הודעה זו היא בשביל המנהלים!!!

הודעה זו היא בשביל המנהלים!!!

אוקיי ידוע לי שפתחתם שירשור שלם על הספויילרים אבל עדיין אתם כנראה לא רואים מה כתוב שם אז אני אכתוב פה! לא הגיוני שאני ועוד לפחות 5 אנשים נשב ונכתוב הודעות שלמות (1000-2000 מילים) דבר שלי לפחות לוקח 10-15 דקות ואתם תימחקו אותו בגלל שלא כתבתי שזה ספויילר לעונה שנייה פרק 3... אבל מה הקטע.. כתבתי את זה בשירשור שלם לפרק 3!!!! מה זה אמור להיות פרק 3 עונה ראשונה?! על השירשור כתוב בפירוש פרק 3 עונה שנייה |ספויילר| אז האם אני אמור לכתוב גם שם?! אני חושב שזה לא בסדר שאחרי שכתבתי הודעות שלמות הם פשוט מתעופפות להם החוצה בדרך פלא ואני אפילו לא מודע לכך... מילא אם זה לא היה במקום אבל בשירשור שלם של פרק 3? למה שמישהו לא יחפש שם ספוילרים (לפרק 3 עונה 2 ) אני באמת לא מצליח להבין.... תסבירו לי בבקשה... וכן אני מצטער שפתחתי שירשור חדש, כן אני יודע שיש על זה שירשור שלם (מעל 60 הודעות) אבל פשוט נמאס לי

לדעתי,../images/Emo60.gif

אם הממ עברת על חוקי הפורום, למה שהם ישלחו לך את ההודעה שלך בכלל? *_* למה נראה לך שמגיע לך פרס על זה שהרסת לאנשים את הפרק? ובכל מקרה, אם באמת השקעת בהודעה ווואלה, זה היה בטעות ולא באמת התכוונת להרוס וזה, אז שולחים מסר לאחד המנהלים, מתנצלים ומבקשים ~בנימוס~ ובלי עצבים שישלחו לך את ההודעה כדי לשלוח אותה שוב, והפעם מסומנת. אללי>___<

אוקיי... נימוס..

שאתה מדבר עם המנהל במסרים ואחכ מוחקים זה מעצבן... 2. איך להרוס אם השרשור הוא לפרק 3 עונה 2? רק אחד שרוצה להרוס לעצמו יכנס לשם.. לא מישהו שבטעות נכנס... לא היה ספויילר גם בכותרת... 3. כן זאת הייתה הודעה מאד ארוכה וכן אני השקעתי...

RiMiK

New member
ת'אמת צודק

לא מחקו לי הודעות ארוכות (עדיין חח) אבל זה באמת עצוב לכתוב הכול מחדש...זה קרה לי בפורומים אחרים. אני חושבת שלפני שמוחקים עדיף להעתיק ולשלוח את אותה ההודעה לאותו המחבר בהודעה פרטית, ככה לפחות הוא יערוך אותה מחדש בלי לכתוב הכול מהתחלה

SShiRaS

New member
../images/Emo45.gif בדיוק!

בדיוק הטענה שלי, ולא אנחנו לא הורסים לאף אחד את חוויית הצפייה. אם אנשים לא רוצים לקרוא ספוילרים (שסומנו, אגב) על פרק מסויים, שלא יכנסו לאותו השרשור שמיועד כולו לדיון על אותו הפרק.

yotam 15

New member
:-\../images/Emo83.gif

אכן המנהלים צריכים לשלוח את תוכן ההודעה במסר כדי שיתאפשר להעלות אותה לפורום עם סימון הספוילר בכותרת, אבל בכל זאת... אין לך מה לבוא בטענות, כי מי שהיה פה לא בסדר זה אתה. כאילו, זה באמת כל כך קשה לסמן את האייקון המסכן הזה-
בכותרת ההודעה? באמת צריך לעשות מזה כזה סיפור כמו שעושים מזה בפורום?

SShiRaS

New member
...

אני סימנתי את שלי פעמיים מלבד שם הפרק (ונו באמת זה היה המשך ישיר לתגובה על פרק 3 בשרשור על פרק 3!!!!) ונמחק. זה פשוט מעצבן ומוריד את החשק לכתוב עוד פעם את אותה התגובה (שהיתה די ארוכה)

*superstar*

New member
לא במקום.

למה לא לעשות דבר כזה במסר אישי למנהלים? למה להתחיל *עוד* ויכוח מפגר על הנושא הזה? יש חוקים- אז תלכו לפיהם. אל תהיו מופתעים אם יתחילו להעלם פה שרשורים שלמים והודעות של 1000-2000 מילים.

כבר אמרתי שאני מצטער...

אבל פשוט ראיתי שזה מעצבן עוד אנשים... ומסר זה סבבה והכל אבל זה פורום...!! סליחה אם ההודעה מעצבנת שוב פעם

netaK

New member
כבר אמרנו כמה וכמה פעמים

אם נמחקה לכם הודעה ולא הודענו עליה [קצת קשה להודיע לכולם כשמוחקים 20 הודעות בפעם אחת, חבל שלא מכבדים פה חוקים] אתם מוזמנים לשלוח מסר ולבקש את תוכן ההודעה אין לנו שום בעיה להעתיק לכם את תוכן ההודעה גם 10 שעות אחרי שהיא נמחקה על מנת שתעלו אותה תוך התחשבות בחוקי הפורום.

Captain Falafel

New member
טוב תראו....

העובדה שחלק לא מקפלים שרשורים נעשתה בעייה לרוב חברי הפורום..... אולי פשוט תעשו המלצה או אזהרה לאנשים של רוצים ספוילרים שיקפלו גם ולא נצטרך לכתוב סמן ספוילר בשרשור של פרק אלא רק לפרקים שלא שןדרו.... ואם מישהו לא רוצה לקפל זו בעייה שלו.....

Palindrom

New member
יש צורה לומר ולעשות דברים

והצורה שבחרת בה היא בהחלט לא נכונה. קודם כל, אתה צריך לראות שאתה לא ממש צודק. המנהלים תפקידם לדאוג לכל משתתפי הפורום ששומרים את החוקים, כולל אלו שבחרו לא לעבור על החוק המששלתי ולהוריד פרקים. הווה אומר, כל עוד לא נקבע חוק ששרשור שלם על פרק מסויים כולו ספויילר ללא צורך בסימון, אי סימון ספוילר עובר על החוק. עברת על החוק? נענשת, תתגבר על זה. ככה גורמים לאנשים להפסיק לעבור על החוק. אם יש לך בעיה עם הצורה שבה המנהל/ת עשה את הדברים, שלח לו הודעה פרטית בבקשה לקבל את ההודעה שנמחקה. קצת כבוד לאחרים לא יזיק. בבקשה.

רבקהrc

New member
לדעתי הפתרון לכל בלאגן הספוילרים

הוא כזה:
מה ששודר כבר בארץ- לא צריך שום סימון כמובן
ספויילר גם לקצב של ABC יצויין כ-
-מש"ש
דיון בתוך הפורום הכללי - ולא בשרשור של הפרק של אותו שבוע יצוין כ-
+ מס' הפרק
הודעה הקשורה לפרק ששודר בחו"ל ונמצאת בתוך השרשור המיועד לפרק הספציפי עליו מדברים יצויין רק בסימן
ללא מספר הפרק *לגבי טריילרים - לדעתי הם לא נחשבים לספוילרים (כך גם בארה"ב) כי הם משודרים בטלוויזיה מיד אחרי הפרק וכולם רואים את זה - והרי כל מה שמשודר בטלויזיה כבר לא ספויילר (ותסמכו על ABC שהם לא מגלים לנו שום דבר חיוני מידי שיהרוס לנו את הפרק הבא) לדעתי זו פשרה שכולם יכולים להסתדר איתה - ובעצם רבים התעצבנו שנמחקה הודעה שהיתה בשרשור על הפרק הספציפי וסומנה ב
אבל לא סומנה במספר הפרק....

רבקהrc

New member
ואמר מי?

למה בארה"ב זה לא נחשב ספויילר זה כמו שתגיד שפרומו לסידרה בהוט זה ספויילר

Captain Falafel

New member
זה כן נחשב לספוילר

הפרומו של האקסודוס האחרון גילה לכולם הכל..... אין לי הוט אבל זה מה שאני יודע

רבקהrc

New member
אני לא יודעת לגבי הוט אבל...

הטריילרים בארה"ב לא מגלים כלום... כל מה שאתם חושבים שזה מגלה זה לא מגלה! הם עורכים בצורה חכמה שתמשוך אבל לא תהרוס את הסדרה

למעלה