הודעה חשובה לכל חברי הפורום.

Hippie Jeannie

New member
שינוי בתוכניות וקצת פרטים נוספים

אז ככה. אני הייתי מעדיפה שניפגש ב-30 לחודש, אבל לצערי דיברתי היום עם צוות ההפקה והם יכולים רק ב-31, שזה יום רביעי הקרוב, אז קצת השתנו לנו התוכניות... המפגש כנראה יתקיים בשעות הערב, באזור 20:00, אבל אוכל למסור לכם פרטים יותר מדויקים ביממה הקרובה. ניפגש בבית של מור, מיקום מדויק ביקשתי ממנו למסור לכולם
אנא התייחסו לזה כאילו זה אינו מפגש מצולם, בסופו של דבר רצינו להיפגש מזמן ואני שמחה שיוצא לנו
אז תעשו כל מה שהייתי עושים במפגש רגיל - תביאו דיסקים, או הופעות וידאו, לא יודעת, מה שבראש שלכם...
בעיקר את עצמכם, זה הכי חשוב
האנשים שהבנתי שמגיעים: טל (אני ממש אשמח אם תצטלם בכל זאת), מור, יובל, אביטל, נגה ואני. זה מעולה אבל מעט... יש עוד המון קוראים אקטיביים ופאסיביים בפורום שיהיה נהדר אם יבואו, בהנחה והם פנויים כמובן. אז אם יש אחרים שרוצים לבוא ולא רשמו, אנא שרשרו עצמכם. תודה ונתראה בקרוב!

netmaster1

New member
סבבה אני אצטלם

אגב, אני בונה על להביא כמויות מסחריות של הקלטות לא חוקיות, אז שהחברה בהפקה שלך לא ילשינו עלי טוב?:p אה ושכל השאר יביאו דיסקים לצריבה, אני אבוא עם לפטופ ואכין עותקים.

julez

New member
אני אבוא ../images/Emo13.gif

אממ... רק תמסרו לי פרטים קצת יותר מדוייקים אם אפשר. ד"א טל, גם אני צריכה להביא דיסקים? ואם כן איזה? דיוידי או לשמיעה? מיכל~

Hippie Jeannie

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifחשוב מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אנא מכם - צוות ההפקה ביקש שתחתמו על הטופס המצורף, מי שלא יוכל לחתום על הטופס לא יוכל להשתתף בצילומים. אנא הביאו אתכם את הטופס החתום למפגש. והכי חשוב הוא שהקטינים שבאים למפגש יתנו את הטופס להוריהם שיחתמו עליהם ויביאו את הטופס החתום למפגש. קטין שלא יחתים את הוריו לא יוכל להצטלם. שימו לב - יש טפסים שונים לקטינים ולבגירים. תודה על שיתוף הפעולה
בנוסף - ביקשתי ממור שיתן לכולנו את הכתובת ואת מספר הטלפון שלו ואין ממנו תשובה... אם מישהו מכם מכיר אותו אישית אנא בדקו מה קורה אתו, צוות ההפקה לוחצים עליי בטירוף בעניין הכתובת... תודה.

Hippie Jeannie

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהמפגש מבוטל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חברי פורום יקרים, מתנצלת על ההתראה המאוחרת ומקווה שכל מי שאמור היה לבוא יראה את ההודעה הזאת בזמן - המפגש מבוטל
לפני שכולם יקפצו וישאלו למה - היו בעיות טכניות למיניהן שמונעות מן העניין להתקיים ולא אפרט אותן עקב כבוד לכל האנשים המעורבים בדבר. אני מבטיחה שבקרוב מאוד נארגן מפגש נוסף, הפעם בתקווה פחות מצוצמצם ובהתראה מוקדמת יותר
(אבל לא מצולם כמובן, עניין הצילומים בוטל סופית) תודה רבה על שיתוף הפעולה, וסליחה על הבלגן אוהבת סתיו

tommy walker

New member
לא נורא

אז אולי בכל זאת אני אציע את הבית שלי בערך בעוד חודשיים במידה ותרצו לערוך בו מפגש פורום. ואם ממש תתעקשו להצטלם אז שמישהו יביא מצלמת וידאו ונעלה את זה ליוטיוב. מי יודע, אולי יצפו בזה יותר אנשים מהכמות שיצפו בתכנית גריז

למעלה