הודעה+ דיוווןן!!!!!!!!!!!

הודעה+ דיוווןן!!!!!!!!!!! ../images/Emo124.gif

אוקיי אז ההודעה היא גם קשורה לדיון.. מחר יש בשעה 23:00 ביורו ספורט תחרות קפיצות סוסים שמתקיימת בפורטוגל... שווה לראות!!.. ויש שידור חוזר שלה ביום חמישי בשעה 10:00 בבוקר... עכשיו לדיון... מה אתם חושבים על התחרויות של הסוסים בטלוויזיה?? איזה תחרווית אתם הכי אוהיבם לראות: קפיצות, קרוס קאנטרי, דרסא'ז, ווסטרן, רודיאו, מרוצים?!!? ולמה דווקא אותם?? לפי דעתכם צריכים לשדר יותר תחרויות של סוסים?? באיזה מקצים בעיקר??

אני הייתי רוצה לראות

תחרויות דרסז'..! בקושי יש.... פעמיים בשנה משדרים אותם וזה מעצבן שכל כך קצת...! צריך לשדר הרבה יותר תחרויות של סוסים..! תחביב הרכיבה לוקח עכשיו המון תאוצה והרבה אנשים יהיו מעוניינים לראות תחרויות בטלוויזיה וללמוד..

../images/Emo4.gifאני הייתי רוצה שהתחרויות יהיו

בערוץ 1 או 2 כי אין לי כבלים/יס או שומדבר רק אנטנה רגילה....

Juli kleo rullz

New member
אז ככה... ../images/Emo15.gif

אני בטוח אראה... אני הייתי רוצה לראות יותר דרסאג' כי לא לכולם יש אפשרות לראות את הרמות הגבוהות ביותר (חחחח) אני אוהבת לראות קפיצות (נחמד) קרוס קנטרי (ממש נחמד) ודרסאג' (THE BEST) אני חושבת שכדאי שישימו יותר תחרויות ותוכניות על סוסים בגלל שכמו שאנשים לומדים כדורסל כדורגל דרך התוכניות אנשים ירצו גם ללמוד דברים על סוסים ככה... לי זה עוזר לפחות לראות תחרויות קפיצות... לראות את הצד... לראות איך הרוכב מסתדר לפני המכשול ובכלל הכל! ובדרסאג' זה מאפשר לראות את התנועה הנכונה של הסוס...
באג|

Shai Felton

New member
אמ../images/Emo174.gif

אני הכי אוהבת לראות תחרויות של קפיצות וקרוס קאנטרי, אני אוהבת לראות דווקא אותם כי זה יותר מעניין מהשאר *לדעתי*... לדעתי צריך לשדר יותר תחרויות כאלו כי ככה גם אנחשים אחרים יוכלו להתעניין בענף, ובכלל שיראו גם משהו קצת שונה לפעמים מהדברים הרגילים.

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אמ.....

אני הכי אוהבת לראות תחרויות ווסטרן... כי לדעתי זה הכי מעניין ואני הכי אוהבת את זה...

אוקייי עכשיו אני..... אז.....

אני הכי אוהבת לראות תחרויות של קפיצות וקרוס קאנטרי... לדעתי זה הכי מעניין.. וכל פעם אפשר ללמוד... אני לא ממש מתעניינת בתחרויות ווסטרן כי זה לא כל כך מושך אותי וגם התרגיילם חוזרים על עצמם.. דרסא'ז זה ממש יפה שרואים את זה.. אבל אותו הדבר אחרי 2-3 רוכבים אני מתחילה להשתעמם כי התרגילים חוזרים על עצמם וכל רוכב עושה את אותם התרגיילם... לדעתי צריכים לשדר הרבה יותר תחרויות של קפיצות ובכלל של סוסים כי ככה יהייה לאנשים אחרים משהו שונה בחיי הטלוויזיה.. וזה גם יכול למשוך אנשים סקרנים שרואים תחרויות כאלו לעולם הרכיבה וזה ממש יכול לגרום לתאוצה גדולה של אוכלוסיית הרוכבים בעולם....

טוי בוי

New member
אני אוהבת קרוס קאנטרי...

וקפיצות ראווה ... בזמן האחרון אני נורא מתענינת גם בווסטרן אז אני גם רואה.... וברור שצריך לשדר כי כך רק יותר ויותר אנשים היו מודעים לעולם המופלא של הסוס והרוכב!

gal616

New member
לפי דעתי

צריך לשדר יותר "תוכניות מידע" על סוסים (יענו הסברים על כל מיני דברים,לימוד וכו') , ופחות תחרויות-כי כשרואים תחרות אז רואים רבע שעה ואז זה מתחיל לשעמם (לפחות אותי) כי זה חוזר על עצמו. ו"תוכניות מידע" זה הרבה יותר מעניין כי לרוב לומדים דברים חדשים, וזה לא נמאס אחרי שניה כי זה לא חוזר על עצמו ,רואים דרכים שונות לטיפולים בתחומים שונים , אם זה ברכיבה אם זה באילוף ראשוני (סייחים), אם זה בטיפול בפציעות וכן הלאה... וזהו-זוהי דעתי

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif את צודקת...ואם יש לך YES

אז בערוץ ANIMAL PLANET יש סיפורי סוסים בימי שישי או שבת אם לא הורידו אותה...

GrEeNwOmAn

New member
תשובות!../images/Emo29.gif

אני אוהבת לראות קפיצות, ודראסז'. בדראסז' במיוחד את התחרות שיש כל 4 שנים. תגידו- באולימפיאדות יש דברים שקשורים לסוסים?

dearanita

New member
ברור...

בקשר לשאלה של דרור אז אותי הכי מעניינות תחרויות דרסז' אבל גם תוכניות של מידע על סוסים אבל פחות על סוסי פרא וכו' ויותר על מאמנים נודעים וכדומה. תחרויות קפיצות ממש משעממות אותי כי זה ממש לא מעניין לראות סוסים שונים קופצים מעל אותו מסלול וגם אין אתגר בצפייה לדעתי כי או שהסוס עובר את המכשול או שהוא לא עובר ולא שום דבר מעבר לזה... קרוס קאנטרי זה קצת יותר מעניין, זה פשוט נחמד לראות את כל הרוכבים האלה מתרסקים זה ממש מבדר אני תמיד רואה את זה וצוחק... אבל ברצינות אין יותר מעניין מדרסז' לדעתי זה ממש לא משעמם או "יבש" שכן כל מקצה מעניין בייחוד תחרויות הקור (kur) זה פשוט מרתק לראות כיצד כל רוכב בונה מבחן שונה עם כוריוגרפיה שונה, מוסיקה שונה והתאמת המבחן לה... דרסז' הוא בלט קלאסי ולראות אותו כל פעם מחדש (ברמות הגבוהות ועל ידי הרוכבים הטובים) זה דבר עוצר נשימה. למרות שכבר עשרות פעמים ראיתי פיאף ופסאג' מול עיני אני נדהם מחדש כל פעם שאני רואה את זה. תחשבו על זה - הרוכב שמצליח לגרום לסוס לרקוד בלי כח ומרצונו החופשי בהרמוניה! אין דבר נפלא וקסום מזה

תמונה מדהימה!

וגם אני ממש נהניתי לראות את הדרסאג' באליפות העולם (נראה לי!) בחרז הקלטתי את זה אפילו זה היה באמת אחד מהמדהימים למרות שבדרך כלל זה לא מלהיב אותי זה באמת היה אחד היפים! כל אחד עם מוזיקה מותאמת והסוס כל כך קשוב בלי מלחמות ובלי כלום כאילו מה שהרוכב חושב הסוס מבצע ממש מדהים!

כןן אני הקלטתי את זה!!! וסוסה פראית

יותר נכון רעות.. אז תסתכלי את התמונה שנועם שם למעלה.. ותראי שלסוס הזה אין שום בנדג'ים וגם לא מגנים...

zohark

New member
בקשר למגנים.

א. קשה לי להאמין, שסוס ברמה כזאת, עם רוכבת ברמה כזאת ידפוק רגליים. אחד הדברים הבסיסים יותר בתנועה של הסוס הוא הדגש על צעד ישר , שווה וקבוע, סוס שמגיע לרמה כזאת לא יכול להיות עם צעד שלא מתאים לקריטריונים שאמרתי, כי הם דרושים לתרגילים ברמה הזאת. ב. יש תחרויות בדרסז' המונעות מהרוכבים לשים בנדז'ים ו/או מגנים. וזה בגלל שיש סוסים שבגלל הבנדז'/מגן מרימים את הרגליים גבוה יותר או שהם משנים את התנועה שלהם, והשופטים מנסים למנוע מצב של רוכב ברמה נמוכה יותר משל האחרים ברמת המבחן, יצליח לבצע תגיל באותה רמה בגלל שהשתמש בהגנה כזאת או אחרת על הרגליים של הסוס. עכשיו אני אומר עוד פעם, הסוסים האלה הם סוסים של מאות אלפי דולרים, ואי אפשר להחזיק סוס כזה בלי שיישמרו עליו בתנאים בסיסיים...זה פשוט לא הגיוני שיעשו דבר כזה ויסכנו שנים של עבודה.

dearanita

New member
דרור...

לסוס הזה אין מגינים או בנדזים כי הוא באמצע תחרות ובתחרות אסור לשם מגינים אבל שימי לב - בחימום של תחרות חובה לרכב עם בנדזים!!!

MusTanG GT

New member
אני הייתי שם...(בחרז)

זה היה כזה מדהים כל הסגנונות והיו שם מופעים למשל:סוס רוקד עם אישה... סוסי מלחמה כאלה(שהיו מכוסים במגן על כל הגוף וכו. הדרסג' באמת היה מדהים וגם הקפיצות. יום לפני התחרות הראשונה (שלב ראשון) היה אימון וירד קצת גשם היו שם מלא התרסקיות היה מכשול שהיה בו קשת מעל וכמעט כל הסוסים פחדו מי זה היה שם אחד שנפל והצלחתי לצלם את זה...פחחחח. הקרוס קאנטרי גם היה ממש יפה כל המכשולים היו יפים...מהמלון שהייתי בו היתי יכול לראות את המגרש חימום ואחרי זה בארוחת בוקר ראיתי את כל הרוכבים המפורסמים.(טוב לא את כולם אבל את רובם).

למעלה