הודעה זו לא קשורה לקבלה לרפואה

אני אסים לב

אני אסים יותר לב לעינין הסימנים לגבי המקלדת כן היא דפוקה ומחסירה המון אותיות אבל זה לפטופ יהיה קצת קשה להחליף אותה. ענבר

moran f

New member
השמטת אותיות זה ההפך מהבעיה

הבעיה היא הכפלת אותיות (ככההההההה).

חח

זה בגלל ההתלהבות:) בתור ילדה שחוברת הבגרות שלה צבעונית להפליא ומכוסה במדבקות (הקלות) לסיים 6 בגרויות בפחות מחודשיי זו הרגשת הקלה מטורפת( זהו עכשיו חודשיים בלי הריטלין מהגעיל הזה:) זה לא מאפיין של כל ההודעות. ולגבי הבחור ורניסה בסדר בסדר הבנתי אתכם מבטיחה מהיום ההודעות שלי יהיו רק בסגנון התשובות שלי בספרות כמו כן, ברצוני להביע את התנצלותי הכנה אם אחד מחברי הפורום נפגע מהדרך בה תמללתי את הודעתי המקורית ובנוסף אני מבטיחה להשתדל מעכשיו שכל הודעותי יהיו רק בנושא הקבלה לרפואה והסכמים כי זה פורום רציני ואלו ה הנושאים שמין הראוי (פוי מין לא ראוי) שבהם יעסקו נושאי השיחה בפורום. ענבר:)

Veronica007

New member
אל תהיי ילדותית

(למרות שמותר לך- את ילדה)- את יכולה לדבר על מה שבא לך, ההצעות שלי היו רק כדי שיהיה יותר קל לקרוא אותך

זה דווקא נחמד

לעשות לפעמים כל מיני דברים שילדים עושים.. כמו לחוק להדבח ודברים שאולי אתה לא זוכר כי זה היה מזמן פעם אהבת לעשות. אז נכון יש ה חבר'ה שרוצים ללמוד רפואה והם אנשים ריניים ובוגרים ולצחוק בגילם ובמעמדם זה לא מתאים אבל בגלל זה לוותר על שמחת החיים שלי? לא נראה לי.. ואם עליונות אינטלקטואלית מפריע למישהו לקרוא את ההודעות שלי אז שלא יקרא הן גם ככה ידברו על דברים שלא מעינים אותו כמו צחוק וכאלו. ענבר (אל תעלבו אני צינית) ועוד סוד קטן, המראיינים של האוניברסיטאות לא נכנסים לפה אז אם לרגע תורידו טיפה אוויר ותזרו להיות אותם אנשים השווים לכולם כן גם לפאקצות שלא הצליחו לסיים כיתה י'' תזכרו לרגע שאנחנו סה"כ כולם מתחרים להשיג את תפקיד הרוא שזה נחשב ומכובד אבל אף אחד פה לא רשם בעדיפות ראשונה לתפקיד אלוקי!

moran f

New member
יש ויש

לך זה אולי נורא נחמד לכתוב ככה, לאנשים שצריכים לקרוא אותך זה הרבה פחות נחמד, ולא בגלל "עליונות אינטלקטואלית" אלא כי זה באמת נורא לא נוח לקרוא עם הכפלת אותיות וסימנים. את לא רוצה להתחשב בזה? זכותך. אבל את יכולה לצפות לכך שזה יהיה הרושם שאנשים יקבלו ממך, וכשהצורה כל כך בעייתית קצת קשה להתייחס לתוכן.

שמעי

לרגע לא הייתה לי בעיה עם זה שלכם יש בעיה. אני אתחשב בזה אני לא אתחיל לרשום בפלסוף ולא אתחיל חוג את חיי ואת ההודעות בפורום סביב הקבלה! אבל אני אתחשב. הדבר היחידי שהפריע לי זו הקביעה של נסי שאני פאקצה. אבל אפילו כוח או רצון להתווכח איתו אין לי. שיהיה בריא מבחינתישיאמין שאני פאקצה פרחה או מה שהוא רוצה! אני גדלתי והתחנכתי בקיבוץ, אני גאה על כך ואני גם לא נוטה לשפוט אופי של אנשים עפ"י הודעות בפורום ובטח ובטח שלא עפ"י הודעה אחת שמטרתה להראות קצת רגשות של התרגשות ושמחה עם כל הדיכאון והרצינות פה.

moran f

New member
אבל זה בדיוק מה שאמרתי לך

כל דבר שאת עושה, פחות או יותר, תורם לדעה של אנשים אחרים עלייך. ככה זה בחיים. כתיבה עם הכפלת אותיות נותנת רושם מאוד מסויים, וכמו שאמרתי גם מאוד מקשה (לפחות עלי) על ההתרכזות בתוכן ולא בצורה. זה הרושם שאת יוצרת. זה לא רושם סטטי, דברים יכולים להשתנות, אבל כשיש יותר מהודעה אחת שלך שמתובלת בהכפלות, זה בהחלט מתחיל ליצור רושם חזק יותר. זה שאת רוצה ליצור התלהבות ושמחה זה מצוין. יש לא מעט דרכים לעשות את זה, רובן אם לא כולן טובות יותר מהכפלת אותיות.

Veronica007

New member
2 הצעות ייעול:

א. בלי הכפלת אותיות, זה מאפיין פקאצתי מובהק ובגלל זה נסי אמר את זה ב. תבדקי את ההודעה שלך לפני שאת שולחת, אם חסרות אותיות בגלל המקלדת תוסיפי אותן

מה נסגר אתכם?

צאו לאנשים מהוריד! זאת רק הודעה בפורום! אתם מעבירים פה ביקורת כאילו מדובר באיזה מאמר בעיתון מכובד. שתכתוב מה שהיא רוצה איך שהיא רוצה. עד כדי כך משעמם לכם?

ברור שלא היחידי ואני לא בטוחה אם בכ

לל. אבל אם הבודקים של משרד החינוך מסתדרים מעולה עם השגיאות שלי והניסוח שלי ומעריכים אותי ברמה גבוהה למרות כל אלו אני לא רואה סיבה שזה יפריע עד כדי כך לאיזה מישהו בהודעה בפורום באינטרנט! ענבר:)

moran f

New member
אולי כי...

לבודקים שלך יש הוראה להתעלם משגיאות כאלו בזכות אוסף המדבקות הצבעוניות שלך, אבל לנו לא?

הוראה להתעלם מהם בחישוב הציון

ולמרות השגיאות הם מצליחים להבין ולהעריך את התוכן בציונים שאוולי לא משקפים יכולת אבל בהחלט סוללים את הדרך הקשה לפקולטה.. ענבר:)

moran f

New member
ושוב

משלמים להם כדי להתאמץ ונותנים להם הוראה להתעלם. לאנשים באינטרנט הרבה פעמים לא תהיה סבלנות כזו. זה הכל ענין של הרושם שאת יוצרת ושאת רוצה ליצור. בעיקר כשהביקורת לא הייתה על שגיאות הקלדה או דקדוק אלא על הכפלת אותיות מופרזת, דבר שלא נראה לי שמוסבר ע"י ליקוי למידה כלשהו.

נכון כשם כן הם בודקים

זה תפקידם על זה משלמים להם ובגלל זה הבאתי להם את הטופס.. לא זכור לי שאף אחד מונה פה לאחראי ביקורת כתיב ותוכן של הפורום וממש לא זכור לי שפרסמתי את ההודעה בשביל לקבל ביקורת או בשביל שיבדקו לי אותה! האיזכור של הציונים שלי לא בא ע"מ להשוות בין הבודקים לאנשי הפורום עם הטענות בשרשור! ואני מתקשה להבין איך הגעת להשוואה הזו. ולגבי הרושם? אם מישהו רוצה לנתח אופי או אשיות של אדם אחר עפ"י הודעה אחת או שים בפורום שיבושם לו נשמע לי רדוד! אבל זכותו המלאה לחשוב מה שהא רוצה. להגיב ולכתוב בתגובה את דעתך בניסוח שתסלחו לי על הבוטאות וחוסר הנימוס אינפנטילי "אבל למה לכתוב כמו פאקצה" הוא מיותר שיפוט אופי רדוד וחסר טעם שהוא אחד הסיבות לאיך שהפורום הרבה יותר מכוער בציוויו ממה שהיה. וכל עוד אני לא פוגע באחרים אז אם לא נאה לו לקרוא את התגובות שלי שיקפוץ לי ואם אחרים מקבלים עלי רושם ותופסים אותי כפאקצה שיהנו. אני מקווה שהם לא ממהרים לשפוט ככה אנשים גם במציאות.. ולהגיב במסרים על משהו שלא נראה לך או לחלופין לכתוב תגובה מסבירה והגיונית הוא בהחלט מעשה אפשרי ונבון ותגובה אינפנטילית להודעה אינפנטילית לא מוסיפה הרבה כבוד.. ענבר

אין ספק

וגם אני דיסגרפית, ועושה שגיאות כתיב. אבל... ותמיד מגיע אבל... אנחנו לא כותבים בפורום כאילו הוא בחינת בגרות? נכון? ולכן לפעמים שאנחנו שמים את השפה במקום נמוך יותר וכותבים כתיבה דיבורית, זה פוגע קצת בחלק מהפורום. אישית - אני בעד לשמור על שפה כתובה, גם אם לא גבוהה במיוחד - אבל שפה כתובה. משתדלת למעט ב"סבבה" ו"שוס".

../images/Emo12.gif

נסי הכל בסדר

למעלה