הודעה חדשה לכל חברי הפורום

TuTyBoP15

New member
הודעה חדשה לכל חברי הפורום

לדעתי זו הודעה מאוד חשובה.. אני לא נכנסת כל יום לפורום הזה אבל אני נכנסת ומשלימה את כל מה שכתבתם ואת הספיישלים שעשיתם בזמן שלא נכנסתי..ואני גם מגיבה.. ואני חייבת להגיד שזה פשוט מבאס להיכנס כל פעם לפורום ולראות ששוב יש ריבים לגבי הזוגות הכוכבים.. לדוגמא בספיישל של רוברטה ודייגו..נכון לא היו צריכים להכניס את מיגל ומיה לספיישל אבל למה לריב ולהתחיל לקלל ולהעליב את מעריצי הזוג מ"מ
אנשים רואים כמה ריבים יש פה ובורחים מהפורום וזה מאוד חבל
אני מעירה את ההערה הזאת כדי שיהיה הרבה יותר כיף להיכנס לפורום ולדבר פה..זה לא פורום תחרות של איזה זוג יפה יותר..זה פורום של כל הנובלה הזו וחבל להרוס את הפורום הזה שהוא מאוד מלא ועם אחלה פעילויות ומשחקים וספיישלים ורואים שאתם משקיעים פה.. אני מבקשת בשמי ובשם כולם(אני בטוחה שהרבה מסכימים איתי) תפסיקו את הריבים על הזוגות...כאשר אתם רואים שמישהו מלכלך על הזוג שאתם אוהבים פשוט תתעלמו אל תגיבו לזה בכלל..תעשו כאילו ההודעה לא קיימת..אפילו אל תכתבו שלא צריך לדבר ככה ובלה בלה בלה..לצערי יש אנשים שעושים סתם כדי לעצבן אנשים(ואני לא אומרת שמות או משהו כזה אז אל תתנפלו עליי) אני לא אומרת שיש אנשים כאלה בפורום אבל אי אפשר לדעת.. שוב אני מבקשת בכל לשון של בקשה תפסיקו את הריבים ובואו נתכתב בפורום הכל כך נחמד הזה בדרך נאותה וחברותית

bigmomentom

New member
צודקת לחלוטין+../images/Emo91.gif

אני מציעה שאם אתם נתקלים בהודעה משמיצה, במקום לענות לה ולפתח שרשור שלם שסתם דוחף הודעות כלפי מטה, תשלחו את תגובתכם למשמיץ באמצעות כתיבת מסר וגבי ימחוק כל דבר מהסוג הזה. ובחייאת, כולה סידרת טלוויזיה, בשביל מה כל הרפש שאנשים שופכים פה. כל אחד זכאי להחליט מי מהזוגות הוא הפייבוריט שלו מבלי להשמיץ את הזוג השני. קצת פרופורציות, אנשים!

brunu

New member
../images/Emo45.gif

אתם צריכים להבין שלכל אחד יש העדפות ואהבות משלו ואתם צריכים לכבד זאת. ברור שמותר להגיד שזה וזה זוג יותר יפה ''לדעתכם'' אבל כמובן בצורה יפה ומנומסת ולא לפתח ריבים.

TuTyBoP15

New member
ג'ומפפ

מקפיצה...חשוב לי שכולם יראו את ההודעה הזו ויגיבו לה ויכתבו את דעתם

eveligne406

New member
אבל הבעיה היא

ואני כל הזמן נתקלת בזה.. כל פעם שאני אומרת משהו על מיהמיגל ישר מתנפלים עליי "מהה הם לא שוויייםםם אפילו במקסיקו הם הזוג הכי לוהט אמרו ככה במקסיקו !" וישר מתחילים להריץ סקרים וכתבות וזה נורא מעצבן כאילו מה מצידי שכל העולם יעדיף את רוברטה ודייגו , זה שהם אומרים ככה זה לא אומר שזה מה שנכון... וזה לגמרי מוציא את החשק להכנס לפורום...באמת...תפסיקו כבר לחשוב שמה שמקסיקו חושבים זה מה שנכון... שיחשבו מה שבא להם למה אתם חושבים שזה מה שישכנע אותי פתאום לשנות את ההעדפות שלי?

TuTyBoP15

New member
אני מסכימה איתך ו..

אני מבקשת ממך לטובתך ולטובת כולם להתעלם ממך.. זה באמת מאוד מעצבן..שחבל על הזמן ולא שווה לך להתעצבן סתם.. סבבה את אוהבת את מיה ומיגל יותר אני אוהבת את רובר ודייגו יותר..אנחנו לא נריב בגלל זה..להפך
צריך לחיות ולהתכתב פה בצורה חברותית
כי אם ככה הפורום לא ישרוד עוד הרבה זמן...

brunu

New member
../images/Emo45.gif

סקרים והצבעות זה סבבה וגם להביע דעות אבל כמו שציינתי הכל בפרופרציות הנכונות

סוכריה16

New member
מזל"ט על הניהול!!!!!!../images/Emo24.gif

יפה שהחלטת לעזור לגבי!! רק עכשיו קלטתי שאתה כחול פה חח

brunu

New member
../images/Emo9.gif

חח אני רק מחליף אותו ליומיים תודה

אני מסכימה../images/Emo45.gif

אבל תשמעו אני תמיד מגיבה כדי שיפסיקו כאילו ארוית אני יודעת שהתכוונת אליי אבל לדעתי חשוב להגיד כשמעליבים את המעריצים..וגם הגבתי שיפסיקו ואמרתי בפירוש שזה אסור וכל אחד אוהב את הזוג שלו אבל כולם ממשיכים... עכשיו ניתן לריב הזה לרדת למטה ונראה איך יהיה בהמשך!

TuTyBoP15

New member
אוקיי...אבל סוניה

אני לא התכוונתי אלייך..אני לא יודעת למי התכוונתי כי אני קראתי את התגובות ולא ממש התייחסתי לאלה שכתבו את זה עכשיו לטובת כולם ועל מנת שהריבים יפסיקו אז לא צריך להגיב לשטויות חסרות טעם
אפילו לא לבקש שיפסיקו כי גם בלי כוונה זה יוצר ריבים... בבקשה מכולם...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gifצודקת...

מי שרוצה יכול לכתוב את דעתו, אבל לא צריך להגיע לריבים.. וברור שלא לקלל ולהעליב...

סוכריה16

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה ובעיקר דיי עם הוויכוחשל אנהי ודולסה. ואני מתכוונת להפסיק עם זה וממש לא לענות לאף אחד שיתלהב עם דולסה.. זה נראה לי כל כך מטופש לריב על זה. ואני מתכוונת אם כל כך מפריע לכם שאני מגיבה על תמונות, ונכנסת לספיישלים של דולסה אז גם את זה אני לא אעשה. הדבר היחיד שם שאמרתי היה שלדעתי דייגו לא מתאים לדולסה כי מגיע לה אחד יפה יותר.. לא יודעת... אבל זהו.. אני אתרום תחלק שלי ותתרמו גם אתם.. מי שרוצה להעליב את האנשים של הסדרה שהוא רואה ססבבה.. רק שתדעו שאין כזה דבר טובה יותר, יפה יותר ובלה בלה.. בגלל שזה עניין של טעם, חוץ מזה אף אחת לא עולה על אף אחד.. שתיהן משחקות יפה נראות יפה ואם הן חברות למה שאני אריב עליהן!?!?

סוכריה16

New member
אהה חות זמה שזה נהיה מפגר

שבתור מעריצה של אנהי כל המעריצים של דולסה רואים אותי כמו אחת שאוכלת ת'לב , ששונאת אותה.. וכל השטויות שקראתי בפיישל, אתם חיים בסרטים חמודים... פשוט סרט אחד גדול. אני מודה שאני אוהבת את אנהי אבל אין לי שומדבר נגד דולסה.. תתבגרו ודברו דברים נכונים, וluisannananan הזה שאפילו לא מכיר אותי שישתוק .. דפוק... זה הייתה בדיוק פעם ראשונה שדחפתי את מיה ומיגל כי כשאמרתי שהם לא מתאימים האנשים שם בעצמם אמרו שיותר ממיה ומיגל.. וזה היה חסר טקט...

חחח דיקלה אל תתעצבני

את ראית שאני הגנתי עליך...אתצודקת הכל עניין של טעם וצריך להתבגר..יש אנשים שרבים כדי לנצח במשהו אבל אני עדיין לא הבנתי במה...

למעלה