הודעה חשובה לכולם

B R A Y E R

New member
מנהל
הודעה חשובה לכולם../images/Emo18.gif

מרגע זה ועד סוף העונה, חל איסור לפרסם מידע על עתיד הסדרה ע''ג הפורום. כמו שהיה נהוג בפורום בעבר, הכלל יונהג גם הפעם. העונה השניה של האי הולכת להיות הרבה יותר מותחת ומפתיעה, וכל פרט הכי קטן יכול להרוס את כל המתח וההפתעה. האיסור הקולקטיבי נועד כדי למנוע מכאלו שלא רוצים שזה יהרס להם לקרוא בטעות ספויילרים בפורום, ולכן גם הסימון "
" לא אפקטיבי. מי שיפרסם ספויילרים ע''ג הפורום - ההודעה שלו תמחק. במידה ואותו אחד ימשיך באופן שיטתי - הוא יסתכן בחסימה. שיהייה שבוע טוב לכולם

my life3

New member
מסכים לגמרי.. ההוא שכתב אתמול את הספויילר..

לגמרי הרס לי..

טוב אז כך

אני מצטהר לא ידעתי שאסור לפרסם דבר כזה כי אני ראיתי את זה הפרק הראשון בעונה השנייה סליחה

Rioter

New member
../images/Emo45.gif

[לא יודעת על איזו תקרית מדובר, אבל תומכת!]

8דושנקה8

New member
מצד אחד תומכת מצד שני זה לא הוגן כלפי כולם-

מה הבעיה בסימן
? אם מישהו לא מסוגל לעמוד בפיתוי זאת בעיה שלו לא?

Superboi

New member
מסכים איתך../images/Emo59.gif

בכול שאר הפורומים הסימן
מקובל (סמולוויל, אבודים וכו' - הרבה יותר מותחות מהאי).

Superboi

New member
../images/Emo59.gif

"חל איסור לפרסם מידע על עתיד הסדרה". "מי שיפרסם ספויילרים ע''ג הפורום - ההודעה שלו תמחק".

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמנסיון,

תמיד בשרשורי
יש את מי שבטעות, באמת שבלי כוונה, רושם בתגובה לספויילר ספויילר בעצמו בכותרת. בנוסף לזה, כמעט וכל הספויילרים מושגים בצורה לא חוקית(פריצה לאתר ערוץ הילדים, הדלפה מהצילומים, השגת תסריטים..), ואני לא רואה סיבה שהפורום שלנו ישתף פעולה עם זה.

8דושנקה8

New member
../images/Emo207.gif עלה הפרומו המלא (?) לאי

יצא לי לראות אותו בינתיים פעמיים בחצי עין.... מישהו ראה את כולו? מישהו הבין מה הולך שם? - זמן אחר.... אוקיי זה ברור אבל איך? גליץ'? בכל מקרה נראה לי שהולכת להיות עונה מפתיעה!

dar dahan

Member
ראיתי את הפרומו...

ולפי מה שהבנתי כנראה שהיה איזשהו גליץ', או שמכיוון שטומי שינה את ההיסטוריה עם האסטרואיד אז התחילה הסיטוריה אחרת, ומשונה אף יותר... מה שכן נראה לי שהעונה החדשה הולכת להיות מפתיעה ומעניינת במיוחד... ואני אישית מחכה בקוצר רוח לתחילת העונה השנייה!

my life3

New member
מסכים עם כל מילה..

גיורא בהחלט הולך לעשות לנו הפתעה גדולה..

E l i a l o N

New member
זה נראה כמו פרומו לסדרה בחו"ל.

ממש ממש אהבתי
מחכה בקוצר רוח לעונה החדשה
לפי פרומו עומד להיות מותח במיוחד

liron sa

New member
הפרומו המלא-

http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=1244&FolderID=989&lang=he יותר ויותר מותח!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאם תשימו לב טוב טוב

בקטע שמופיע על המשפט "של מקום אחר" תמצאו 2 מחברי הפורום! אחד מהם זה אורי(פסטיגליסט), ולשני אני אתן להזדהות לבד(אני לא בטוח שהוא רוצה להזדהות).

למעלה