הודעה חשובה לכל המתבגרים שמרגישים מסכנים

ספירקיXD

New member
יכולות להיות לזה מיליון ואחת סיבות.

אולי בגלל שאתה שולל אנשים מההתחלה? חשבת על זה? "מי שמקובל שייחנק" (ציטוט שלך.)

MIIKLE

New member
תקשיב לה היא ילדה חכמה

הלוואי והייתי מתנהג כמוה כשהייתי נער ככה הייתי נקלע פחות לריבים.המזל שלך שבנות לא אלימות למרות שהן יכולות להיות רעות אחת לשנייה בדרכים אחרות לא פחות נבזיות.

MIIKLE

New member
יש לי דווקא סיפור מעניין לספר לך בעניין...

אותה חבורת בריונים שהציקה לי פעם אחת הגזימה לגמרי היה לי ריב עם אחד מהם בכיתה ט' והם באו עלי עם שרשרות סכינים כל זה בחצר בית הספר וחבלו בי לא מעט היו לי הרבה סימנים כחולים ומכות יבשות וגם פנס בעין מזל שלא הספיקו לדקור אותי . המורים הצליחו איכשהו לעצור אותם אחרי שהבחינו במתרחש הנהלת בית הספר נסתה לטייח את הדברים והרחיקה אותם ל3 ימים מהבית ספר אבל לי ולאבי הזועם זה לא הספיק דברנו והחלטנו שלא עוברים על זה בשתיקה והגשנו תלונה במשטרה על תקיפה בעקבות זה קמה מהומה של ממש הבריונים נלקחו למעצר ולא חזרו ממנו בחתיכה אחת... השמועות בבית הספר דברו שעבריינים שם הטרידו אותם מינית וכמעט אנסו אותם נפתח להם תיק פלילי והעיפו אותם מבית הספר יותר לא ראיתי אותם לא סתם אמרתי לך לפנות למשטרה... בעקבות מה שקרה להם ילדים פחדו להציק לי ככה שלמרות שלא נהייתי מקובל במיוחד לא העזו להטריד אותי יותר. אבל זאת לא הנקודה הנקודה היא שהשתקמתי פתחתי כישורים חברתיים וכשמתבגרים אנשים הרבה יותר נחמדים ואין את הריבים הילדותיים האלה שעלולים להדרדר לפלילים בית הספר נראה לי כמציאות מאוד רחוקה היום יש לי עניינים ובעיות יותר חשובות כמו עבודה לימודים באוניברסיטה מגורים משותפים עם חברה שלי החלטה אם להתמסד. ענייני בית הספר זה משהו שששייך לעבר הרחוק עם השדים שלי כבר התמודדתי כשתהיה מבוגר תסתכל על ימי התיכון כמו שאתה מסתכל היום על הגנון זה כבר לא רלבנטי יותר מבחינתי.

the black nick

New member
אחי, תודה על הרצון הטוב לעזור

אבל אני זה לא אתה. ואני יודע שתישאר לי טראומה לכל החיים. אני פשוט מרגיש את זה. יודע את זה. אז תודה על הניסיון לטשטש את העבודה שהמצב אבוד. נתת לי כמה שניות של אשליה שאני הולך לחיות מעבר לגיל 20.

MidNight Flame

New member
עם גישה כזאת באמת לא תגיע רחוק

אם תרצה באמת לשפר את המצב ותעשה משהו בנידון, יש סיכוי מצויין שתגיע לאנשהו. אם תאמין מראש שהכל אבוד? אתה יכול להיות רק בדרך למטה.

לעזאזל, טוב?

אני מוקפת באנשים שהחיים שלהם נמצאים באמת על הקצה.. מרתיח אותי, וכואב לי לשמוע אנשים שהקשיים שלהם מסתכמים ב"אני לא פופולארי ומאגניב" מדברים כך... אחריי מה שאני עברתי וראיתי... ימים ולילות ישבתי לצד ידיד שלי שידו הימנית נקטעה בתאונת-דרכים והוא רק בן 17, הגוף שלו לא הניח לו להתעלף, והוא היה ער עד שהחובשים הגיעו, הבחור הזה חווה זוועות שאני בספק אם אתה יכול אפילו לדמיין, הוא ראה את החברים הכי טובים שלו שוכבים לצדו... בחתיכות קטנות! וכמות הזמן שהקדשתי לידיד אחר שלי... שבשוגג גרם למות אחיו התאום [תאום זהה]. עכשיו בכל פעם שהוא מסתכל בתמונות שלו עצמו, הוא רואה את אחיו התאום ונזכר במה שעולל לו בלי כוונה כלל... חברה אחרת שלי שחולה במחלת האנורקסיה... חברות שנאנסו....... ילדים קטנים ומקסימייים!!! שגורלם נחתם והם נאלצים לבלות את שארית חייהם המאוד-מאוד קצרים במחלקות סופניות... והם רק ילדים קטנים לעזאזל!!!!......... באמת שלא חסרים אנשים עם בעיות. לא חסרים אנשים שאיבדתי. לא חסרים דברים קשים שאנשים עוברים. ואילו דברים אני עברתי?... שלא נדע מצרות באמת... אני לא רוצה אפילו להמשיך... the black nick אני בספק גדול מאוד, יקירי... וקו המחשבה שלך... מרתיח אותי. אז כן, טראומות בהחלט יישארו לך... אם תאמץ את קו המחשבה הזה! POISON IDEA "העולם הוא לא אמריקן פאי. הוא יותר טוב מזיינים פעם ראשונה בגיל 18, מה שקורה היום זה שרוב הנוער עושה סקס כבר בגיל 15" תסביר לי איך לעזאזל [פור פאק'ס סייק] זה יותר טוב? "אחד יש ילדים שיוצאים למסיבות, משתכרים, מקימים להקות, ומסתובבים ביחד ובעיקר עושים כיף. מהצד השני, יש את הילדים האבודים, אלא שאין להם חברים, שלא נראים טוב" חמוד שלי, אני נראית מאוד טוב [כן, אני משתחצנת כי אתה מרגיז אותי. תנו לי] ואני יכולה להבטיח לך שאני לא ניהנת לא ממסיבות ולא מלהשתכר. אז לאן אני משתייכת בסלקציה המאוד ילדותית הזו שלך? [המאוד... ילדותית] "הקטע הוא שכל אלה שהיה להם כיף בתיכון ייצאו ממנו מלאי ביטחון לצבא ולאזרחות, ויצליחו בחיים, ואנחנו לעומת זאת, נישאר ממורמרים" אוקיי, אז ככה: אני בתיכון הייתי הכי צ'ונגית שיש, עשו לי דברים נוראיים בתיכון והייתי מושא לצחוק של כל השכבה... לפני שהתגייסתי, אמרתי לעצמי "כוסעומו, אני הולכת להשתנות" וזה מה שעשיתי... כיום כמו שכבר אמרתי, אני נראית טוב [שוב משתחצנת. כי אני עדיין עצבנית חיחי], יש לי מעגל גדול של חברים טובים, יש לי מחזרים בשפע, תפקיד טוב בצבא, מפקדים אחלה, אני זמרת ושיחקתי בתיאטרון, הביטחון שלי עלה באופן משמעותי. למה? רק כי ככה החלטתי שהולך להיות. זה לא באמת משנה מה היית. ברגע שאתה באמת-באמת מחליט לשנות... ובדרך שאתה מחליט להשתנות- כך יהיה. איך שאתה תופס את עצמך- כך העולם יתפוס אותך בסופו של דבר. ולסיכום? נכון, החיים באמת לא יפים, ולא, אל תאמינו לסיפורים האלה... אבל אנחנו חייבים להפיק את המיטב :/ כי כמה שזה נדוש להגיד - חיים רק פעם אחת. וחיים זו מתנה לא משנה כמה חרא תעבור בהם.

Tabacco 19

New member
נמאסתם! מילות סיכום...

בן אדם ניסה לעזור,אע``פ שהוא נראה קצת מתנשא בהתחלה,בסופו של דבר ראינו שהכוונות שלו היו טובות. ומה אתם עושים? במקום לנסות ולקבל זוית ראיה קצת שונה על החיים,מבן אדם שרוצה רק את טובתכם ועבר דבר או שניים בחיים,אתם מעדיפים להתנגח בו ולהעליב אותו. תעשו לי טובה וכל מי שחושב שהחיים שלו בזבל ושהוא לא ישרוד עד גיל 20 שייקח טיפול מקצועי וישמור את כל ההערות הממורמרות שלו לעצמו. נסו להפנים את הדברים...

the black nick

New member
אני לא העלבתי אותו

רק אמרתי לו שלדעתי הוא פשוט מדחיק את הטראומות שלו.

Tabacco 19

New member
בחייאת אחי...

אל תתחיל עכשיו עם פסיכולגיה בגרוש במקום להקשיב ולהפנים החלטת להתווכח כמו ילד קטן.

Tabacco 19

New member
אני רק יכול להגיד תודה...

לבן אדם שרוצה לעזור,אני בכול מקרה ממזמן יצאתי מהבועה הזאת ואני יודע בדיוק על מה אתה מדבר...

למעלה