקבל.

טלמ

New member
דווקא תקבל תשובה,בניגוד למה שחושבים

אולמרט הרי נבחר לכנסת ב-73 ובשנותיו הראשונות פעל למען המלחמה בפשע. זה מה שהוא עשה ברוב שנותיו הראשונות בכנסת עד שהפך לשר הבריאות וקידם את חוק ביטוח בריאות ממלכתי. לעולם לא ערערתי על הדברים הטובים שעשה נתניהו. תמיד אמרתי שהוא מבריק, אבל לא יותר משר חוץ, שגריר או דובר. בתור ראש ממשלה הוא נזק.

bhnadav

New member
אכן, ביבי הוכיח את עצמו.

מה שמפריע לי יותר מכל היא החשיבה שיש לנסות למכור לציבור שמר נתניהו היה ראש ממשלה מעולה ולכן מגיע לו לחזור לתפקיד הזה. לא זו הדרך. ביבי נתניהו לא עף מתפקידו בגלל המצב הבטחוני וגם לא בגלל המצב הכלכלי. מה שקרה זה שנוצר אמון ירוד וקשה של הציבור במר נתניהו כאדם, אם זה בתדמית ששרתה בו אז כ"שקרן" ואם זה בגלל ההתנהלות שלו עם שריו. הציבור מאס בדבר הזה. לציבור לא הייתה בעייה בטחונית או כלכלית בתקופה של נתניהו שגרמה לו להפיל אותו, ולכן הניסיון המטופש לנסות ולהזכיר כמה היה טוב בתחומים האלה זה ניסיון רע. אם הכל היה כל כך טוב, נתניהו היה אמור להיבחר שוב. זו הייתה אחת הטעויות בקמפיין של הליכוד, לטעמי, והאנשים בפורום הליכוד שאומרים "איך איך בחרו באולמרט!" צריכים לשאול את עצמם - איך לא בחרו בנתניהו. אם נתניהו השתנה, ואני רוצה לקוות שהוא השתנה, הציבור צריך לדעת זאת. המדיניות הייתה צריכה להיות הודאה בבעיות הקדנציה שלו כראש ממשלה וההתפקחות שעברה עליו, שגרמה לו להיות כעת מנוסה יותר, שקול יותר, אחראי יותר או מה שלא יהיה.

דוקו1

New member
מה אנחנו מתחתנים עם נתניהו?

בתור ראש ממשלה הוא היה הרבה יותר טוב מאחרים

אשרת

New member
ולכן העם בעט בו פעמיים הביתה.

כאשר אחת הפעמים היתה ממש בעיטה חזקה, כאשר התמודד עם ברק. מעניין למה...

אשרת

New member
הוא הרס את ירושלים.

לא הייתי אפילו חושבת להזכיר את זה... תלמ

trigotrigo

New member
זה נתון לויכוח

אבל את הויכוח הזה כבר ניהלנו, ואין צורך לנהל אותו שוב. היופי הוא בעיני המתבונן.

אשרת

New member
אנחנו ניהלנו ויכוח אחר, לגבי המעצד

וכי אני משערת שאם תשאל תושבי ירושלים אחרים, הם יאמרו את מה שנאמר פה. אבל נו שאווין. כאשר אתה מעריץ אדם, אתה מתעלם גם מחסרונותיו.

trigotrigo

New member
אני לא אפתח את הויכוח הזה גם איתך.

כבר התדיינתי פה עם מישהו אחר לגבי אולמרט כראש עיריית ירושלים. וכבר אמרתי שבתקופתו גם אני גרתי בירושלים. אבל מה, ממך לא ציפתי לזלזול כזה.. לקרוא לתמיכה שלי בקדימה "הערצה עיוורת".. לא מתאים לך.

אשרת

New member
../images/Emo122.gif

אני מתנצלת על המשפט האחרון שלי, וזהו זה. עכשיו- u can go on.

דוקו1

New member
אולמרט הגיע לתפקדיו דרך קומבינה

ולא בגלל יכולת אישית הוא רומבינתור

למעלה