הודעה חשובה לכל חברי הפורום.

Hippie Jeannie

New member
הודעה חשובה לכל חברי הפורום.

חברי פורום יקרים שלום. אני פונה אליכם כי עברתי שלב באודישנים לריאליטי של גריז, ובעקבות זה שסיפרתי על אהבתי למחזות זמר - ועל היותי מנהלת פורום לעניין - צוות ההפקה ביקש שנארגן מפגש פורום שיצולם לתוכנית. טיפה מרגיש לי מוזר כל העניין הזה, להיפגש "בשביל" צילומים, אבל מפגש פורום זה משהו שכולנו רצינו לעשות הרבה זמן ואני חושבת שזו סיבה מצויינת לכולנו להתכנס ולתת חשיפה לנושא שכה אהוב עלינו וקצת נמצא בשוליים. אם אתם רוצים, אנא שרשרו לכאן את נכונותכם להשתתף ואף להיות מצולמים לתוכנית. האילוץ שצוות ההפקה נתן זה שזה יהיה ב-30 או ב-31 לחודש זה (נעשה את המפגש בשעות הערב, מן הסתם), אז מן הסתם אתם צריכים להיות זמינים בתאריכים אלה. ואנא עשו זו בהקדם כי אני צריכה למסור לצוות ההפקה תשובה עוד בסוף השבוע הזה. ואל תדאגו - מי שלא מעוניין בחשיפה שכזו אני מבטיחה שניזום עוד מפגשי פורום אך ורק בשביל עצמנו
תודה! סתיו נ.ב: צוות ההפקה ביקש שנעשה את המפגש בבית סגור בשל צרכים טכניים, אז אם מישהו יכול לנדב קורת גג לעניין זה יהיה נהדר. תודה.

netmaster1

New member
אני מוכן לנדב את הבית, אבל לא מת על להצטלם:)

אם זה 30,31 לחודש הזה אני חושב שאני יכול, ויש לי בית די גדול(עם פוסטרים של רנט ופאנטום על הקירות, זה תפאורה מתאימה:p ) אני רק אנסה להצטלם כמה שפחות, לא ממש אוהב חשיפה...:)

julez

New member
אבל אתה גר רחוק ;)

ומצד שני תוכל להביא לי את הדיסק! בהצלחה :)

netmaster1

New member
ראשון זה לא כזה רחוק

וחוץ מזה אני לא רואה עשרות הודעות של אנשים שמתנדבים, אני שונא טלוויזיה ומצלמות אבל מפגש פורום זה משהו שחשוב לי שאני מוכן לעשות "הקרבות":) והאמתי זה ייקל עלי באמת לתת לכולם דיסקים שונים שהבטחתי אליהם

julez

New member
זה מחוץ לגבולות ת"א. וזה לא ירושלים.

ולכן זה רחוק :)

netmaster1

New member
טוב אני חייב להודות שהטיעון יפה..

אז פשוט נצטרך לעשות את זה אצלך בבית במרכז העולם, אה?

tommy walker

New member
הייתי מציע את שלי...

אם זה יכול להידחות בחודש וחצי. כי אז אני עובר לדירה החדשה שלי ושם יהיה מקום ויהיה מסך LCD גדול ופסנתר וכו'...

tommy walker

New member
אם זה כל כך חשוב להם...

אז אני בטוח שגיל הפקות יכולים להרשות לעצמם לבקש מאיזה אולם תאטרון שיארח את מפגש הפורום הזה... זה יכול להיות אפילו על הסט של אבניו קיו בבית ליסין אם רוצים במקום שקשור למחזות זמר. או אם לא שם אז להקצות מקום סגור אחר. אם זה אייטם שמעניין אותם לעשות אז שישיקיעו בו קצת. וגם אפשר לחשוב שמבקשים איזה ציוד מתוחכם. בסך הכול שישכרו איזה אולם תאטרון או שיקצו איזה חדר באיזה אולפן... אחרי הכול, זה אילוץ שלהם שזה חייב להיות במקום סגור בגלל אילוצי הפקה כמו שסתיו אמרה. אז סבבה, אם להפקה שלהם יש בעיה אז שיפתרו אותה.. וזה לא משהו כל כך קשה לפיתרון... ובוודאי שהפקה מסודרת יכולה לפתור את זה יותר טוב מחבורת נערים ונערות (וגם כמה קצת יותר גדולים) שיש להם בעיה למצוא בעצמם מקום. זאת דעתי...

Hippie Jeannie

New member
זה לא כזה חשוב להם ../images/Emo13.gif

אתה יודע איך זה בריאליטי, מתעניינים בחיים האישיים של המתמודדים ובמקרה הם מוצאים את זה מעניין, אבל זה לא עניין של חיים ומוות או לא, אם לא יהיו מספיק משתתפים אז לא נעשה את זה וזה לא סוף העולם. ולדחות א זה בחודש אי אפשר, זה התאריכים שהם נתנו לי. אני יכולה להבין מההודעה שלך שאם נעשה מפגש אתה תגיע?

tommy walker

New member
חבל...

כן, למה שאני לא אגיע? אם בסופו של דבר זה יקרה ולא יהיה משהו אחר שאני אהיה חייב לעשות באותו זמן אז למה לא?

netmaster1

New member
אם זה יהיה על הסט של אווניו קיו

הם יצטרכו לבטל את כל ההצגות שנותרו, כי אני אגנוב להם את כל הסט.:)

Hippie Jeannie

New member
זו בהחלט אופציה, תודה ../images/Emo13.gif

סורי טל, אבל ראשון הרבה פחות נגישה מת"א-רמת גן. מור - ה30 לחודש, שזה יום שלישי, בסדר לך? ואמממ... כמה אנשים אני יכולה להסיק מהדיון המוזר הזה שישתתפו? טל? מור? יובל? עוד מישהו?

Hippie Jeannie

New member
תאריך סופי

התאריך הסופי הוא ה-30 באוקטובר, כנראה אצל מור ברמת גן (תודה מור
). אני עדיין צריכה לדעת סופית מי מגיע. אז חוץ מיובל, טל ומור, אשמח אם שאר האנשים שיכולים ומעוניינים להגיע ישרשרו עצמם בדחיפות. תודה

Hippie Jeannie

New member
אז יש מצב שזה יתנגש

אני מאמינה שנקבע שעה בהתאם לאילוציו של מור בעל הבית ובעיקר בהתאם לאילוצי ההפקה. אני פנוייה משתיים בצהריים. מור - אשמח לדעת מתי מתאים לך ואז ליצור קשר עם צוות ההפקה.

למעלה