הודעה זו לא קשורה לקבלה לרפואה

הודעה זו לא קשורה לקבלה לרפואה

ייאלה אני מקורית היום!!! באושר רב ובלי יגון ושום דבר קודר אני מודיעה בזאת שמחר אני ניגשת לבגרות האחרונהההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!! אבל לא בשביל זה פתחתי הודעה חדשה! אני צריכה את עזרתכם.. זה לא קשור אליכם אבל את אנשים טובים ותנסו לעזור לי נכון?! ): אני ריכה עבודה לקיץ! זהו מחר מסיימים לחרוש וצריך להתחיל לעבוד! אני מחפשת כ-ל עבודה באמת לנקות לשטוף לטפל ללמוד להקליד הכול! יש לי נסיון הדרכה רב ונסיון בטיפול בילדים! מורני תעיד עלי שאני גם טובה בלימודים אז אני יכולה לתת שיעורים לילדים. בקיצור בטוח אחד מכל האנשים הנחמדים פה יש לו דוד נחמד שצריך איזה עובדת לאיזה עבודה! אני כבר במשבר וככל שעובר הזמן יש פחות סיכוים): הלף מי????!!! אוהבת את כולכם ובעיקר את אלו שלא התקבלו (נו הם רוב פה:) ) ענבר

kontsy

New member
אני מצאתי עבודה..

בטיפול בילדים דרך אתר בייביסיטר. תוך שבוע היו לי 3 הצעות שאחת התאימה לי. אם יש לך שאלות אז בכיף. http://www.babysitter.co.il/

מסטולון

New member
גם אני ניגש מחר לבגרות האחרונה=]

חשמל וקרינה וחומר? שיהיה בהצלחה בכל אופן. הממ בעיקרון תנסי לעשות סיבוב ולהשאיר את הפרטים שלך בכל מיני מקומות. מסעדות וכו', פשוט בכל מקום. זהו.

מה עם...

זה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1523&msgid=80795469

מי ישלם לתיכוניסטית

ללא כל הכשרה ע תיכונית מעל 5 אלף בחודש?! ואני כמעט בטוחה שגם אני שלחתי מייל לבדוק.. א לא אני אשלח שוב אין לי מה להפסיד:)

Corpus Magnus

New member
ארס מדוזות חחח... ../images/Emo181.gif

זרקת אותי בפלשבק מטורף לשנת 2001, שבה צללתי בשארם א שייח ונקלעתי עם חבר שלי לתוך נחיל מדוזות חוטים סגולות, למזלינו הרב ביותר, המדוזה הסגולה אינה משחררת ארס, או אולי הארס שלה לא בא לביטוי כנגד עור אנושי - מה שכן זה היה מפחיד - להיות במרכז ענן של אלפי מדוזות.

אפשר להגיד

שההודעות שלי ציניות.. אפשר להגיד שהן ילדותיות ולא רציניות. אבל זה מה שאני לפעמים צינית לפעמים גם ילדותית.. אבל למרות שקראתי עוד פעם את ההודעה אני עדין לא מצליחה להבין מאיפה כל המרמור. פאקצה עלי?! לא משנה אם אחרי זה הרגשת יותר טוב אז בכייף:)

Y a n i B

New member
למה להיעלב? למה להכביר מילים?

אז אמר פאקצה (באופן אישי אני מסכים). נו, קרה משהו? זה עדיין לא אומר שנסי חווה משבר נפשי.

לא אמרתי שהוא חווה משבר נפשי

אבל גם אם אתה קורא הודעה בפורום של מישהי שנשמעת כמו פאקצה וגם אם היא באמת ממש ממש ממש פאקה ככה עם מיני ורדרד כזה. מה הסיבה שאדם בוגר שמרוצה מעולם יגיב משהו שפשוט יעלם ויעבור לשרשור הבא. זה היה מירמור... וגם אם אתה היית בא מקיבוץ והיו קוראים לך פאקצה היית נעלב! נ.ב. מה לא אהבתם? את השגיאות? (סדר אני דיסלקטי זה עדין א מונע ממני לסיים את הבגרויות עם ציונים מעולים שבעזרת השם יכניסו אותי בשנת לימודים הבאה לפקולטה) מהנסוח? לא נראה לי שיש לי בעית ניסוח כל כך קשה.. בכל זאת ציון טוב בספרות לא מאפשר את זה:) בכל מקרה זה לא משנה כשאמרתי שיהיה לו כייף בהודעה הקודמ באמת התכוונתי שיהיה לכל האנשים בעולם הזה (חוץ מלאלו שלא מגיע להם) כייף כל יום כל ניום!

moran f

New member
מהמקלדת הדביקה

מצטערת, אבל הכפלת האותיות והסימנים עושה כואב בעיניים.

למעלה