הודעה בקשר לאור

אלעד מנהל יקר

בפני אנשים כמוך צריך להוריד את הכובע תאמין לי כל הכבוד לך ולמערכת תפוז על הערכה לילד לא משנה מה קרה שם העיקר תנו לו להרגיש טוב עם עצמו וככה נדע בפעם הבאה שדברים כאלה לא יקרו.

Righteous

New member
אנשים פה מתחרפנים..

אף אחד ובטח שלא תפוז, חייבים לכם כלום.. זה משחק ומי שרוצה להשתתף - מוזמן.. זה לא משנה אם עורך דין זכה בכסף או סתם עובר אורח.. תפוז נותנים את הכסף לאור בידיעה שהוא לא צודק פשוט כי כנראה הם יודעים איך לנהל עסק... אבל אין מה לעשות, בישראל כולם חושבים שמגיע להם ומי שעושה הכי הרבה רעש ובלאגן מקבל בסוף את מה ש(לא) מגיע לו... אפשר אפילו לראות שאחרי שתפוז פרסמו הודעה רשמית על כך שמעבירים לאור את הכסף קם לו איזה חצוף חדש ומבקש 1100 ש"ח לכל מי שהגיע.. אף אחד לא מרמה אתכם, תפסיקו להיטרף בגלל שטרות של כסף... לאף אחד לא מובטחת זכיה, בן אם נסע 100 ק"מ כדי להגיע ובין אם עבר במקרה במקום והחליט להצטרף לחגיגה... אז לכל מי שצועק שהוא מסכן וחטפו לו ועשקו אותו - נמאסתם! כפויי טובה! ל כ ו ל ע ב ו ד ! PEACE

kren2

New member
ואוו מזל"טטטטטטטטטטט

בס"ד ממש שמחה סוף סוף הצדק יצא לאור ומזל טוב על הזכייה
מגיע לך !

lightflake

New member
אתה מדבר שטויות במיץ!!

ואם מישהו יזכה בלוטו גם אפשר להחליט לא לתת לו את הפרס? בקיצור. כבר אמרתי. כל הכבוד לתפוז על ההחלטה!!! מאוד הגון מצידם!

כמה חבל שאנשים לא מבינים

ציניות מהי. כל הכבוד לתפוז שאכן החליטו החלטה נבונה אבל מי שלא היה היום בחיפה לא יכול להבין על מה מדובר ועל איזה רמאות היה מדובר היום. חוץ ממשחק הוגן תפוז לא חייבים כלום, אבך זה לא היה, ועל זה אני מתרעמת. אני מציעה לך להירגע ולא לקחת הכל בכזאת רצינות, עובדה שגם את/ה רוצה את הכסף אחרת לא היית נכנס לפורום ולא היית מעורה במה שקורה כאן אז תעשה בדק בית קודם כל

marinush rinush

New member
צודקת 100 אחוז אני הייתי בחיפה היום

ואני ראיתי איך הם "מצאו" אחרי דקה!! אין מצב שמוצאים כול כך מהר אלה אם כן זה הכול רמאות! וזה אכן רמאות

שלוקמן

New member
כל הכבוד!

למערכת תפוז.. על ההחלטה להעניק לילד בכול זואת את הסכום שזכה בו.

DJNYC

New member
בשעה טובה.

זה הסריח מהיום הראשון, כל החיצים הצביעו לכך שזו היתה טעות של תפוז ופשוט חובה היה עליכם לתקן אותה. רק הייתם יכולים לעשות את זה בצורה יותר אלגנטית. אני לא מאמין שהובהר לאור דבר לפני תחילת השידור, מה גם שהמנחה שלכם הודיעה שהמעטפה עוד לא הוחבאה. אם הצדק היה עמכם לא הייתם זקוקים לכל מיני "רווית30" למיניהם שיתחזו לגולשים וינסו להחליק את המקרה. הייתם יוצאים הרבה יותר גדולים אם הייתם אומרים פשוט.. "סליחה - טעינו" לתפוז לא היתה שום סיבה לתת לאור את הכסף אם אכן אמרתם לו לפני השידור שהוא יכול לאסוף את הכסף רק לאחר שהשידור יתחיל. הסיבה היחידה שאתם החלטתם לתת לו את הכסף זה בגלל שזה לא קרה. (ואגב, לטענותיכם של מה יגידו 70 האנשים שהגיעו אחרי ויתבאסו- לא יודע על מה אתם מדברים - בשידור בעזריאלי היה אחד שחיפש..והמנחה כמעט הראתה לו איפה המעטפה נמצאת) מה קרה לקצת אמינות והוגנות - ממתי אלו מילים גסות?

sweetgirl3

New member
אני שמחה שקיבלת את הכסף

בסוף הוא הגיע לך... כל הכבוד שנלחמת ולא ויתרת להם!

../images/Emo45.gif כל הכבוד אני מצטער שדיברתי לא

יפה מקודם מזל טוב אור מגיע לך

שידור חי של אלעד דדון

היום בשעה 3 וחצי היה שידור חי בלייב בשעה 3 וחצי על זכייה של היום בעזריאלי האם יתכן הדבר שהייתם גם בעזריאלי וגם בחיפה ? ! ולעזריאלי הגיע רק בן אדם אחד לחפש את המעטפה תראו מה כסף עושה לכם אנשים תתעוררו

למעלה