הודעה חדשה לכל חברי הפורום
לדעתי זו הודעה מאוד חשובה.. אני לא נכנסת כל יום לפורום הזה אבל אני נכנסת ומשלימה את כל מה שכתבתם ואת הספיישלים שעשיתם בזמן שלא נכנסתי..ואני גם מגיבה.. ואני חייבת להגיד שזה פשוט מבאס להיכנס כל פעם לפורום ולראות ששוב יש ריבים לגבי הזוגות הכוכבים.. לדוגמא בספיישל של רוברטה ודייגו..נכון לא היו צריכים להכניס את מיגל ומיה לספיישל אבל למה לריב ולהתחיל לקלל ולהעליב את מעריצי הזוג מ"מ
אנשים רואים כמה ריבים יש פה ובורחים מהפורום וזה מאוד חבל
אני מעירה את ההערה הזאת כדי שיהיה הרבה יותר כיף להיכנס לפורום ולדבר פה..זה לא פורום תחרות של איזה זוג יפה יותר..זה פורום של כל הנובלה הזו וחבל להרוס את הפורום הזה שהוא מאוד מלא ועם אחלה פעילויות ומשחקים וספיישלים ורואים שאתם משקיעים פה.. אני מבקשת בשמי ובשם כולם(אני בטוחה שהרבה מסכימים איתי) תפסיקו את הריבים על הזוגות...כאשר אתם רואים שמישהו מלכלך על הזוג שאתם אוהבים פשוט תתעלמו אל תגיבו לזה בכלל..תעשו כאילו ההודעה לא קיימת..אפילו אל תכתבו שלא צריך לדבר ככה ובלה בלה בלה..לצערי יש אנשים שעושים סתם כדי לעצבן אנשים(ואני לא אומרת שמות או משהו כזה אז אל תתנפלו עליי) אני לא אומרת שיש אנשים כאלה בפורום אבל אי אפשר לדעת.. שוב אני מבקשת בכל לשון של בקשה תפסיקו את הריבים ובואו נתכתב בפורום הכל כך נחמד הזה בדרך נאותה וחברותית
לדעתי זו הודעה מאוד חשובה.. אני לא נכנסת כל יום לפורום הזה אבל אני נכנסת ומשלימה את כל מה שכתבתם ואת הספיישלים שעשיתם בזמן שלא נכנסתי..ואני גם מגיבה.. ואני חייבת להגיד שזה פשוט מבאס להיכנס כל פעם לפורום ולראות ששוב יש ריבים לגבי הזוגות הכוכבים.. לדוגמא בספיישל של רוברטה ודייגו..נכון לא היו צריכים להכניס את מיגל ומיה לספיישל אבל למה לריב ולהתחיל לקלל ולהעליב את מעריצי הזוג מ"מ