הודעה חשובה לחברי הפורום.....

מתנדב

New member
הודעה חשובה לחברי הפורום.....

יש כאן גולש אחד שנקרא טרול, אותו גולש נכנס בכמה ניקים שונים, כגון: http://www.tapuz.co.il/pcards/showcard.asp?forumuserid=491210 http://www.tapuz.co.il/pcards/showcard.asp?forumuserid=491053 http://www.tapuz.co.il/pcards/showcard.asp?forumuserid=216316 אותו גולש דינו כטרול תוכלו לקרא מאמר כאן בנושא הטרולים אי לכך אני מבקש מכל חברי הפורום לא להגיב להודעותיו, ולא להתייחס אליו, לתת לו לדבר עם עצמו... היות וההודעות הראשונות שלו שנמחקו נשלחו לו מסר הן על ידי והן על ידי המנהלת השניה יויו, ואותו טרול החליט להתעלם מהמסרים ולא להגיב להם, וכל הודעותיו הן שקריות ללא כל בסיס, ובפרט שהוא כתב שאני מאשר לו לעשות טסטים בפורום שזה שקרי לחלוטין, ולא היה הודעה אחת שהוא כתב והציב בפורום שדבריו הם אמיתיים ונכונים אי לכך, אין להגיב להודעותיו כלל וכלל ולא להתייחס אליו כלל..

mayakol

New member
אתה צודק...

אבל הוא הרי מאיים ש... ואפשר להתסתכל בחתימה הזמנית שלי כדי לראות...

התולעת 1

New member
לא הבנתי

אני הנו יהודי אדוק ידוע. ייחוס לי פעולה המקובלת בעיקר בנצרות - והמכוונת כלפי דתות אחרות, לרבות כנגד היהדות - הנה פסולה בתכלית, ויש בה משום האשמה שלא כדין ב''עבודה זרה''. אף אדם איננו חפץ שתודבק לו בעל כורחו תווית של ''עבודה זרה'', לבטח לא יהודי מאמין, ולבטח לא לי. גם אם לא היה כל דימוי שלילי דבק בתיבה ''מיסיונריות'', הרי שישנה זכות לכל אדם לבל יכנוהו בתארים לו לא, ולבל ייחסו לו פעולות ומעשים לא לו. קל וחומר כפי שאירע בנסיבות דנן, כאשר ניסית לייחס פעולה בעלת גוון שלילי - מנקודת מבט פנים-יהודית - לגבאי.

KickMissioner4

New member
אז הסבר:

הוא לא קרא לך "מסיונר". הוא קרא לך "טרול". הסיבה היא שאתה מציף סדרתי של הודעות שכבר נענו. כדי שאנשים לא יחשבו שלהודעותיך אין תשובה, עניתי אני עליהן. השאלה הגדולה היא למה מתנדב מחק את הודעותי ולא את הודעותיך... נ.ב. לגבי המונח "מסיונר" עניתי כאן.

אוקי,

אז תן שם חדש בעברית המתייחס ליהדות למסיונריות וזאת לא תהיה עבודה זרה, אבל העקרון נשאר זהה- אתה מפרסם את ההודעות המחב"תיות שלך במגוון פורומים. איך אתה היית קורא לזה?

התולעת 1

New member
רבי יהונתן אייבשיץ

בואו נראה את גודל הערך והמעלה של מי שמתבונן סביבותיו כדי לקרב את האחים התועים כדי לגרום לאהבה, אהבה בינינו לבין אבינו שבשמים ובין אחינו אלינו. אומר רבי יהונתן אייבשיץ בכלל מחיה המתים זה להחזיר בתשובה את הרשעים כי הם מתים אמיתיים וע``י תשובה הם חוזרים להיות חיים וזוהי תחית המתים האמיתית. ביד

KickMissioner4

New member
טוב ויפה...

אבל למה על ידי שימוש בחומר מסיונרי שכבר הופרך, לעיתים אפילו מועתק מאתרים נוצריים? אין לי בעיה עם ההחזרה בתשובה, אך יש לי בעיה עם נסיון מודע להטעיה של הציבור.

אתה נשמע כמו

מכונה שתיכנתו אותה. מבחינתנו מחב"תיות היא למעשה "אסיפת האחים התועים" אתה אומר. כנ"ל המיסיונריות בשביל הנוצרים. עדיין לא הבנתי מה ההבדל.

התולעת 1

New member
''פעולה להפצת דת מסוימת בקרב בני דת

''פעולה להפצת דת מסוימת בקרב בני דת אחרת''

KickMissioner4

New member
חשוב לקרוא גם כאן:

"טרול" הוא מי שמציף הודעות. ניתן לשים לב שהניק המדובר לא הציף הודעות, אלא דאג שהודעתו לא תמחק (זאת משאלה הגיונית לחלוטין שכל גולש היה רואה אותה ככזו). "מסיונר" הוא מי מנסה להכשיל אחרים על ידי שטיפת מוח, ושקרים. "מתנדב" מוגדר ככזה עקב מחיקות ההודעות שהוא מקיים בצורה סלטיבית ביותר. *לגבי הודעות פרטיות: המסיונר משקר, מכיון שהמסר שנשלח על ידי המנהלת "יויו" נענה בהסבר מפורט (לא התקבלה תשובה על ההסבר). המסיונר עצמו לא שלח כל מסר אישי. *המסיונר אישר לעשות טסטים בפורום על-ידי מעשיו ולא על ידי דבריו. הוא פשוט לא קלט את הדקויות של משפט זה, ולכן הוא חשב שזהו שקר. *המסיונר משקר בכותבו ש"כל ההודעות הן שקריות ללא כל בסיס". ההודעות של הניק 00000000000000000000 נכתבו כתגובה למסיונרים שהביאו "הוכחות" חסרות בסיס לנכונות הדת. תגובתו של 00000000000000000000 היא תמיד מענה הגיוני ושקול (ללא כל התגרות) שבודקת בצורה לוגית את נכונות טענות המסיונרים. "מתנדב" מוחק בצורה סלקטיבית הודעות של גולשים, כשהוא משאיר רק את אלו של המסיונרים.

התולעת 1

New member
מיסיונריות איננה מקובלת ביהדות

מיסיונריות הנה שידול אדם להמיר את דתו בדת אחרת, וכידוע, איננה מקובלת ביהדות. הרשה נא לי להפנותך לספרות הענפה בנושא. כך, למשל, תוכל להעמיק את ידיעתך בסוגיה זו באנציקלופדיה העברית, הוצאת חברה להוצאת אנציקלופדיות בע''מ, ירושלים תשל''ג, כרך עשרים ושלושה, עמוד 353, בערך ''מיסיון'' המגדיר מפורשות ''מיסיון'' אך ורק כ: ''פעולה להפצת דת מסוימת בקרב בני דת אחרת'' (ההדגשה בקו - של הח''מ). . כיוון שמיסיונריות הנה, בתנאים מסוימים, במדינת ישראל גם בגדר עבירה פלילית לפי חוק העונשין תשל''ז 1977 (ראה ס' 174 א', 174 ב' וס' 368 לחוק העונשין תשל''ז 1977), וכיוון שבמדינת ישראל חי חלק ניכר מהעם היהודי אשר סבל במשך דורות ניסיונות להמרת דת בכפיה ותוך עינויים קשים - לפעולת המיסיונריות דימוי שלילי ומרתיע, כפעולה שהציבור סולד ממנה וממחולליה.

yoyo10

New member
אני חושבת שהפורום הזה הוא בית חם

לכל מי שמעוניין לצור דו שיח פורה בין הצדדים רק חבל שיש טרולים ברשת ש"מקלקלים" לנו את האווירה. אם רק הטרול היה עונה לי על המסרים היה נחסך כאן המון בלגאן

התולעת 1

New member
זאת בעיית פרנסה

יתכן, ובמידה ,שהוא וחבריו לא היו משמיעים את דיעותיהם,השכם והערב,הם היו מחוסרי פרנסה

KickMissioner4

New member
"כל הפוסל במומו פוסל"

ארגוני ההחזרה בתשובה מקבלים מקופת המדינה מליונים (ויש הרבה ארגונים כאלו), בעוד שארגונים שאולי עשויים להחשב כ"מוציאים בשאלה" (דוגמת "דעת אמת", או "חופש") הן מעטים ולא ממומנים על ידי המדינה. אני ואחרים לא כותבים בשם אף ארגון, אך "תולעת" מנסה לגרום לאנשים לחשוב כאילו זה כך. אולי זו המשמעות האמיתית של "כל הפוסל במומו פוסל". התגלגלתי מצחוק...

למעלה