הודעה חשובה לכולם

למה?

טוב, קודם כל קוראים לי נוי, אני בת 13 ואני פשוט חולה על האי. אשמח לדבר אתכם על הסדרה כי החברות שלי לא ממש מעוניינות בכך. בקשר לדבריך, אם אדם כותב בכותרת שתוכן ההודעה מכיל ספויילרים, אז מה מפריע לך שהוא אכן יפרסם אותם? אם אתה לא רוצה לדעת פרטים בקשר להמשך הסדרה פשוט אל תכנס להודעות האלו...

dar dahan

Member
זה בסדר לא את חולה על הסדר גם...

אני חולה על הסדרה הזאת (ואני בן 17) וכל החברים שלי/ידידות וכו', כבר לא קשורים לסדרות כאלו גם אם הן של גאון (גיורא חמיצר
) סתם כד"א לי קוראים דר כפי שרשמתי למעלה בהודעה זאת אני בן 17 (כיתה יב'). וגם אני חושב כמוך שאם אדם שם ספוילר בהודעה אז בדיעבד לא יכנסו אל זה בגלל שזה ספוילר, אבל עזבי את זה לא נראה לי שאת צריכה לדעת מה יקרה, עדיף פשוט לזרום עם התוכנית, לא ככה
?

dar dahan

Member
טעות קטנה בכותרת...

רשמתי "לא את" כאשר רציתי לרשום לא רק את, חחח...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifכנראה לא הבנתם למה התכוונתי

נגיד ומישהו גילה מי צילצל לליבי בסוף פרק 50, הוא פתח הודעה כמו שצריך והזהיר אלף פעם שבהודעה הזו יש ספויילר. יש גולשים שבטבעיות, בלי לשים לב בכלל, ירשמו בתגובה להודעה הזו בכותרת "מה?? X צילצל לליבי???? איך זה יכול להיות?". וקרו הרבה מקרים דומים כאלו בעונה הקודמת, ובפורומים אחרים של סדרות אחרות בכללי. גולש שלא רצה לקרוא ספויילרים ועבר על השרשור הזה במקרה - ישר יגלה שX צילצל לליבי, וכל ההפתעה תהרס לו ב23.11.

How I Disappear

New member
אז למה לא למחוק את מי שלא כותב בצורה מסודרת ?

למה למנוע ל-ג-מ-ר-י מאנשים שכן רוצים לקרוא ספויילרים ? בשביל עשו את האייקון
אני לא מבין את כל הסיבוך פה ... מי שכותב בצורה מסודרת, בסדר מי שלא, מוחקים קשה ?! חוץ מזה, מי שמתפתה אז זה הבעיה שלו ולא צריך בגלל זה לא לאפשר כתיבת ספויילרים אפילו בצורה מסודרת !

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלי ולשי(המנהל השני) יש חיים

ואנחנו לא ניהייה 24 שעות על הפורום רק כדי להשגיח שמישהו לא יפרסם בטעות ספויילר בכותרת. כל דקה שעוברת וההודעה לא תמחק, המתח וההפתעה יהרסו למי שלא מעוניין להרוס לעצמו. לך קשה לראות את זה כי אתה(אני מניח) רוצה לקרוא ספויילרים, אבל צריך לקחת בחשבון שיש בפורום גם הרבה גולשים שלא רוצים. בכל מקרה - זה המצב ואני לא הולך לשנות אותו בקרוב.

חחח...

שמחתי לשמוע שאני לא לבד בקטע הזה... בקשר לספויילרים, אני עדיין נחושה בדעתי שאם אתה שם סימן של ספויילר בהודעה אין סיבה לא לפרסם פרטים על המשך העלילה. אבל צריך להתייחס גם לזה שמפני שפרטי הסדרה חסויים הספויילרים מושגים בדרך לא חוקית, ואין לנו ככונה לקחת בזה חלק, נכון?

למעלה