הודעה חדשה לכל חברי הפורום

סוכריה16

New member
ברור שאני אתעצבן!

כי זה משמ טמטום!!!! הם מגנים על דולסה כאילו לא יודעת מה! מפחיד בכלל לרשום מילה!! מה זה הדבר הזה!?!? ועוד הילד הזה, היה לא פחות מפעמיים בפורום הוא בכלל לא צודק שהוא אומר שאני דוחפת אותם בכל מקום .. זה שניהים וויכוחים זו ממש לא אשמתי.. ואותו מעצבן שאני מדברת על אנהי ופונצ'ו בגלל זה הוא חושב שאני שונאת את דולסה וכל מה שהוא רשם.. וזה ממש מפגר!!! ככה כולם חושבים.. ופאק! מלא פעמים דיברתי יפה על דולסה.. מלא!! אני כל הזמן אומרת שהיא יפה, אני אוהבת אותה רק לא כמו את אנהי.. הם צריכים להבין שאם אני מדברת על אנהי זה כי הפורום גם שלה.. ולהפסיק להתנהג בגועליות.. כי זה מה שאני מרגישה1 הם חשובים שהכל סביב דולסה, מה לעשות שיש עוד שחקנים! זהו.. פרקתי את כל מה שיש לי.. וזהו.. אני לא אמשיך לריב פה עם אף אחד על דיעות. פשוט לא . כי זה דבר שלא שיתנה אף פעם, חוץ מזה אף מעריץ לא צריך להוכיח שדולסה/אנהי הכי טובה.. אין צורך לנהגן עליהן הן מהממות אז לא צריך לעניין בכלל מה אחרים אומרים, ובטח שלא להתחיל להעליב אחד ת'שני. כי מה שהיה עכשיו זה פשוט מלא מעריצים של דולסה שהתחילו לרדת על אלו שאוהבים את אנהי.. וזה היה מגעיל!!

../images/Emo45.gif

מלא לא כולה 2 אבל םעל דולסה יורדים מעריצי אנהי לא דווקא בפורום הזה אבל בכללי כולךם יורדים על כולם וזה רק אצל הבנות כי אצל הבנים אין ריבים בדרך כלל!!! אבל זה לא שווה ת'עצבים שלנו אנחנו אוהבים את מי שאנחנו רוצים!!!עניין של טעם!

סוכריה16

New member
חח נכון...

אני יודעת שדולסה יפה והכל אבל אנ נקשרתיותר לאנהי, אני מהת על האופי שלה, האי מצחיקה והכל.. אז מן התם אני מעריצה אותה. ואני מאמינה שאצלם זה ההפך. קיצר אני מקווה שזה יעזור במשוו וכמו שכולם עשו פה "כן מסכים \ מסכימה" ככה זה באמת יהיה... ונכון, זה רק שניים שהגיעו פתאום והתנפלו עליי ... אבל חוץ מזה לא חסר מתח על זה בין חברי הפורום וחל... צריך לדעת לפרגן לכולם.

TuTyBoP15

New member
אז דיקלה אני מציעה לך להתעלם

יש אנשים שעושים את זה סתם כדי לעצבן אחרים וזה לא שווה את זה... לדעתי אף שחקן או שחקנית שווה את העצבים שלנו ואת הריבים האלה.. זה גם לא בריא להתעצבן...וזה גורם לקמטים
אז בבקשה מכולם להתחיל לקחת הכל בפרופורציות... אין בעיה שתביעו את הדעה שלכם אבל לאף אחד אין זכות לכעוס על אחר בגלל הדעה שלו
כך שאם מישהו אוהב את דולסה ומישהו אוהב את אנהי זה שאוהב את דולסה אין לו זכות להגיד שאנהי מכוערת ושדפוק מי שאוהב אותה ולא יודעת מה ובדיוק ההפך לגבי המעריץ של אנהי וכמובן שזה תקף לכל השחקנים..מדייגו ועד מיירה ואסטבן
קפיש

סוכריה16

New member
קפיש../images/Emo24.gif

חחחחח ... מצחיק אבל נכון כל מה שאמרת.. לא שוה להתעצבן. חוץ מזה מי שרוצה לאמר שדולסה מושלמת והכל יכול פשוט לרשום, לא צריך להשוות לאנהי, עזבו את זה שזה יופי שונה לגמרי ואי א]פפשר להשוות.. הוא בכלל בהירה עיניים כחולות שיער בלודיני כזה, והשנייה שחומה יותר שיער אדום.. זה כמו שאף פעם לא השוויתי בין נטליה אויירו לשרה מלדונדו, כל אחד והיופי שלו. ולאנהי לא היו הרבה מעירצים אם היא הייתה "מכוערת" כמו שקראו לה פה, וכנ"ל עם דולסה. כנ"ל ההפך.
ואני מקווה שזה יסתיים.. ושכולם יסכימו איתך, את צודקת במליון אחוזים.

brunu

New member
אני מציע...

לחזור לדון על זה שגבי יחזור וכך ינקטו צעדים התאם - בינתיים זה חסר תועלת כי אנשים לא מתייחסים

סוכריה16

New member
אפשר לנסות שוב תמשחק של לירן...

שכל מעריץ של מי שהוא לא מעריץ יאמר מילה טובה על האחרת!?

סוכריה16

New member
אבל שוב?!?! חחח.. יהרגו אותנו..

אז אני אנסה.. וזו תהיה פעם אחרונה בהחלטטטטטטט.. אם הדברים ימשיכו המנהלים ימחקו הודעות או שנלמד להתעלם.. אבל אני מקווה שלא יחזור

בדרך תעירי ת'פורום

כי הוא נרדם.. דיי הפורום ממש יבש!!!!! צריך לתת לו מים אחרת הוא יתייבש.. בנתיים הוא צמא אבל גם זה לא טוב!!! אני לא מבינה למה הוא לא זז לשום מקום!!

למעלה