הודעה+ דיוווןן!!!!!!!!!!!

MusTanG GT

New member
אני בן מתי תביני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וחוץ מזה אין לי תמונות כי צילמתי בווידאו.............

S H I L G I

New member
תגיד נועם..../images/Emo29.gif

בתחרויות אז נגיד שהרוכבת הזאת עושה מה שהיא עושה אבל אם שמת לב היא עם עקבים למטה וזה חלק מהבסיס לא מחשבים את זה בשיטת האחוזים הזו?

נטע..

היא לא באמת עם העקבים למעלה... אם תשימי לב אז הרגליים של הרוכבת אחורה מדי.. אז היא בטח ניסתה לתת לסוס איזשהיא פקודה שצריך להזיז בשבילה את הרגל אחורה מהמקום הרגיל שלה- תחשבי על זה שניה.. כאילו אם את צריכה נגיד לעשות מעבר לקנטר אז צריך להזיז את הרגל קצת אחורה כדי להגיד לסוס להתחיל לעשות את הסדר הנכון של הרגלים לא? אז תחשבי על זה.. מה את תעבירי את הרגל אחורה ותורידי את העקב באותו זמן..? זה קצת יכאב האמת.. אם תסתכלי טוב ותנסי לדמיין איך הרגל שלה תראה מתי שהיא תהיה במקום הנכון אז גם העקב וכל הכף רגל יהיו במקום הנכון....

dearanita

New member
תשובה

העקבים בכלל לא צריכים להיות למטה... המדריכים שלכם אומרים לכם את זה כדי שבעתיד אם וכאשר תגיעו לרמה יותר גבוהה לא תהיה לכם בעייה של עקבים למעלה אבל כל כף הרגל צריכה להיות בגובה שווה, מקבילה לקרקע. בעת ביצוע התרגילים ברמה הגבוהה כמו פסאג' או פיאף שמצריכים מהסוס הרבה כינוס, יש צורך בלקיחת הרגליים אחורה ושימוש בדורבנות על מנת ליצור אימפולסיה. לכן רגליה של הרוכבת בתמונה אחורה ועקביה מורמים מעט (על מנת להשתמש בדורבנות ביעילות).

dearanita

New member
אה ודרך אגב

אם לא שמתם לב שתי התמונות ששמתי הן של הרוכבת המהוללת נדין קפלמן (לא על פרבנפרו כמובן חחחח)

S H I L G I

New member
אני..../images/Emo29.gif

הכי אוהבת דרסאג'.. כי למשל קפיצות ראווה אז רואים פעם קופצים פעמיים קופצים 100 פעם קופצים כמה אפשר?? זה די משעמם אחרי כמה זמן.. אני הכי אוהבת פריסטייל של דרסאג', זה הכי יפה, כל פעם משהו שונה.. אה והקליטו לי את אליפות בריטניה ביורוספורט בקפיצות ראווה ולפני זה היה משהו ממש נחמד היה מירוץ מכשולי עגלות (זה רק עגלה אחת כל פעם ויש להם סללום), ואח"כ היה משהו כמו כדורסל רק על סוסים!! זה היה כזה מצחיק!!

למעלה