הודעה חשובה לכל המתבגרים שמרגישים מסכנים

MIIKLE

New member
הודעה חשובה לכל המתבגרים שמרגישים מסכנים

כשנתקלתי בפורום הזה זה הקפיץ אותי 10 שנים אחורה לתקופה שבה הייתי חנון דחוי חברתית מסכן אומלל וכל מה שתרצו ואני יכול לומר לכם הייתי במצבכם אני מבין את ההרגשה אני זוכר את התקופה הזאת ורק מה שחבל שאז האינטרנט לא היה כל כך מפותח ולא היה לי פורום כזה להתייעץ בו אני בטוח שאז חיי היו טובים הרבה יותר. בכל מקרה חשוב וחשוב מאוד שתדעו גיל ההתבגרות זה התקופה הכי לא יציבה שקיימת הסרטים האמריקאיים כמו אמריקן פאי וכדומה מציגים אשליה של התקופה הכי טובה בחיים חיים של סקס אהבות ראשונות והכל ורוד ואני רוצה להגיד זה שקר אשליה רמאות של מפיקי סרטים תאבי בצע.עם כל הכבוד זו התקופה שבה כולם ללא יוצא מן הכלל מרגישים חרא תתפלאו גם "המקובלים" ביניכם גם אם הם לא חווים משברים חברתיים הם חווים משברים אחרים של שינויים בחיים גיבוש זהות עצמית מחשבה עצמאית וכדומה אני אנסה לנפץ כמה אשליות ומיתוסים לכם הצעירים (טוב אני כמעט בן 25 זקן בשבילכם) תחום חברתי: הסדר החברתי השורר במסדרונות בית הספר הוא שקר אחד גדול מטבע הדברים נערים מתבגרים מתנהגים לפעמים כפושעים קרימינלים בוגרים שיכולים להטיל טרור על מי שבא להם ולכן מי שמתבלט בגיל הזה זה מי שיודע להשתלט ולכפות את דעתו כל הבריונים המטומטמים הם אלה שזוכים בבחורות מרביצים לחנונים ומציקים למי שהם רוצים אם רק הייתי יודע בגיל הזה שברגע שאסיים את בית הספר אוירת הטרור והאלימות תעלם כלא היתה היתה לי רווחה גדולה הרבה מבוגרים מסתכלים על ילדים שרבים וחושבים סתם ריבים ילדותיים אבל עבור מתבגרים אלו החיים עצמם מה הפלא שיש כאלה שמתאבדים על רקע דחייה חברתית כשהייתי נער היו כמה בריונים בכיתה שהטילו עלי חרם סתם כי בא להם ולפעמים הרביצו לי (תמיד באו כחבורה אף פעם לא היה להם אומץ להרביץ לי לבד) ואני חוזר ומדגיש כל האוירה הזאת נעלמת כבמטה קסם ברגע שעוזבים את כותלי בית הספר ואנשים מתבגרים ומבינים שהם עושים שטויות במקרים קיצוניים של אלימות קשה אני ממליץ לפנות למשטרה כן למשטרה ולא להנהלת בית הספר שלרוב תטייח את הדברים אם אותם נערים רוצים להתנהג כמו פושעים הם צריכים לקבל יחס כמו לפושעים והעברה למוסד לנערים עבריינים שם מקומם אם בעולם המבוגרים מישהו מרביץ לך אתה יכול ללכת לתחנת משטרה ולהגיש תלונה על תקיפה ואין סיבה שזה יהיה אחרת במקרה של נוער עבריין תיק במשטרה ובילוי לילה בתא מעצר לצד נרקומנים ופושעים יכולה לשפר פלאים התנהגות של כל אחד ואל תחשבו שזה הלשנה זה שטויות זה טיפול הולם ובוגר בפרשה גם צו הרחקה אפשר להשיג. עוד מיתוס שאני אנפץ זה מוסד המקובלים יש בנים ובנות בעלי כישורים חברתיים מולדים שהופכים למלכי הכיתה זה שטויות אל תחשבו שזה שאתם בתחתית הסולם החברתי זה אומר שכך תהיו בעתיד הגלגל יתהפך כל כך הרבה פעמים מה שכן אני ממליץ תשקיעו בלימודים זה חשוב מאוד השכלה היא המפתח לעושר ועבודה שתניב משכורת רמינית שיאפשרו לכם לחיות ברמת חיים גבוהה תשקיעו ואל תהיו כמו אותם הבריונים הטפשים שילכו לשפר בגרויות כי זה לא קול זה יתנקם בכם אחר כך שאין לכם מושג אהבה נכזבת:אל תחשבו שבגיל 18 אתם צריכים כבר להיות מנוסים בסקס ולעשות את זה הרבה פעמים למעלה מ50 אחוז מהמתבגרים ואם אתם שואלים אותי 80 אחוז גמרו את התיכון בתולים ואין רע בכך גם אלה שקיימו יחסי מין לא מבינים בכלל את המשמעות של זה בגיל כל כך צעיר וזה לא מקנה להם שום יתרון עליכם אל תחשבו שבגיל 18 נגמרו לכם החיים ולא ביליתם מספיק יש לי מבזק חדשות בשבילכם אתם לא מתים בגיל 18 ותוכלו לעשות סקס גם יותר מאוחר אני יכול להעיד על עצמי שבתיכון לא היתה לי חברה בכלל וכעת יש לי חברה מדהימה וחמודה שאוהבת אותי ואני הכי מאושר איתה בעולם יש אנשים שפורחים מאוחר (הרוב לדעתי) ואין בכך רע ועדיף גם שיקיימו יחסי מין כאשר הם בוגרים ומבינים את המשמעות ומה זה אהבה ולא כאשר הם טינאג'רים מתלהבים שלא מבינים את משמעות הסיטואציה. גם תחומים נוספים כמו מצבי רוח משתנים דכאונות של גיל ההתבגרות הרגשת אפסיות וכו' אני יכול להגיד לכם כמי שהיה שם ועבר את זה זה בלתי נמנע המוח עובר שינויים נפשיים וביולוגיים והרגשה רעה ואי יציבות נפשית היא תוצר לוואי של התהליך ותנו לי להגיד לכם משהו הכל עובר גם אם זה נראה לכם מייאש יש אור בקצה המנהרה תקלטו את זה לסיוט שחלק מכם מרגישים שאתם חיים בו יש סוף אל תחשבו מחשבות אובדניות אל תעשו דברים קיצוניים גם אם אתם חושבים שזה משהו חדש אנשים כבר חוו הכל לפניכם ולכל דבר יש פתרון ותרופה תהיו חזקים אולי מדי פעם אציץ בפורום ואנסה לתרום מנסיוני לכם והכי חשוב אל תאבדו תקווה החיים יפים כדאי לחיות ממני מייקל בחור שהיה שם

the black nick

New member
קשה לי להאמין שאתה לא זקוק לפסיכולוג

אחרי הטראומות שעברתי בבית ספר, אני לא רואה את עצמי ממשיך בחיים בלי ליווי צמוד של כדורים נגד דיכאון. ומכיוון שאני לא רוצה לחיות ככה, אני מעדיף באמת למות מדריסת משאית. חוץ מזה, אחי, אולי בתקופתך זה היה ככה שהרוב פורחים מאוחר. ממה שאני רואה היום בחברה שלי היא שהרוב פורחים ויש מיעוט קטן שמדוכא (ואני בתוכו). וגם להרבה מאוד יש חברה. אז מבחינתי אמריקן פאי זה כן החיים. נכון, לא מתים בגיל 18, מתים בגיל 25-30. אני לא מאמין ש"המקובלים" מרגישים חרא כמוני, זה שטויות. בכל מקרה, תודה על הניסיון לעזור אבל לא השתכנעתי. אני עדיין מחכה למוות.

MIIKLE

New member
לא אני לא זקוק לפסיכולוג תודה../images/Emo13.gif

ואני שמח שלא הלכתי כי בסוף למדתי לפתור את המשברים שלי בעצמי וזה הפך אותי לבן אדם חזק יותר לפעמים מה שלא הורג מחשל אם זאת אם זה עושה לך טוב תלך לפסיכולוג אבל תנסה להתמודד עם האתגרים בעצמך ולא ללכת על הדרך הקלה של הכדורים ואמריקן פאי זה לא החיים אתה ממש ילד אם אתה אומר דבר כזה אתה מרגיש חרא? הרבה מרגישים. הבעיה שאתה כלוא בבועה שנקראת חיי התבגרות ואינך יודע מה מצפה מחוצה לה אני פה כדי לנפץ את בועת השקר הזאת של החיים המזויפים של גיל ההתבגרות שזו לדעתי התקופה הכי קשה ומעצבנת שאדם עובר בחיים מאחר שזו התקופה שהוא מבולבל חסר זהות ומנסה לגבש את הזהות העצמית שלו.אתה חושב שלהיות מבוגר זה דפוק? ילד אין לך מושג על מה אתה מדבר בתור מבוגר אתה זוכה לחיים משלך עובד לפרנסתך משתחרר מתלות באחרים חי ,אוהב, מוליד ילדים מפרנס הרבה יותר טוב מלהיות ילד קטן בלי נסיון או רשיון שעדיין תלוי בחסדי המקובלים בביה"ס אם יש לך בעיה תגיד אותה למה יש לך משאלת מוות? נ.ב. אם חטאתי בהתנשאות אני מצטער אני בסך הכל מנסה לנפץ את בועת השקר העכורה שבה אתה והרבה מתבגרים אחרים חיים זה בהחלט לא בסדר שמליוני אנשים עוברים את כל תהליכי ההתבגרות הקשים האלה שוב ושוב בלי לדעת שכל דבר כבר נחווה ויש פתרוןץ בהצלחה

MIIKLE

New member
באמת ,מה אני משקר?../images/Emo13.gif

אם כך האר את עיני במדויק במה שקרתי חוץ מזה זה טוב שעוררתי בך קצת כעס זה עדיף על הדיכאון שאתה שרוי בו

ספירקיXD

New member
מה בדיוק מעצבן אותך בהודעה שלו?

"וגם להרבה מאוד יש חברה. אז מבחינתי אמריקן פאי זה כן החיים. נכון, לא מתים בגיל 18, מתים בגיל 25-30." צא מהסרט.. דחוף..

POISON IDEA

New member
זה פשוט לא נכון

טוב נכון, העולם הוא לא אמריקן פאי. הוא יותר טוב, לאנשים מסוימים. באמריקן פאי הם מזיינים פעם ראשונה בגיל 18, מה שקורה היום זה שרוב הנוער עושה סקס כבר בגיל 15. וזה גם לא משנה אם העולם לא אמריקן פאי. אבל העולם של הנוער שאני כה שונא להיות חלק ממנו הוא כזה: מצד אחד יש ילדים שיוצאים למסיבות, משתכרים, מקימים להקות, ומסתובבים ביחד ובעיקר עושים כיף. מהצד השני, יש את הילדים האבודים, אלא שאין להם חברים, שלא נראים טוב (על פי אמות המידה המפגרות של ארצנו), ושלא הולך להם בלימודים. (כן, היית מאמין? חנונים לפחות טובים בלימודים, אנשים כמוני גם חסרי חיים וגם לא טובים בלימודים...) והקטע הוא שכל אלה שהיה להם כל כך כיף בתיכון ייצאו ממנו מלאי ביטחון ולצבא ולאזרחות, ויצליחו בחיים בחיים, ואנחנו לעומת זאת, נישאר ממורמרים כל החיים, רוב הסיכויים שנתאבד לפני שבכלל נסיים את התיכון, ובעיקר הפסדנו את התקופה שהייתה אמורה להיות התקופה הכי טובה בחיים! אז בקיצור, ספר את הסיפור המתרומם שלך למישהו שהולך לו, אתה לא עובד עליי.

the black nick

New member
אחי, אתה ואני בול אותו ראש!

כתבתי בקומונה שפתחת..... לי עוברות בראש בדיוק אותן מחשבות..... ומה שאצלי הכי מעצבן זה שיכולתי להיות מקובל פשוט עשיתי דברים מפגרים שמנעו את זה ממני......

mika888

New member
אני ראיתי

שכתבת פה כבר כמה הודעות, שבהן אתה מציין כמה חרא בחיים שלך וכמה אתה אומלל, עכשיו אני הבן אדם האחרון שיעביר ביקורת על אנשים שמתלוננים על החיים שלהם, אבל לפי דעתי אתה אוהב את זה! אתה אוהב את זה שהכל אצלך חרא, כי אז זה מוריד מעליך את האחריות על החיים שלך, אתה אומר לעצמך שככה זה החיים ואין לך מה לעשות בקשר לזה, וזה לא נכון! אתה כל כך שקוע ברחמים עצמיים, שאיבדת את כל יכולת הראייה של הדברים הטובים. ואתה רוצה עכשיו להגיד לי שאין לך דברים טובים בחיים? אז זה הזמן ליצור כמה! צא מהאומללות הזאת כי הדבר שאתה לא מבין שזה פוגע רק בך, לא בחברה הפופולרים, לא במורים שלך ולא באף אחד אחר מלבדך. ואני מקווה שלא תפגע ותסגר עוד יותר ממה שכתבתי אלא שתיקח את זה, תפנים את זה ותעשה עם זה משהו. החיים שלך הם בידים שלך ואתה תחליט אם הם יהיו מדהימים או מחורבנים, זו ההחלטה שלך...

MIIKLE

New member
אוי הנוער הנוער...

בן כמה אתה ילד? מה חווית בחיים אתה יודע בכלל מה מחכה לך בחוץ ?בכלל אני מופתע מתגובות כמו שלך אני בתור אחד שהיה דחוי חברתית בתיכון ופרח אח"כ בא לתת לבני הנוער תקווה ולהראות להם שגם אם מצבם גרוע הרבה יכול להשתפר ואתם מסרבים לקבל את זה כאילו אתם נהנים מהחרא שבו אתם שקועים הגישה הילדותית שבה אתה מדבר (שאין בא רע גם אני הייתי ככה בגילך) מקוממת אותי כי אני זוכר כמה זה מטומטם לחשוב ככה מה זה השטויות האלה להשתכר זה כיף ?להקים להקה זה כיף ? זה שטויות של מתבגרים זה מה שזה עוד 10 שנים תצחק כמה שהיית אידיוט בתיכון הדבר היחיד שבו אתה יכול להתנחם זה שכולם אידיוטים בגיל הזה וגם אני הייתי נמנה עליהם.עולם הנוער נגמר בגיל 18 ילד ואז כל מה שאתה מדבר עליו החלוקה המטופשת של המקובלים והדחויים מעמד חברתי בתיכון הכל הולך לתהום האבדון. החברה איתם גדלת איש איש הולך לדרכו הזדמנויות חברתיות חדשות נפתחות בפניך למשל בצבא אתה יכול למתג את עצמך מחדש אנשים מתבגרים הגישה הילדותית נעלמת וכל הקולים שמנדים את הדחויים מתמתנים ולאט לאט כולם הופכים לחנונים בשפת הנוער (או לאנשים בוגרים ומנומסים כמו שצריך להיות) מי שממשיך להתנהג בגסות ובדורסנות הוא החריג ולרוב אלה אנשים שידרדרו לפלילים. הביטוי חסר חיים הוא ביטוי מטופש של בני נוער ניאנדרתלים שבדורסנות שלהם וסתם כי הם יכולים דורסים את החלשים שביניהם.תן לי לנסח את המתכון לאושר על פי בני הנוער(הכוונה לטפשים שבהם שמשום מה הם שקובעים את הכללים):"להיות מלך הכיתה קול לזיין בנות לחגוג במסיבות והעיקר להיות גרובי מגניב להשתכר ולעשות חיים יא מן" עכשיו זה לא נראה לך רדוד ואידיוטי כל השטויות האלה תצא קצת ממנטליות הטיפש עשרה ותחשוב קצת מעבר אני לוגם גם קצת אלכוהול מדי פעם בעיקר איזה ויסקי טוב אבל צריכים לדעת את המידה תאמין לי הנג אובר זה לא חוויה נעימה כל כך ולפני שאתה ממהר לקיים יחסי מין כדאי שתלמד מה זה מין בטוח על איידס צהבת C ושאר מחלות המין שמעת? תדאג להיות מוגן עדיף לא לקיים יחסים אם אין לך קונדום ואפילו אם אין מחלות הריון זה גם לא כזה נעים לא כדאי שיהיה לך ילד כשאתה ילד.להקות? נראה אותך מתפרנס מזה בסוף תגמור כמו הלהקות שמנגנות במסעדות תמורת קצת גרושים יש מקצועות הרבה יותר מוצלחים.בקיצור צא מהבועה שלך ותבין שזה תקופה שעוברת או שאתה קורא לי שקרן ? אם הייתי שקרן ואני כזה אומלל לא הייתי מבזבז עליך אות אחת במחשב אלא עובר בפורומים שונים ומתאונן על מר גורלי פשוט גם אני הייתי פעם נער כזה וכתבתי את כל זה כי יש לי רגישות לבני נוער שחושבים שקשה להם וחבל שלי לא היה מבוגר שהיה עוזר לי לפקוח את עיני ולראות מעבר לתקופת הנעורים הילדותית מה שבטוח אם תמשיך לרחם על עצמך ולראות את עצמך כאפס אכן תשאר אפס אבל זה אתה שתגרום לכך ולא אף אחד אחר אז קח את עצמך בידיים ותהיה אופטימי בהצלחה

MeWithoutU

New member
למה לתקוף את MIIKLE????????????

גם אם אתה לא מסכים... אתה לא חייב להגיד שהסיפור שלו "מתורמם" כמו שאמרת... שיאווווו פשוט גועל נפש! הבנאדם נכנס לפורום - חשב שאם יספר את הסיפור שלו הוא יצליח לעודד מישהו... רצה להסביר שגם אם רע עכשיו - זה לא סוף העולם - זה עובר! אבל במקום זה - תוקפים אותו... מה נסגר??????????? גאדדדדד... במקום להגיד תודה... או להיתעלם... מחליטים לתקוף! זה ממש לא במקום!!!

ספירקיXD

New member
לגמרי..

מסכימה עם MeWithoutU ב100%. לא טוב לכם? מפריע לכם? יש לכם בעיות עם מה שהוא כתב? (שאם אני לא טועה זה בא מתוך הבנה ולנסות לעודד ולעזור) אל תקראו. הוא בא מתוך כוונות טובות, אז חלאס להיות אנוכיים, .. תתבגרו. להתראות.

MIIKLE

New member
מצד שני אתה לא ראוי לעזרה...

כשקראתי פתאום את ההודעה המגעילה שלך הבנתי למה אנשים שונאים אותך ולמה אתה דחוי חברתית בא בן אדם ומנסה לעודד אותך ואתה ברוב חוצפה מקלל אותו. נימוסים ואיך להתנהג בחברה מלמדים אותך רק אחרי גיל 18 ? מה שבטוח עם גישה כזאת אנשים ישנאו אותך כל החיים. ילד טיפש תשאר בבור בו אתה תקוע רק אחר כך אל תבקש שיחלצו אותך

the black nick

New member
אני דווקא דיברתי אליך די יפה

ואפילו הודיתי לך על העזרה. ואם לא היית מקובל אתה אוטומטית אדם איכותי בעיני. אני פשוט לא מאמין שאתה חי עם עצמך בשלום היום אחרי הטראומות שעברת. אני לא מאמין שאתה לא נזדקק לפסיכולוגים, לא מאמין שיש לך חיים תקינים, לא מאמין שהבריאות הנפשית שלך בסדר. תגיד את האמת, לא בא לך לקחת את משין גאן ולשחוט את כל האפסים שהציקו לך בבית ספר? כי לי בא.

superbobik

New member
...............

"אם לא היית מקובל אתה אוטומטית אדם איכותי בעיני." נעזוב את העובדה שזה משפט טיפשי בפני עצמו, לדעתך מי שכן מקובל הוא אוטומטית אדם לא איכותי בעינייך?

the black nick

New member
מי שמקובל שיחנק.

אני שונא אנשים מקובלים בבית הספר, הם מגעילים, צבועים וברוב המקרים גם נחותים (יש מקרים נדירים יחסית של מקובלים נורמלים, אבל זה שילוב נדיר).

superbobik

New member
לפי התגובות שלך פה לאנשים שונים

אתה לא פחות נחות מאותם ילדים "מקובלים" אשר תיארת כמגעילים וצבועים.

ספירקיXD

New member
אצלי

אני לא לא מקובלת, ולא מקובלת, ז"א, הסטיגמות האלה ממש טיפשיות לדעתי, למרות שבכל מקום ובכל זמן הם יתקיימו. אצלנו זה יותר חבורות, ואני עם כולם. עם ה'מקובלים' ועם ה'חנונים'. ואני יכולה להגיד מתוך דוגמא אישית, ואני מדגישה שזה אצל האנשים שאני מכירה. ה'חננות' הרבה יותר נחמדים, בלי אגו בשמיים, לא פוזאיסטים (שזו תכונה שאני לא סובלת), ונחמדים מאוד. לעומת זאת, ה'מקובלים' רובם- פוזאיסטים, אגו בשמיים וכד'... אבל לא משנה אם אני אהיה מקובלת/חנונית, תמיד יהיו את הכמה המעצבנים שיציקו, ושיצחקו עלייך מידי פעם, אז אני למשל נורא רגישה בדברים האלה, אני בכללי רגישה נורא, אבל פשוט למדתי לא להתייחס. למשל שהייתי קטנה יותר, אני הרי חצי תימניה, ככה שהצבע עור שלי חום מוקה כזה, והיו תמיד את הכמה ילדים האלה שאמרו לי "כושית" על פי כך שאני בכלל לא מתקרבת, והייתי נעלבת. לא שיש קללה בלהיות כושי, פשוט שאמרו כלי דברים לא נכונים, ואני זוכרת שהייתי בוכה לאמא והיא הייתה אומרת לי לא להתייחס, ולא לענות שזה הנשק הכי חזק, ובאמת- היא צדקה. ועד היום כל אחד שזורק הערה אני פשוט מתעלמת. אז אני רק רוצה להגיד, שכן יש מצב שהוא חי עם עצמו בשלום, אולי הוא בחר להתעלם, אולי הוא דיבר עם חברים/משפחה ועזרו לו. אם בנאדם כלשהו חווה זלזול מהחברה כשהיה צעיר, זה לא אומר שהוא לא יכול לנהל חיים תקינים. זה בולשיט.

ספירקיXD

New member
תוספת פיצית...

כי בסה"כ, כל אלה שצוחקים עלייך, הם רק ילדים קטנים (לא בגיל בהכרח, אלה בשכל) שלא יודעים כלום מהחיים שלהם, ושמשעמם להם נורא. אז הם מוצאים את התיסכולים שלהם על אנשים אחרים. אז אני אומרת "שיהיה להם בהצלחה" וסלאמת. לא מייחסת אליהם חשיבות, לא תופסת מהם, מתרחקת מהם, והכי חשוב- לא עונה, ולא מחזירה. משפט שאני ממש אוהבת- "אל תריב עם דפוק. הוא יגרור אותך לרמה שלו וינצח בזכות הניסיון." (משהו כזה. העיקר הכוונה.)

the black nick

New member
זה לא שצוחקים עלי

זה פשוט כמעט לא היו לי חברים הרבה שנים (עכשיו יש לי יותר).

למעלה