הודעה חשובה לחברי הפורום.....

חבר'ה, אפשר לקבל את תשומת ליבכם?

הפורום הזה אינו זירת קרב על נושא קיומו של אלוהים או חוסר קיומו. הפורום משמש מקום הידברות בין חילוניים ודתיים על מגוון נושאים. ויכוחים יתכנו, אבל לא כאלו שאתם מנהלים. הודעות שמטרתן להוכיח/להפריך קיום של אל לא מקובלות כאן, אז אנא הפסיקו זאת!

KickMissioner4

New member
../images/Emo45.gif אני בעד.

בכל מקרה, הפורום גם אינו במת הטפה מסיונרית. אישית אינני כותב בנושאי הוכחות/הפרכות אלא בתור תגובה למישהו אחר שכתב בנושא, כדי שלא יראה כאילו אין תשובה על דבריו. אנשים עשויים לטעות. הייתי אומר שכדי לשמור על אופי הפורום יש להבהיר למחבת"ים שזה לא המקום לכך. במידת הצורך אולי אפשר למחוק הודעות חוזרות ונשנות של מחב"תים טרולים.

פלסטיק

New member
אני בעד, ותוספות

אני חושב שב"הודעת מנהל הפורום" ירשמו הכללים האלו. כמובן שמנהלי הפורום יצטרכו לפעול לכך שהכללים הללו ישמרו חוץ מזה הייתי פותח לדבר הזה שרשור נפרד, שזה לא סתם יבלע.

KickMissioner4

New member
התנצלות:

זאת אולי ההזדמנות להתנצל על כך שקראתי ל"מתנדב" בכינוי "מסיונר", ועל הסערה שהתחוללה בפורום בעקבות הניסוי במערכת החדשה שלי לחסימת אפשרות מחיקת הודעות ולאיפשור מחיקה של שרשורים באופן אוטומטי. שוחחתי עם "מתנדב" במסרים אישיים ונראה כי הגענו להבנה. אני מאחל לדיוני הפורום להמשיך להתנהל בצורה פוריה ובדרכי שלום. כל הצדדים יכולים לנהל דיונים תוך שמירה על תרבות דיון הוגנת, למרות אי-ההסכמה בנושאים רבים. זאת עשויה להיות אולי התחלת הדרך בהידברות בין דתיים לחילונים. לילה טוב לכולם.

מתנדב

New member
מבחינתי, ההתנצלות מתקבלת.....

אך חשוב לקרא את הודעת המנהל, שעידכנתי אותה אותמול בלילה, ויש לנהוג לפיה....

תריץ את הודעת המנהל בטאג-ליין

כי רבים מעדיפים לדלג על עמוד הבית של הפורום.

למעלה