הודעה חשובה לנתן ואיליה.

© Tweety ©

New member
למה רון?

למה להקפיץ? תן לויכוח הזה לצנוח למטה להעלם. מי שרוצה להמשיך לריב שיעשה את זה להנאתו בזמנו הפנוי במסרים-די כבר להציף את הפורום בריבים האלו-לרגע שכחתם שאולי מדובר בפורום אירוויזיון ולא פורום בעד צ'ני או נגד צ'ני. כואב לי על העזיבה של צ'ני ושל לידן אבל הפורום הזה פורום פותח-מי שרוצה עוזב מי שרוצה בא. תפסיקו לריב ואל תקפיצו את השרשור הזה יותר-יש שרשורים אחרים שהם לא פחות חשובים.

מצטער . וואי איזה עצבניים פה כולם

רק רציתי להקפיץ זה הכל . סליחה ותודה . לא נוגע יותר בשרשור הזה ונשאר נייטרלי כמו שוויץ. -סוף נושא-

איליה.

New member
לגבי ההודעות המחוקות

אני חוזר על תמצית כללי הכתיבה בפורומים של תפוז: - אין להשתמש בשפה בוטה, גסה או מעליבה. - אין להוציא לשון הרע. - אין לפגוע בחברי פורום אחרים, גם אם הפגיעה היא לא במזיד. על כל הודעה שנמחקה אני מוכן לתת את הדין ולהסביר בדיוק למה היא נמחקה. מעולם לא נמחקה בפורום אירוויזיון הודעה שלא ענתה על אחד הקריטריונים האלה, ואם כן - בעל ההודעה המחוקה קיבל את ההתנצלות הכנה של הנהלת הפורום.

דודה אני אהרוג אותכם!! ../images/Emo10.gif

אתמול כשדיברנו בטלפון עוד לא הבנתי בדיוק מה המשמעות של מה שאמרת. אז באתי לפהי ועברתי על הארכיון כדי לנסות ולראות מה היה בקיצור לא הבנתי הרבה אני חייב שאת או לידנוש תצרו איתי קשר ותסבירו מה קורה את לא יודעת איזה בעסה זה לחזור מהצבא אחרי שבועיים קשים ולראות שזה מה שנהיה פה. ממש עצוב לי.

למעלה