הודעה זו היא בשביל המנהלים!!!

eladi88

New member
נו בסדר...

אבל מי שרואה ספוילר נגיד של 304..לא יודע שמדובר בטריילר.... אז או שיכתבו שזהו טריילר..או שזה פשוט ספוילר! אני אומר ספוילר

אני לא מביהנ מה הוויכוח!!!

קשה לשים סימן
???

רבקהrc

New member
זה לא בעיה לשים ../images/Emo58.gif

הבעיה היא שזה מעצבן למספר כל פרק ובמיוחד אם זה בשרשור על הפרק הספציפי... זה ממש כפילות מיותרת שמעצבנת רבים

shayavr1

New member
באמת צר לנו על כך

שבשביל סימון אחד מזורגג את הורסת צפייה של אנשים אחרים. באמת סליחה שעיצבנו אותך ליבי ליבי עלייך

רבקהrc

New member
שאלה לי אליך...

אם אתה נכנס לשרשור שהכותרת היא נגיד 2X03
ובתוך השרשור אתה נכנס להודעה שהכותרת שלה היא נניח: "
וואו איזה פרק מדהים" אבל במקרה לא כתוב שוב את מספר הפרק מה לעזאזל אתה מצפה לראות שם? איזה חמודים ג'ק וקייט אני מאוהבת בהם???????? מי שנכנס לכזו הודעה ולא חושב שיהיה שם ספויילר על הפרק החדש מן הסתם גם לא יודע לקרוא או לכתוב או לגלוש באינטרנט...

Palindrom

New member
אני חושב שהבעיה היא

שאנשים בכל לא טורחים לסמן
, לא שהם לא מציינים את משפר הפרק- כי ברור שאם ההודעה היא תגובה בשרשור של פרק 203, אנחנו לא נמצא שם "אני לא מאמין!! אית'ן חטף את קלייר וצ'ארלי!!". הבעיה היא שאם אנשים מפסיקים לסמן ספוילר, אז יקרה המון פעמים שאנשים בטעות יכתבו ספוילר בכותרת, וזה די הורס. במיוחד בסדרה כזאת.

דנוך86

New member
../images/Emo45.gif

לא רוצים להרוס לאף אחד כמו שלא רוצים שיהרסו לנו. אבל בכל זאת מי שנכנס לשרשור 203 ולא ראה את הפרק זה אשמתו! ואלה שרושמים דברים בכותרת בלי לחשוב זה גם מעצבן! אבל אין מה לעשות, המנהלים צריכים להזהיר אותם ואם זה לא עוזר אפילו להרחיק מהפורום.

shayavr1

New member
אני אגב לא נכנס לשרשורים

המטופשים שיש פה.. אנשים פה כותבים מה שהם רוצים ושמים פס על אלו שרואים בקצב ישראל אני מדבר על הודעות תלושות מכל שירשור ובהם יש כל מיני הודעות על מה היה ומה יהיה.. מה גם שיש טיפשים שרושמים את הספוילר בכותרת וולט מת 208

Elsewhere

New member
ולי שאלה אלייך-

כמה פעמים עוד נגיד שלא כולם משתמשים בפונקצית 'קיפול שרשור'?

Palindrom

New member
אפשר אגב הסבר בעניין הזה?

האם הכוונה שאפילו שרשורים בעלי 200 הודעות לא מקופלים אצלם? או שכמו אצלי, השרשור מקופל רק החל ממספר מסויים של הודעות?

רבקהrc

New member
איפה יש את האפשרות הזו?

שעה אני מחפשת בכל מקום בתפוז... אולי זו אופציה למנהלים בלבד?

רבקהrc

New member
ותשובתי היא:

א. איפה יש את האופיצה לשנות שהשרשור לא יתקפל? - כפי שראיתי מזמן בפורום אחר הסבר שהשרשור תמיד יתקפל לאחר 36 תגובות. יש מישהו שאצלו זה לא מתקפל? ב. עדין ההודעה נמצאת בשרשור על הפרק הספציפי ואפשר לראות שההודעה נמצאת בשרשור על הפרק החדש...

למעלה