הודעה חשובה לBOW

nile one

New member
הודעה חשובה לBOW

החלטנו בבאו שמעיפים כמה אנשים אז באו עכשיו זה רק NILE TOP1 MSP MIND ME

nile one

New member
.........

גבר מה אתה חושב שאם תגיד את זה יתפסו ממך?...תוריד ת'פוזה ש'ך למה כולך מיתלהב אז בשקט וסתום ת'פה שאני לא יקפל אותך

sekor

New member
אם אתה רוצה ליידע את הקרו שלך

מי "הועף" ומי לא, תתקשר או שתדברו בפרטי.ממש לא כפת לי..ואני חושב שגם לכל הפורום לא אכפת "bow" קרו.. כל פעם אני צוחק מחדש..

nile one

New member
רוצה ליראות איך אתה כל פעם בוכה מחדש?

תתחיל להירגע למה אני ישבור לך את הפנים תוריד פוזה ותירגע למה אני לא חבר ש'ך

sekor

New member
עזוב..

תפרוש לחידוד עפורונות..זה יועיל לכל העולם..

SNK

New member
חחחחחחחחחח

אחי נראה לי תה צריך להוריד קצת תפוזה

iste

New member
אחי

זה לא שזה יותר מידי מפריא בפורום, אבל זה גם לא עוזר יותר מידי לא נירא לי שכל כך מעניין לאנשים כאן בפורום לדעת את מי אתם מעיפים ואת מי לא אני לדוגמה לא אומר כאן עם מי שהוא עזב את בלסק או מי שהוא יצתרף כי אני לא חושב שזה מעניין לכל הפורום אולי זה יעניין אנשים ספיציפים אבל לא את כולם ואת השם של הcrew שלכם אני שומעה בפעם ראשונה ואני לא יודע עם בעוד שנה תישערו באסק הזה אז אפשר פשות לכתוב כמה מילים בפרטי לאנשי הcrew שלכם ולדעתי זה יספיק ואני ממש לא בה לזלזל בcrew שלכם סליחה על הטעויות עם יש

Sorry420

New member
אז הנה מגיע הBAD GUY

אתם הדבר הכי מצחיק שקרא לעולם הזה, פשוט בדיחה, כל BOW CREW..... חחחחח אני לא יכול כבר לחכות להתכל באחד ממכם.

CHEAK

New member
BOYS OF WAR?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפשר להצטרף? אני רוצה להיות קול!

top one

New member
כה אחי באמת היית צריך לשלוח פרטי....

לא נורא חח פיס! bow!

shultz17

New member
איזה דפעק אתה nile...

למה נראה לך שלאנשים אכפת... שלח בפרטי... ואם ככה... נראה לי גם אני עוזב...

nile one

New member
אז תעזוב על הזין שלי ידפוק

כולם כבר עזבו אחי אין לך מה ליהיות בבאו

Sorry420

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ונטולין!!!,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דחוףףףףףףףףףףףףףחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה